Stop 5G România

Rulează videoul

Social Media

3 hours ago

STOP 5G România

Oamenii de stiinta avertizeaza!
Astronomii avertizeaza!
NASA avertizeaza!

Doar idiotii si vandutii neaga pericolele multe si diverse ale retelei 5G!

NASA rupe tăcerea și devine publică pentru prima dată comentând despre planul companiei americane de a lansa sateliți 5G. Documentul poate fi citit la tinyurl.com/y2wfnav7

AST & Science au solicitat recent să construiască o mega constelație. Cererea companiei rămâne în așteptare în fața FCC (omologul ANCOM de la noi) comisiei federale de comunicații din acest moment.

Într-o declarație oficială, Samantha Fonder, un inginer al agenției spațiale NASA a lansat un comentariu oficial cu privire la îngrijorarea agenției cu privire la proiect în așteptarea aprobării. Agenția a lansat scrisoarea de îngrijorare în perioada de comentarii publice, astfel încât oamenii să poată înțelege modul în care compania vede posibilitățile cu proiectul propus de AST & Science.

În declarația oficială publicată, NASA a explicat potențialele riscuri și motive pe care agenția le vede asupra planului companiei. Agenția a precizat că intenționează să prevină riscul de coliziune în beneficiul tuturor celor implicați.

AST & Science din Texas planifică să construiască o mega constelație pe o suprafata de 720 km cu 240 de sateliți mari pentru care a strâns 120 de milioane de dolari.

sursa foto: tinyurl.com/y4rnrwjk
#STOP5GPePământȘiÎnSpațiu
#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

18 hours ago

STOP 5G România

Cu chiu cu vai au publicat minuta asazisei dezbateri publice din 12.11.2020 pe legea MAMUT care ne baga 5G si in dinti fara acordul nostru, fara taxe, autorizatii, fara chirii (ba chiar sa platim noi curentul pentru milioanele de antene ale retelei 5G ), fara a respecta drepturile constitutionale, fara a face vreun studiu de impact, fara consultati reale cu toti cei implicati, fara nimic. Doar pentru ca asa vor corporatiile si birocratii de la UE (si aceia extentii ale corporatiilor).

Aceasta minuta este importanta pentru ca ea aduce dovada falsului in declaratii, a abuzului in serviciu, a uzului de fals a unor functionari care nu ne reprezinta interesele asa cum ar trebui sa o faca dimpotriva chiar conspira si lucreaza impotriva noastra, a drepturilor noastre fundamentale si a suveranitatii noastre.
Sanatatea, proprietatea si libertatea noastra a tuturor este asediata de acest grup infractional organizat de corporatii si ANCOM.

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

mt.ro/web14/documente/dezbateri-publice/minuta-sedintei/2020/minuta_noiembrie.pdf
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

STOP 5G România

youtu.be/qxwkgYoD9kA
Inregistrarea la
m.facebook.com/story.php?story_fbid=2668731386713742&id=261848620690738
Transmisie live acum despre 5G
Sacha Stone, producatorul filmului este si fondatorul Tribunalului International pt Justitie a Naturii
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

STOP 5G România

ce prag? ce valori? ce determinari? cand la 5G se intra ca prin branza pe obiectele conectate.

Inca o mizerie legislativa marca ANCOM&Complicii
Pe 12.11.2020 cand noi semnalam carentele legislative pe securitate cibernetica infringement pe integrarea NIS (nu doar radiatiile ne pun in pericol viata, proprietatea si libertatea) trantira pe burta si incalcand flagrant norme legislative, in spatele unor paravane juridice denumite GRUPURI DE LUCRU ale compliciilor lui ANCOM mai exact Grupul de lucru interinstituțional pentru determinarea valorilor de prag necesare pentru stabilirea efectului perturbator semnificativ al incidentelor la nivelul rețelelor și sistemelor informatice ale operatorilor de servicii esențiale - GdLINIS, un simulacru de legislatie FARA CONSULTAREA SOCIETATII CIVILE DUPA CUM SENATUL A HOTARAT in vara lui 2020
Conform Hotărârii nr. 60/2020 , art.4 Senatul României solicită atât Comisiei Europene, cât și Guvernului:
a) să analizeze cu prioritate studiile care atrag atenția asupra vulnerabilităților și pericolelor tehnologiei 5G;
b) să demareze un dialog transparent cu opinia publică și reprezentanții societății civile asupra oportunităților, vulnerabilităților și pericolelor tehnologiei 5G;
c) să demareze, împreună cu reprezentanții societății civile, comunitatea universitară și cea științifică, studii ample care să propună soluții pentru eliminarea vulnerabilităților și pericolelor tehnologiei 5G de orice natură.

Au consultat ei pe cineva? Au dezbatut ei undeva? Au luat ei in calcul studiile? Isi asuma ei vreo responsabilitate?
Raspunsul este NU la toate intrebarile.

