Stop 5G România

Rulează videoul

Social Media

21 hours ago

STOP 5G România

Azi - 18:00 - La Guvern pentru libertate medicală NU dictatură sanitară! #SHARE & #PARTICIPĂ ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

STOP 5G România

#SHARE Dezbaterea pe legea carantinei s-a amânat până luni! Ni se dau șanse nesperate!
DUMINICĂ – 12 IULIE – 18:00 – LA GUVERN – ÎN STRADĂ ÎMPOTRIVA DICTATURII MEDICALE VOTATĂ DE #penali

Nu avem voie să nu profităm 200% de această conjunctură! Să răsune zările despre protestul de duminică! Anunțați fiecare cunoscut! Dacă nu puteți organiza un miting în orașul vostru, sacrificați o zi și veniți la București! Mobilizați vecinul, colegul, familia, copilul, sora, părinții, bunicii, animalul de companie și haideți la Guvern duminica aceasta! Dacă sârbii au putut, putem și noi !

Avocatul Gheorghe Piperea, Ong-ul OCHR, Avocatul Dan MV Chitic, Dr. Răzvan Constantinescu, inginerul Pompiliu Diplan, regizorul și publicistul Iulian Capsali, Cezar Ionascu, jurnalista independentă Iosefina Pascal și-au anunțat prezența la protestul de duminică. Lista este deschisă și continuă să se updateze cu cei care-și anunță participarea.

Doar NOI mai putem opri această oroare legislativă pe care o șleahtă de penali vor să o aplice în România transformându-ne în cobai umani la cheremul OMS-ului, a unui Guvern și a unui Parlament care mustesc de corupție și infractori. Fără masă critică în stradă, nu va exista nicio presiune suficient de puternică astfel încât să oprim acest coșmar legislativ.

Nu este vorba de Teoria Conspirației, de Bill Gates, de Illuminati sau de masoni! Este vorba despre drepturile noastre și ale copiilor noștri amenințate de o mână de pușcăriabili!

#lapușcărie cu PSD, PNL și cu toate rotițele acestui sistem bolnav care pregătește detenția sanitară pentru toată lumea! Nu avem voie să lăsăm o mână de #infractori să arunce România într-o distopie așa cum n-au visat nici comuniștii!

Mai mult aici: tinyurl.com/penaliilapuscarie

DISTRIBUIE – PARTICIPĂ – DUMINICĂ – 12 IULIE – 18:00 - LA GUVERN – ÎN PIAȚA VICTORIEI!
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

STOP 5G România

#AZI de la 16:00 s-a confirmat adunarea oamenilor lucizi care resping dictatura medicală, la Parlament! Blatiștii de la PSD au anunțat că #ASTĂZI, la 13:00, vor vota legea neonazistă scoasă din mințile psihopate ale Guvernului, lege care prevede carantinarea forțată, confiscarea bunurilor și îndoparea cu legale periculoase a oamenilor sănătoși.

Ajunge cu PSD și cu toate rotițele acestui sistem bolnav care pregătește detenția sanitară pentru români! La 6PM ne vedem la Parlament! Nu dați doar share ci #PARTICIPAȚI! Fără oameni în stradă, ne paște un viitor mult mai sumbru decât vremurile pe care le-am trăit înainte de 1989! Nu renunțăm la libertate după cheful unor psihopați și corupți pușcăriabili care vor cu orice preț să ne pună bocancul în frunte! #SHARE & #JOIN!
Urmează o ieșire masivă și duminică, românii abia s-au trezit!
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

STOP 5G România

ACTIUNILE CIVICE FAC DIFERENTA

Multumim tuturor care au petitionat in decembrie 2019 ANCOM si ii anuntam ca proiectul de hotarare ce promova utilizarea la comun a infrastructurii si spectrului pe frecventele 3400-3800Mhz pe care opereaza 5G, a fost retras.

Astfel de proiecte initiate de ANCOM dedicate 5G-ului sunt abuzive, incalca principiul neutralitatii tehnologice, discrimineaza alti operatori si incurajeaza mediul neconcurential, incalca flagrant principiul precautiei si multiple alte norme juridice!

Am redistribuit materialul de anul trecut si rugam pe cei care au petitionat anul trecut sa ne scrie pe adresa contact@stop5gromania.ro.

