Stop 5G România

Rulează videoul

Social Media

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

4 days ago

STOP 5G România

#IMPORTANT Avem confirmări din toată țara că se montează antene, stații 5G noi și se sapă asfaltul pentru integrarea cablurilor de când a început izolarea forțată la domiciliu. Tot acum sunt tăiate hectare de copaci pentru că ecranează semnalul 5G.
www.hotnews.ro/stiri-mediu-23775234-romsilva-taie-paduri-ong.htm
Efectele 5G au început să fie semnalate în lume. Cei care nu le cunosc pot viziona acest scurt video de mai jos, cât mai există. La fel cum sunt afectate păsările vor fi afectați și oamenii. Doar că ei nu vor cădea din zbor ci din picioare.
www.facebook.com/errolremo.gordondon/videos/10158323408198912
Vodafone România a absorbit UPC România și a dat un anunț oficial că oferă Supernet 5G.
www.upc.ro/upc-devine-vodafone
Pentru început puteți face următoarele:
1️⃣ Renunțați ÎN MASĂ la abonamentul la Vodafone și mutați-vă la Telekom care este unicul retailer care nu oferă 5G. Sfătuiți și alte persoane să facă acest lucru #URGENT!
2️⃣ Invitați toți prietenii pe pagină și share-uiți această postare.
Vom reveni cu alte idei de acțiuni să stopăm această tehnologie extrem de nocivă în România. Trebuie să fim cât mai mulți și să acționăm în sinergie.
● Nu dați smiorc sau nervi la această postare. Algoritmii scad vizibilitatea postărilor atunci când au reacții negative. Dacă vreți să o ajutați să fie mai vizibilă, dați like.

❗️ Renunțați rapid la abonamentele Vodafone și mutați-vă pe Telekom!

#STOP5GRomânia #împreună #sepoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

STOP 5G România

ANCOM, PENTRU CA E PLATIT PENTRU ASTA, SA PUNA MANA SA MONITORIZEZE RADIATIILE RETELEI TELECOM SI SPECTRUL RADIO, NU POSTARILE PE FACEBOOK!

Harta acoperirii 5G in Ro pe toti operatorii (oricum ei vor sa foloseasca la comun si infrastructura si spectrul licentiat) sa vedem in timp real ce si cum
www.nperf.com/ro/map/RO/-/7539.DiGi-Mobile/signal/

Noi am cerut ancomului sa faca publica harta cu toate antenele si frecventele pe care opereaza si in mod ilegal nu o da, mai nou fac pe securistii si cenzureaza postari fb.

Fiti vigilenti si activi. Filmati, fotografiati, interogati angajatii care vin la instalari de antene, cereti-le DOCUMENTE de identificare, autorizatia si acordul proprietarilor. Nu permiteti accesul pe proprietatea dvs. In caz ca apar antene noi la mai putin de 200m de casa dvs. cereti lui ANCOM SA VINA SA FACA MASURATORI, FILMATI masuratorile si verificati reteaua facand trafic, daca radiatiile masurate de ANCOM depasesc 0.6V/m faceti sesizari la INSP invocand rezolutia CE 1815/2011, luati legatura cu un avocat specializat pe cazuri/dosare antene (sunt vizibili pe net, dar verificati-I cerandu-le nr de dosar castigat), pregatiti-va sa va aparati viata si proprietatea.
Daca nu va motiveaza pericolul la adresa sanatatii, poate va pasa de pretul proprietatii care va scadea semnificativ cu ocazia instalarii unei antene in proximitate!

SUNT MULTE ACTIUNI CIVICE SI JURIDICE PE CARE LE PUTEM SUSTINE O DATA CE NE-AM DOCUMENTAT SI AM CONSTIENTIZAT PERICOLUL SI RESPONSABILITATEA PE CARE O AVEM FIECARE DINTRE NOI.

NU E TIMP DE STAT.

DESI E STARE DE URGENTA, TELECOMII SUNT HARNICI SI NU STAU IN CASA!

STOP5GROMANIA.RO!
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Krzysztof Lichocki

youtu.be/W6LC-MdXpfY ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Anca V. Ion

www.bitchute.com/video/mWcUoESRO0c5/ ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

#IMPORTANT Avem foarte multe informații și motive să suspectăm că stațiile 5G se montează, în România și în alte țări, #ACUM cât lumea este ținută în casă.
Așadar, vă rugăm ca, orice material aveți (poze, filmări) care dovedește că un echipament 5G este montat sau adus în proximitatea dvs., să îl trimiteți prin mesageria privată pe pagina noastră sau să menționați acest lucru #cudovezi în comentariile acestei postări.
În primul comentariu aveți doar câteva din multele poze și filmări care atestă acest lucru în România și alte țări.

Haideți să arătăm de ce suntem ținuți în casă, defapt!