Dupa cum veti citi in aceasta hotararea de guvern data cu noi in dezbatere HG 976/12.11.2020 securitatea cibernetica inseamna securitatea serviciilor esentiale: apa potabila, energie electrica, transport aerian/feroviar/, petrol/gaze naturale, institutii medicale, acces la servicii informatice/internet (aici aveti lista cert.ro/vezi/document/lista-serviciilor-esentiale-lse)

Asadar orice vulnerabilitate cibernetica poate afecta retelele critice mai sus enumerate de care depinde viata noastra si prin 5G vor chiar sa le faca super dependente. Ganditi-va ca pe fondul trecerii la protocol IP al elementelor retelei 5G orice serviciu critic este expus unor atacuri citam CERT RO "din ce în ce mai sofisticate, mai intense și mai precis direcționate".
SI MARII EXPERTI SE PREFAC CA FAC CEVA SA NE PROTEJEZE TARA SI POPORUL SI CERSESC FONDURI CUM DESCHID GURA.

Despre asta este vorba cand noi ridicam problematica cibernetica in dezbateri, acesti inconstienti, iresponsabili, vanduti o dat inainte fara studii, fara masuri de protectie reala a populatie, cu fel si fel de permisiuni legislative dedicate retelei 5G.
INCOMPETENTA, IRESPONSABILITATE SI CORUPTIE SCRIE PE ACESTE ACTE NORMATIVE
#STOP5GRomânia

Sursa foto: gov.ro/ro/print?modul=subpagina&link=nota-de-fundamentare-hg-nr-976-12-11-2020
Pragurile si criteriile puse pe genunchi fara studii de impact si fara consultari cert.ro/vezi/document/criterii-si-valori-de-prag-intersectoriale
cert.ro/vezi/document/criterii-si-valori-de-prag-sectoriale
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

Citește, copiază, semnează și trimite Parohiei din care faci parte apelul nostru!

Mulțumim Activenews pentru publicarea apelului nostru către Biserica Ortodoxă Română.

Rugăm toți membrii Bisericii Ortodoxe Române să preaia apelul nostru, să îl semneze împreună cu frații în credință și să îl transmită preoților, arhiepiscopilor, juriștilor B.O.R. din zona căreia aparțin.

Este important să ne implicăm toți și să luăm atitudine în comunitatea noastră, pentru că rețeaua 5G ne va afecta sănătatea, proprietatea și libertatea tuturor, indiferent de credință.

Apelul poate fi accesat, semnat de organizații la stop5gromania.ro/apel-catre-biserica-ortodoxa-romana/

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

sursa foto:https://www.activenews.ro/stiri/Coalitia-STOP-5G-Romania-roaga-Patriarhia-Romana-sa-sfatuiasca-si-sa-calauzeasca-informata-fiind-despre-aspecte-daunatoare-ale-tehnologiei-5G-capabila-sa-afecteze-si-credinta-in-Dumnezeu-conform-unui-studiu-OXFORD-Academic-163675
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

Pentru cei care se mirau si neaga (naivi, idioti utili sau vanduti) legatura dintre implementarea 5G si decimarea arborilor de pe marginea drumurilor si din orase.

Ca antenele 5G să poată urmări fiecare utilizator cu fascicole MASER și să nu fie atenuări sau pierderi de semnal corporațiile telecom impun autoritățior tăierea tuturor arborilor ce au coroane bogate sau o toaletare abuzivă.

Deputatul pentru Swansea West, Geraint Davies, a acuzat guvernul de neglijență „ridicolă” de mediu, după ce a fost dezvăluit că arborii sunt tăiați pentru a îmbunătăți semnalul rețelei 5G din Marea Britanie. Domnul Davies a afirmat că tăierea a mii de copaci era incompatibilă cu obiectivele de mediu ale Regatului Unit. youtu.be/M--2HsWtpfc

Semnati petitia acum: www.petitieonline.com/cerem_interzicerea_implementrii_i_dezvoltrii_reelei_5g_in_romania

Sursa foto de la vandutii telecoamelor, digi: www.digi24.ro/amphtml/stiri/economie/digi-economic/solutia-gasita-de-o-companie-britanica-pentru-...

#stop5GRomania #iaatitudineoriundeaifi
#distribuitimasiv
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

Spitale cu grave lipsuri pe care toti le stim, dar ANCOM&Complicii din guvern ne pun placa cu 5G pentru chirurgie la distanta.
Cine ii mai crede?

#STOP5GROMANIA
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

Pentru 5G distrug tot. Asta nu e toaletate, e crima. Oameni buni, 5G nu e pentru noi ci pentru controlul si supravegherea noastra. (Fotografii de ieri din Dolj)

Este ILEGAL SA TAI MAI MULT DE 15% DIN COROANA.
AFLA CUM POTI OPRI ACEASTA INFRACTIUNE
www.greenpeace.org/romania/articol/4268/cum-opresti-o-toaletare-abuziva-de-arbori

Legatura dintre aceste defrisari si 5G se gaseste la stop5gromania.ro/to-be-or-not-to-breathe/

ATENTIE! Daca vreti sa ajutati pagina aceasta dati like si share la postarile noastre indiferent ca informatia va infurie sau va intristeaza, NU DATI furie, trist, ha ha ca scade ratingul astfel informatiile noastre nu ajung la cei realmente interesati.
Ne-am saturat de troli si spameri care in prostia lor ne saboteaza munca si lupta.