ANCOM va incerca sa readuca astfel de proiecte de acte normative dedicate 5G-ului, de aceea va rugam sa fim in continuare vigilenți și gata de petitionat și depus memorii.

ANCOM e harnic in aceasta perioada, sa ne reamintim ca HG Strategia 5G pentru Romania s-a dat vara, in perioada de concedii!

#STOP5GRomânia #ImpreunaSePoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

ICNIRP NU ESTE DE INCREDERE SI TREBUIE IGNORAT

Verzii europeni pun sub semnul întrebării ICNIRP, solicită ca un nou organism public să evalueze expunerea la radiatiile retelei 5G

Partidele verzi din Parlamentul European au publicat un raport prin care solicită UE să se distanțeze de ICNIRP, grupul internațional de standarde privind expunerea la radiatii de radiofrecventa. Raportul susține că independența ICNIRP nu poate fi garantată, deoarece organizația nu are o supraveghere oficială, iar partidele au cerut înființarea unui nou organism public de reglementare în contextul implementarii rețelelor 5G.

Reglementările UE privind stabilirea limitelor expunerii la radiații electromagntice provenite din rețelele și echipamentele fără fir se bazează în mare parte pe recomandările de la Icnirp. Cu toate acestea, europarlamentarii verzi susțin că riscurile pentru sănătate sunt prea mari pentru a fi lăsate pe mana unor astfel de organizații private.

Aceștia au facut paralela cu azbestul, tutunul, motorina și pesticidele - toate zonele în care lobby-ul, lipsa unei cercetări cu adevărat independente și interesele economice au lăsat riscurile pentru sănătate subestimate pentru prea mult timp. Ei văd o problemă similară pentru radiațiile non-ionizante.

Aceștia au arătat cercetările publicate în Lancet în decembrie 2018 care arată că 68 % din cele 2,266 studii examinate au descoperit un efect biologic sau de sănătate semnificativ din radiațiile non-ionizante. Deși acest lucru nu confirmă un risc real pentru sănătate, aceasta oferă suficiente dovezi științifice pentru a se îndoi de afirmațiile asupra efectelor expunerii la câmpurile electro-magnetice.

Deputații europeni recomandă înființarea unei autorități publice independente pentru a aborda problema, care ar putea fi integrată în OMS.

Sursa: www.telecompaper.com/news/european-greens-question-icnirp-standards-call-for-new-public-body-to-l...

Raportul depus Parlamentului European care expune lipsa de integritate a ICNIRP poate fi descarcat de la:
ehtrust.org/wp-content/uploads/ICNIRP-report-FINAL-JUNE-2020.pdf

#STOP5GRomânia #sepoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

FARA ACORDUL PROPRIETARILOR ANTENELE OPERATORILOR TELECOM SUNT AMPLASATE ILEGAL

Recentul caz din Alba Iulia, solutionat in instanta, ne demonstreaza ca se poate sa eliminam antenele de pe proprietatea noastra daca nu sunt suntem de acord cu ele, se poate sa ne aparam drepturile fundamentale de abuzurile operatorilor economici carora nu le pasa de sanatatea si proprietatea noastra!

Despre caz cititi la ziare.com/vodafone/stiri-vodafone/un-mare-operator-de-telefonie-mobila-obligat-in-instanta-sa-dem...

Sunt de asemenea cazuri solutionate ale asociatiilor sau proprietarilor care s-au razgandit si si-au retras acordul.

Cei care nu au antene pe proprietate pot emite o hotarare proactiva prin care pot interzice amplasarea echipamentelor radiative wireless de catre operatorii telecom pe proprietatea lor.

Un lucru este clar: ACORDUL PROPRIETARULUI PERMITE SAU NU AMPLASAREA UNEI ANTENE

E timpul ca fiecare proprietar sa isi asume responsabilitatea pentru modul in care permite sau nu aceste echipamente radiative pe proprietate si sa se implice activ in comunitatea din care face parte. Sa demareze actiuni proactive civilizate de informare si, in cazul in care sunt antene pe proprietate lui, sa se adreseze impreuna cu alti proprietari autoritatilor si instantei de judecata.

Detalii despre cum poti ca proprietar, ca membru al unei asociatii de proprietari, sa te protejezi de radiatiile acestor antene gasiti la stop5gromania.ro/ce-poti-face-ca-proprietar-sa-te-protejezi-de-radiatiile-antenelor/

#STOP5GRomânia #stopradiatiiwifixg
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Cum se manipuleaza in stil profesionist?