#STOP5GRomânia #împreunăsepoate #share
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Robert Tarniceru

Cartea tratează următoarele aspecte:

Ce sunt mai exact câmpurile electromagnetice și modul în care funcționează acestea;
Cum dovedește știința periculozitatea câmpurilor electromagnetice, precum și modul în care companiile și agențiile guvernamentale au conspirat – și continuă să conspire – pentru a păstra ascunse aceste informații științifice;
Modul exact în care câmpurile electromagnetice dăunează corpului nostru;
Cum putem repara deteriorările care s-au realizat deja în trupurile noastre;
Cum să reducem expunerea propriilor persoane la câmpurile electromagnetice și cum să reducem riscul producerii altor afectări fiziologice în viitor.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

STOP 5G România

Consiliile Locale responsabile din Romania hotarasc sa protejeze localnicii de radiatiile electromagnetice.
Deci se poate!

Tot ce trebuie este sa cerem Primarului si Consiliului Local (fiind alegeri locale acum este momentul sa demonstreze daca sunt sau nu procetatean) cu subiect si predicat, in numar cat mai mare, acest lucru:

🔸Antenele sa fie amplasate le 4km de ultima gospodarie
🔸Sa se respecte acordul TUTUROR proprietarilor.
🔸Distanta minima intre statiile de radioemisie sa fie de 1000m
🔸 invocati (in drept) toate literele de lege din fotografie

In fotografie este un extras al unei astfel de hotarari de consiliu local care indica ce si cum.

Organizati-va local cat mai multi si depuneti cereri fie cu semnaturi in tabel (acum se poate si cu petitie online conditia fiind ca semnatarii sa fie din localitate), fie individualizat impreuna cu documentatia pe DVD de la tinyurl.com/qraa8gt

Reamintim ca in multe tari asa au reusit sa opreasca implementarea 5G!
Noi am trimis in ianuarie o scrisoare deschisa tuturor primarilor aflati in exercitiu, scrisoarea deschisa de la tinyurl.com/sptw642

#stop5GRomania #impreunasepoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

STOP 5G România

Să aruncăm o privire rapidă asupra Italiei.

Sus: cazuri de coronavirus

Jos: număr de implementări 5G cu disponibilitate comercială

Regiunea cu cea mai mare concentrație de implementări 5G (lângă Milano) are, de asemenea, cea mai mare concentrație de cazuri de Coronavirus.

Ramane valabila intrebarea: Poate scăderea imunității populației să permită declanșarea unei epidemii?
Citeste aici cateva argumente tinyurl.com/vtdnosa

Daca tot stam acasa putem face multe pentru a opri 5G in Romania, sa nu asteptam pe altii sa faca ce putem noi sa facem:
🔸 Semnati si distribuiti petitia acum, ea este necesara in actiunile civice si juridice: tinyurl.com/rngy5g6
🔸 Participa si distribuie evenimentul destinat protestului din 25-26 Aprilie, este important sa ne organizam si sa ne sustinem coerent si convergent: tinyurl.com/ufkg2et
🔸 Implica-te! vezi aici cum poti contribui: tinyurl.com/w88w347

#STOP5GRomânia
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

STOP 5G România

INGINERII IEEE IAU ATITUDINE SI AVERTIZEAZA IN PRIVINTA PERICOLELOR RADIATIILOR ELECTROMAGNETICE DE LA ECHIPAMENTELE WIRELESS

IEEE este abrevierea din limba engleză pentru Institute of Electrical and Electronics Engineers, cea mai mare asociație profesională internațională non-profit de mare renume care sprijină dezvoltarea tehnologiilor bazate pe electricitate.

Membrii IEEE au declarat cu subiect si predicat in 2020: Radiatia electromagnetica (EMR) emisa din modulele de comunicatie wireless in diverse dispozitive electronice a fost identificata de cercetatori ca fiind PERICULOASA din punct de vedere biologic pentru om, precum si pentru alte fiinte vii.

Diferite țări au reglementări diferite pentru a limita nivelul radiațiilor cauzate de aceste dispozitive. Radiația absorbită de o persoană depinde de diverși factori precum dispozitivul pe care îl utilizează, apropierea de utilizare, tipul de antenă, orientarea relativă a antenei pe dispozitiv și multe altele.

Există mai multe standarde care au încercat să cuantifice nivelurile de radiații și să vină cu limite sigure de absorbție a radiatiei electromagnetice pentru a preveni vătămarea umană. În această lucrare, inginerii IEEE determină nivelurile radiațiilor în mai multe scenarii folosind un contor/aparat de măsurare radiații portabil, corelând rezultatele cu mai multe standarde internaționale, care sunt determinate pe baza unor dovezi științifice minuțioase.

Acest studiu analizează, de asemenea, radiatia electromagnetica de la dispozitivele obișnuite utilizate în viața de zi cu zi, cum ar fi smartphone-uri, laptopuri, routere Wi-Fi, hotspot-uri, căști wireless, ceasuri inteligente, boxe Bluetooth și alte accesorii wireless folosind un dispozitiv de măsurare a radiațiilor radio cu frecvență de mână. Procedura urmată de această lucrare este prezentată astfel încât poate fi utilizată și de publicul larg ca un tutorial pentru a evalua propria siguranță cu privire la expunerea la EMR.