#STOP5GRomânia doar implicandu-ne activ #ÎmpreunăSePoate

Documenteaza-te si implica-te pe stop5gromania.ro/fii-voluntar-sustine-doneaza/
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Hai presa...nu uita de radiatiile nocive emise de dispozitivele retelei 5G care incalca dreptul la mediu sanatos si la viata, nu doar dreptul la proprietate e in pericol...

Vezi si salveaza prima parte a dezbaterii la www.youtube.com/watch?v=IKNPdLhcQqI
Si aici partea a doua la www.youtube.com/watch?v=U1P8nktATtk

sursa fotografie: www.romania-actualitati.ro/dezbatere-aprinsa-la-min-transp-si-comunicatiilor-pe-codul-comunicatii...
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Hai presa independenta si responsabila, scrie, scrie!!!

Președintele asociației, conf. univ. dr. Costel Stanciu a punctat în timpul dezbaterii „câteva abuzuri făcute de inițiatorii proiectului, cum ar fi:
- încălcarea dreptului de proprietate privată pentru cetățenii care locuiesc într-un bloc de locuințe, prin imputernicirea președintelui asociației de proprietari de a semna contractul de folosire a terasei blocului de locuințe de către operatorii din industria telecom fără a obține acordul proprietarilor din acel imobil în adunarea generală a asociației de proprietari.

- amenzile tip interval, de la 1000 lei la 5000 lei, pentru operatorii de telefonie mobilă care încalcă legea sunt insignifiante, au valoarea unor amenzi de circulație. APC solicită amenzi calculate ca procent din cifra de afaceri pentru operatorii din industria telecom;

- proiectul de lege este cu dedicație pentru industria telecom, fapt ce reiese foarte clar din derogările făcute de la Legea nr. 50/ 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții pentru această industrie, abuz prin intermediul căruia sunt discriminate alte industrii beneficiare ale Legii nr. 50/1991.

- proiectul de lege oferă posibilitatea distrugerii parcurilor prin faptul că permite instalarea de infrastructură 5G în interiorul acestora, lucru care va duce la creșterea nivelului de poluare electromagnetică și la afectarea sănătății copiilor și persoanelor în vârstă care folosesc aceste spații verzi pentru susținerea sistemului imunitar al acestora.

Asociația Pro Consumatori mai spune că se află la cea de-a treia campanie naţională de informare şi educare în domeniul tehnologiilor care functionează pe baza câmpurilor electromagnetice generate de sisteme de antene specifice fiecărui tip de tehnologie, de la 1G până la 5G.

Prima campanie de acest gen a fost lansată de APC în anul 2006 şi s-a intitulat „Impactul tehnologiilor bazate pe unde radio asupra sănătăţii consumatorilor”. Un rezultat notabil al acestei campanii este demolarea în premieră pentru România a unui turn cu antene cu o înălţime de 65,7 metri, proprietatea companiei de telefonie mobilă Orange.

sursa: mediaexpres.ro/articole.aspx?id=18686
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Hai, presari ziceti cateceva ca e prea mare gogomania proiectului de lege mamut dedicat retelei 5G, proiect pe care s-a dezbatut ieri, 12.11.2020 la MTIC.
#sepoate #STOP5GRomânia
Vezi prima parte a dezbaterii la www.youtube.com/watch?v=IKNPdLhcQqI
Si partea a doua la www.youtube.com/watch?v=U1P8nktATtk

Binenteles ca Hotnews nu pune problema radiatiilor, macar pune problema dreptului la proprietate...
Daca de dreptul la sanatate si mediu sanatos nu va pasa, macar sa va preocupe dreptul la proprietate si la chirie.

Sursa imaginii: economie.hotnews.ro/stiri-telecom-24415913-proiect-guvern-pnl-dezvoltare-retele-5G-gratuit-orase-...
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Un extras din dezbaterea de ieri.
In urma acestor declaratii, ANCOM/trolii telecoamelor au lansat atac la adresa purtatorului de cuvant cenzurand si stergand toate postarile care contin domeniul de internet al firmei acesteia (singura sursa de venit).
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Prima parte din inregistrarea dezbaterii pe legea mamut pentru 5G de azi 12.11.2020 ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Extrasele din chat din a doua parte a inregistrarii vor fi puse pe stop5gromania.ro
Sa vedeti trolii ministerului si ai telecoamelor care indrazneau sa ne si intrerupa microfonul. Unul a venit chipurile din partea coalitiei si apoi a lasat camera deschisa sa se vada iubita lui nud umbland ca sa ne discrediteze argumentatia.

Rusine voua, inconstientilor care ve dedati la asemenea lucruri! In lipsa de argumente jigniti si sabotati demersuri legite care culmea sunt si in apararea sanatatii, proprietatii si libertatii voastre! Rusine vandutilor!
... See MoreSee Less

View on Facebook
Facebook Messenger