Amesteci doua subiecte intr-o dezbatere care in aparenta sunt corelate (digitalizare si 5G) si acoperi problemele unei teme cu beneficiile altei teme astfel incat auditoriul sa perceapa distorsionat raportul beneficii riscuri. Astfel consimtamantul consumatorului este viciat, nicidecum informat.

Conferinta organizata de Grupul de Presa Bursa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G” poate fi urmarita la: www.bursa.ro/digitalizarea-romaniei-si-tehnologia-5G-2020

In plus organizatorul acestei dezbateri, nici nu s-a sinchisit sa invite si reprezentantii consumatorilor, nici macar nu au invitat societatea civila, asa cum deontologic este cazul, sa puna la masa discutiilor atat pe sustinatori cat si pe opozanti.
Nu asa este normal intr-un stat democratic?

Mai mult, in cadrul acestei conferinte cu audienta limitata este anuntat un act guvernamental care a fost redactat si trimis tot azi Comisiei Europene, act de o importanta semnificativa pentru Romania si pentru romani cu privire la asumarea responsabilitatii Statului in ce priveste securitatea retelelor 5G, retele despre care chiar ei spun ca prezinta numeroase vulnerabilitati.

"Grupul de lucru constituit pentru implementarea tehnologiei 5G in Romania va definitiva un raport ce va fi trimis, probabil astazi, la Comisia Europeana (CE), a declarat, marti, in cadrul unei videoconferinte de specialitate, Radu Nicolescu, consilier de stat pe domeniul IT in cancelaria prim-ministrului.

Aici apare stirea respectivului consilier IT. ziare.com/internet-si-tehnologie/tehnologie/implementarea-tehnologiei-5g-in-romania-raportul-va-f...

Sunt multe de spus, insa LIPSA TRANSPARENTEI GUVERNULUI SI A IMPARTIALITATII PRESEI spun de la sine: CETATEANUL NU CONTEAZA.

Rusine celor care sustin o asemenea guvernare si dezinformare a cetatenilor, platitorii de taxe si impozite, imprumururi si dobanzi, proprietarii de drept ai spectrului de radiofrecvente pe care promoveaza ei afacerile unor corporatii.

#STOP5GRomânia
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Proiectul a fost votat in unanimitate in Senat azi, 30.06.2020 si urmeaza a fi publicat in Monitorul Oficial. Salutam acest proiect prin care societatii civice si comunitatii academice i se respecta rolul esential pe care il are de a participa la luarea deciziilor cu privire la riscurile implementarii tehnologiei 5G!

***
Maine, 30.06.2020 pe ordinea de zi la punctul 23, Comisia supune Plenului Senatului spre dezbatere si adoptare proiect de hotărâre privind consultarea parlamentelor naţionale conform Protocolului nr. 1 din Tratatul de la Lisabona:

Proiect de hotărâre referitoare la Comunicarea Comisiei către Parlamentul European, Consiliu, Comitetul Economic și Social European și Comitetul Regiunilor - Implementarea rețelelor 5G în condiții de siguranță în UE – Punerea în aplicare a setului de instrumente al UE - COM (2020) 50 final

In extrasul atasat de noi ca fotografie poate fi citit esentialul.
Detalii suplimentare se pot citi la www.senat.ro/ProgramLucruZi.aspx?Zi=2020-06-30&ComisieID=69718c4c-e30d-45ed-91a3-e62e2fce9ae5

Este necesar sa continuam cu demersurile noastre bine fundamentate si argumentate, cu invocarea principiului precautie in cazul implementarii tehnologiei 5G.
Este necesar de asemenea ca vocile noastre sa fi auzite atat la nivel central (parlamentar si guvernamental) cat si la nivel local, in orase resedinta de judet, localitati si comunitati rurale.

Italienii au iesit in strada impreuna cu primarii.
Si noi putem face acest lucru daca ne implicam temeinic, documentati si solidar!

E campanie electorala si este momentul oportun sa dezbateti cu actualii sau cu viitorii primari subiectul "avantajele si costurile implementarii 5G la nivel local". Fiecare poate face ceva pentru comunitattea lui. Nu este cazul sa asteptati sa vina altii sa va salveze de aceste pericole.

