Stop 5G România

Rulează videoul

Implica-te activ!

Cauza STOP 5G în România are mare nevoie de toti cei constienti si responsabili!

Tehnologiile 5G pun în pericol viața noastră, a tuturor!

Să nu ne așteptăm ca alții să se lupte pentru viața noastră, fiecare poate contribui și ajuta de oriunde, oricând doar să aleagă s-o facă!

 

Crezul nostru este SĂNĂTATEA OAMENILOR ȘI A ORICĂREI FORME DE VIAȚĂ ESTE MAI IMPORTANTĂ DECÂT TEHNOLOGIA ȘI INTERNETUL DE MARE VITEZĂ PRIN 5G și ne luptăm pentru a promova și adopta în România PRINCIPIUL PRECAUȚIE în cazul implementării TEHNOLOGIILOR 5G. Ne concentrăm eforturile pentru a informa și a se lua decizii informate cu privire la pericolele aduse de utilizarea acestor tehnologii de comunicație invazive. Contextul actual mondial promovează celeritatea implementării 5G, atât terestre cât și spațiale, fără a se ține cont de consecințele ireversibile asupra Vieții pe Pamânt. Corporațiile, organismele internaționale de reglementare, guvernele justifică această grabă în mod iresponsabil și manipulant doar din punct de vedere politic, economic, materialist ascunzând costurile reale (sănatatea și libertatea) pentru populație, încălcând multiple drepturi ale omului și ale mediului înconjurător dintre care dreptul la viață, dreptul la sănătate, dreptul la mediul curat, dreptul la viață privată, dreptul la proprietate.

Societatea Civică care militează pentru aplicarea PRICIPIULUI PRECAUȚIEI ȘI OPRIREA ORICĂRUI DEMERS CARE FACE OPERABILĂ TEHNOLOGIA 5G ne cheamă pe toți la implicare!

Ca SUSȚINĂTOR:

 • Petiționează individual (vezi aici) autoritățile Statului Român care legiferează/autorizează operabilitatea TEHNOLOGIILOR 5G.
 • Semnează ca reprezentant legal al unei organizații și depune Memoriul Național la autoritățile centrale și locale.
 • Participă activ la consultările/dezbaterile publice/protestele pe tema TEHNOLOGIILOR 5G
 • Realizează reportaje/documente/articole cu dovezi și argumenete ce semnalează pericolul 5G asupra Vieții.
 • Distribuie conținutul siteului www.Stop5GRomânia.ro și paginii facebook STOP5GRomânia
 • Promovează activ și consistent în rândurile presei, personalităților publice, apropiaților, colaboratorilor PRINCIPIUL PRECAUȚIEI STOP 5G și petiția colectivă de la: https://www.petitieonline.com/nu_suntem_de_acord_cu_reteaua5g

Ca DONATOR:

 • Tipărește și distribuie offline materialele informative din Kitul Media.
 • Susține financiar atât anumite grupuri sau organizații locale, sprijină persoanele implicate  în cauză care au acțiuni locale concrete si corecte.
 • Finanțează publicitatea petiției colective aici

Ca VOLUNTAR poți contribui la:

 • ORGANIZARE: planificare acțiuni, monitorizare rezultate, organizare grupuri de lucru.
 • COMUNICARE: cercetare, documentare, traducere, investigații jurnalistice, realizare articole informative și grafică pentru materiale informative, realizare filmări la diverse conferințe și dezbateri publice pe tema 5G, realizare materiale multimedia, comunicare cu presa locală, cu oamenii de știintă și cercetători români apropiați, cu primarii, cu parlamentarii, cu personalități publice locale, editare și distribuire conținut site www.Stop5GRomânia.ro și pagina facebook
 • JURIDIC: întocmire acte juridice, pledoarii în instanțe acolo unde este nevoie, depuneri acte juridice.

Pentru oricare dintre contribuții vă rugăm să ne contactați (stop5gromania@gmail.com) specificând modalitatea aleasă de a te implica în cauza STOP 5G România!

De asemenea putem comunica și pe Messenger

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate