Stop 5G România

Rulează videoul
scrie petitie senatorului L532/2021

AJUTA UN SENATOR SA OPREASCA ECOCIDUL GENERAT DE 5G

DEMERSURILE NOASTRE REUSESC DACA SUNTEM MULTI CEI CARE LE SUSTINEM, DAND VOCE CU INTELEPCIUNE, DETERMINARE SI DEDICARE. AVEM PENTRU CE SI CU CE.

Contactele senatorilor cu numerele de telefon, emailuri, facebook se descarca de la http://stop5gromania.ro/wp-content/uploads/2021/12/Contacte_Senatori.xlsx

Pana pe data de 02.02.2022, data termen pentru raportul la L532/2021 si posibil termen de vot in plen, este necesar sa petitionam toti senatorii, atat in comisiile ai caror membri sunt cat si tuturor celorlalti senatori sa inteleaga impactul 5G multisectorial asupra societatii, sa nu zica ca nu au stiu cand au votat. Este vacanta parlamentara si au timp mai mult sa studieze speta aceasta complexa, sa comunice cu cetatenii.
Petitie generica pentru toti senatorii la http://stop5gromania.ro/petitie-senatori/ unde gasiti toate datele de contact ale senatorilor, email, telefon, pagini facebook.
 
De aceea va rugam sa sustineti demersurile civice/advocacy ale Coalititiei STOP 5G România din Parlament, trimitand si dvs pana in februarie mesaje senatorilor cu informatii din urmatoarele petitii/memorii redactate de noi pe diverse sectoare societale și adresate comisiilor de specialitate din Senat:
 
?❤️? In fiecare zi este bine sa le trimitem tuturor mesaje, sa intram in dialog cu ei, sa fim stapâni pe argumentație – si avem SLAVA DOMNULUI multa și buna- sa folosim doar limbaj decent pentru a ne sustine punctul de vedere. Să nu raspundem la provocarile lor de a ne cobora nivelul care nu ne-ar ajuta. Fiti intelepti! Reamintim ca ei au calitate juridica de demnitari, noi nu.
 
Pentru a putea fi pregatiti de acest dialog este foarte important sa cititi cu atentie materialele redactate de noi pentru a putea retine si identifica usor argumentele.
 
‼️ATENTIE SPORITA PE PAGINA STOP 5G România, LA CE VOM PUBLICA IN CURAND, urmeaza materiale specific redactate pentru administratia publica, economie si industrii, juridic, aparare nationala, cultura, transporturi s.a.
 
#STOP5GRomânia #ÎmpreunăȘiCuDumnezeuSePoate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.