Va putem pune la dispozitie documentatiile necesare dar nu putem pleda noi pentru voi.

Demersurile noastre la nivel European ocazionate de comunicarea CE sunt detaliate la stop5gromania.ro/5g-si-sanatatea-publica-actiunile-civice-in-senatul-romaniei-si-la-ministerul-sa...

#STOP5GRomânia #SePoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

STOP 5G România

PROLIFERAREA POLUĂRII ELECTROMAGNETICE PRIN REȚELELE WIRELESS WIFI-xG SE CONSTITUTIE IN GENOCID/ECOCID

Toti cei care promoveaza fara discernamant aceste tehnologii sunt complici la aceasta crima impotriva umanitatii si a mediului si vor fi judecati pentru asta de victimele numeroase, generatiile viitoare.

In acest moment fiecare decident (politician, functionar public, corporatist, proprietar, promotor) alege daca va fi parte din aceasta crima sau nu.

Mai jos redam o parte din dizertatia Dlui. avocat Prof. univ. dr. Mircea Duțu care pune lupa pe acest subiect serios.

"Principala explicație a periculozității undelor electromagnetice artificiale (GSM, Wi-Fi) pornește de la faptul că sunt total diferite de undele naturale (provenite de la soare, din spațiul cosmic, pământ ș.a.), în sensul că acestea din urmă se transmit în mod continuu, iar primele, pulsat. Acest specific în propagare al undelor electromagnetice le face să interfereze cu organismele vii, întrucât corpul uman, ca orice structură vie, este străbătut de emisii electromagnetice, care determină orice schimb de substanțe biochimice.

Ființele vii prezintă, conform frecvenței la care sunt supuse, o hipersensibilitate deosebită, legată de structura și funcționarea lor biologică. Omul este un sistem biologic electromagnetic, deopotrivă receptor și emițător de unde electromagnetice; fiecare celulă vibrează și emite la rândul său. Creierul este și el un emițător electromagnetic sofisticat, a cărui activitate se măsoară cu electroencefalograful. Pe calea interacțiunilor cu procesele noastre electrice și biochimice, câmpurile electromagnetice (CEM) interferează cu acestea, uneori în bine, dar, de cele mai multe ori, mai ales în rău pentru sănătatea omului expus. Variabile în timp și în spațiu, CEM interacționează cu corpul uman, generând asupra acestuia fenomene ale căror natură și intensitate depind de frecvența în cauză.

Din această perspectivă, undele electromagnetice emise de telefonia mobilă, din cauza structurii fizice a emisiilor sunt toxice pentru corpul uman dintr-un triplu punct de vedere:
a) din cauza hiperfrecvențelor ori a microundelor;
b) ca urmare a acțiunii frecvențelor de recurență de foarte joasă frecvență ELF (Extremely Low Frequency);
c) întrucât structura fizică e pulsată, emisia nu e continuă, ci produsă în foarte scurte episoade sacadate. Aceasta explică faptul de ce undele pulsate de tip GSM sau radar sunt mult mai nocive decât cele de hiperfrecvență nepulsate, precum cele radio și cele tv.
[..]
Cu titlu preliminar, dar cu tendințe evidente de confirmare și accentuare, putem deprinde următoarele concluzii:

– Este pentru prima dată în istorie când o tehnologie cu un impact major asupra civilizației umane, al existenței și evoluției vieții pe planetă, precum cea a telecomunicațiilor fără fir, este pusă în funcțiune, în ritm alert și la nivel planetar, fără o evaluare suficientă a impactului său, evident și extraordinar, asupra sănătății speciilor și a calității mediului și în absența unui minim de măsuri de precauție și prevenire;

– Faptul este cu atât mai grav cu cât efectele câmpurilor electromagnetice astfel generate afectează durabil, profund, specific și ireversibil ființa umană, orice formă de viaţă, în structura și funcționarea sa, radical și rapid, ceea ce face dificilă, dacă nu imposibilă, adaptarea la noile condiții de mediu poluat electromagnetic;

– Un element fundamental de mediu și un factor esențial, indispensabil, vieții, aerul devine treptat în mod ireversibil inadecvat funcțiilor sale naturale și chiar periculos, prin noul tip de contaminare, electromagnetică, a atmosferei, electrosomogul permanent și tot mai persistent; se încalcă astfel dreptul fiecăruia de a respira un aer pur, sănătos, recunoscut și garantat la nivel internațional, european și cel al dreptului comparat;

– Avantajele tehnico-științifice oferite, societatea informațională astfel consolidată, implicațiile asupra dezvoltării personale și rolul de principal instrument în promovarea obiectivelor epocii post-adevărului reprezintă, din păcate, premise de ocultare și negare a efectelor negative de ordin sanitar și ecologic, care, într-o ecuație de analiză „cost–beneficii”, corectă și responsabilă, ar trebui să prezinte nevoia unui echilibru în care greutatea să fie reprezentată de preocupările de protecție precaută;

– În lipsa unor măsuri urgente, radicale, adecvate și sistematice de evaluare a riscurilor CEM și de gestionare a lor conform principiului precauției, în frunte cu cele vizând stabilirea unor praguri adecvate de expunere prin revizuire celor admise oficial în prezent și asigurarea respectării lor, ne îndreptăm rapid și ireversibil spre afirmarea galopantă a unei noi forme de genocid/ecocid, mai grav și mai amplu decât cele cunoscute până acum, care va pune în pericol la orizontul câtorva generații diversitatea, calitatea și vivacitatea speciei umane, a biodiversității de pe Terra;

– Reacția juridică se impune, în aceste condiții, să fie una urgentă, fermă și adecvată; ea trebuie elaborată într-o viziune integratoare ținând seama de particularitățile domeniului, iar răspunsul concret amenajat pe paliere de acțiune: conceptual, legislativ, judiciar, având în vedere capacitatea de adaptare și eficiența fiecăruia dintre acestea în atingerea unui atare obiectiv. Se prefigurează deja dezvoltări semnificative în materia drepturilor umane, prin perceperea unor noi atingeri grave ale drepturilor fundamentale, în general, și ale dreptului de a respira un aer pur, sănătos, în special, configurarea unui drept de protecție împotriva expunerii la CEM, nuanțarea semnificațiilor dreptului la sănătate și a celor ale dreptului la un mediu sănătos și echilibrat ecologic. Locul central îl ocupă, în acest context, instituționalizarea și reglementarea adecvată a aplicării principiului precauției la riscurile aferente expunerii la undele electromagnetice generate de telecomunicațiile fără fir.
[..]
În așteptarea unor rezultate clare și definitive din partea cercetării științifice independente și pluraliste, autoritățile publice, și nu numai, sunt ținute să adopte măsuri temporare și proporționale de prudență și prevenire. Este necesar a se prefigura și institui un sistem de răspundere care să țină seama de caracterul excepțional, consecințele majore și posibil ireversibile ale CEM asupra condiției umane și calității mediului. În planul dreptului civil se manifestă un prejudiciu electromagnetic, cu particularități evidente, care implică modalități specifice de reparare și indemnizare, precum și o răspundere obiectivă, independent de culpă. Domeniul dreptului administrativ presupune configurarea unei autorizări administrative complexe și un control și supraveghere permanente a amplasării sistemelor de transmisie-recepție a semnalului GSM, precum și generarea unui contencios pe măsură. Nici protecția față de pericolul electromagnetic prin dreptul penal nu poate fi ignorată, ci, dimpotrivă, poate juca un rol central. Este vorba, mai întâi, de noi incriminări privind fapte legate de punerea în pericol sau afectarea sănătății umane și a calității mediului, nerespectarea măsurilor de prevenire și precauție instituite în privința poluării electromagnetice. Într-o perspectivă mai largă, globală, s-ar putea avea în vedere inițierea unui proces internațional de recunoaștere și consacrare a unei noi crime contra umanității, cea de ecocid electromagnetic." Prof. univ. dr. Mircea Duțu,

Sursa: tinyurl.com/ydbgy4a9

Informați-vă și dați mai departe astfel încât lumea să afle.

Există opinii avizate despre acest subiect, riscurile sunt clar punctate prin studii și declarațiile unor persoane de specialitate din țară și din toată lumea.

Fiecare share poate ajuta ca aceste informații să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați.

Implicați-vă ca voluntar, susținător, donator în campania STOP 5G România află cum la stop5gromania.ro/fii-voluntar-sustine-doneaza/

#STOP5GRomânia
#STOPGenocidulElectromagnetic
#STOPEcocidulElectromagnetic
... See MoreSee Less

View on Facebook
Facebook Messenger