Inginerii IEEE vă prezintă un rezumat al celor mai proeminente pericole pentru sănătate despre care se știe că apar din cauza expunerii la radiatia electromagnetica precum:

A. CANCER

B. SARCINA SI FERTILITATEA

C. DAUNELE ASUPRA APARATULUI AUDITIV

D. EFECTELE ASUPRA DEZVOLTARII COPILULUI

E. BOLI ALE SANGELUI

F. DAUNELE ADUPRA ADN-ului

G. EFECTELE ASUPRA SANATATII MINTALE SI COGNITIVE

De asemenea, discută despre unele măsuri de protecție și prevenire centrate pe om și colective, care pot fi întreprinse pentru a reduce riscul de absorbție a radiatiei electromagnetice. Acest articol analizează siguranța radiațiilor în rețelele pre-5G și folosește perspectivele obținute pentru a ridica îngrijorări serioase cu privire la siguranța radiatiilor electromagnetice emise de rețelele viitoare 5G.

CONCLUZIA STUDIULUI FIIND CAT SE POATE DE TRANSANTA: "Oamenii ar trebui sa fie constienti de faptul ca radiatiile electromagnetice (EMR) de la utilizarea zilnica a telefoanelor mobile, WI FI si BLUETOOTH sunt DAUNATOARE.

Sursa: ieeexplore.ieee.org/document/9016183
Studiul complet poate fi descarcat si de la stop5gromania.ro/wp-content/uploads/2020/03/IEEE-radiatia-emisa-de-telefoanele-mobile-de-echipame...
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

STOP 5G România

Un documentar relevant (a carui traducere automata in limba romana este disponibila - vezi instructiunile in fotografie) care ne avertizeaza in privinta riscurile la care ne expunem cand promovam si utilizam tehnologia wireless, care prezinta concret pericolele pe care le aduc noile retele de comunicatii 4G si 5G si abuzurile industriei si guvernelor la adresa vietii si drepturilor fundamentale.
Un documentar pe care fiecare dintre noi este nevoie sa il urmareasca, sa il descarce(nu se stie cat rezista) si sa se gandeasca a doua oara daca mai lasa echipamentele wireless la voia intamplarii, mai exact la voia celor care fac profit pe sanatatea noastra.

youtu.be/Ua1QzJi6Cwc
#STOP5GRomânia #sepoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

STOP 5G România

Dragi urmăritori ai paginii STOP 5G România,

Deoarece am pornit această pagină din dorința de a ne menține sănătoși, nu putem neglija ceea ce se întâmplă acum în țară legat de legea v***inării obligatorii așa că, deși nu este strict legată de subiectul acestei pagini, vrem să facem un anunț important.

Legea v***inării obligatorii pentru copii, adulți și vârstnici a primit un raport de admitere, luni, 2 martie, 2020, în comisia de sănătate, într-o şedinţă care nu a fost anunţată public şi la care presa nu a avut acces. Urmează să fie votată în plenul Camerei Deputaților.

Informații despre această lege, riscuri, neconstituționalitate, prevederi abuzive și sancțiuni în caz de nerespectare se găsesc aici 👉 tinyurl.com/tmnpyvr

Drept urmare, Românii s-au mobilizat masiv pentru a-și exprima dezacordul față de legea abuzivă care îi obligă să accepte v***inarea, suferind anularea drepturilor cetățenești, amenzi usturătoare sau chiar decăderea din drepturile părintești, în cazul refuzului.

Oamenii sunt de-acord cu informarea corectă împreună cu recomandările medicilor și instituțiilor medicale cu privire la v***inuri, însă refuză categoric obligativitatea.

Toate sondajele efectuate recent pe care le puteți regăsi aici
👉 tinyurl.com/vk8cefq, precum și rezultatele petițiilor oficiale, indică faptul că majoritatea cetățenilor sunt pro libertatea de alegere între a se v***ina sau nu. Până să fie dezactivată și cenzurată de comunitatea Declic, petiția pentru anularea legii obligativității strânsese în doar câteva săptămâni 31.399 de semnături iar noua petiție care se găsește aici
👉 tinyurl.com/ufkwnx6, a adunat 13,700 de semnături în doar câteva zile.
Felicitări pentru mobilizare și implicare tuturor! Nu vă opriți! Trebuie să ne facem glasul auzit și să demonstrăm care ne este dorința!
În tot acest timp, petiția care susține obligativitatea v***inării, adoptată și încurajată de comunitatea Declic, nu a reușit să strângă până în acest moment decât aproape 13.300 de semnături cu toate că a fost lansată mai demult și puternic promovată în mediul online.

Adoptarea acestei legi depinde enorm de mult de gradul de mobilizare de care vom da dovadă la protestele naționale. Iată mai jos lista evenimentelor naționale anunțate până acum, pentru anularea legii v***inării OBLIGATORII!
Se anunță constant orașe noi așa că, pentru update-uri, urmăriți postarea asta 👉 tinyurl.com/tdmmr67.

BUCUREȘTI - Sâmbătă, 7 martie, ora 14:00, la Palatul Parlamentului, str. Izvor, nr. 2-4. Eveniment Facebook - tinyurl.com/s59dcah

CLUJ-NAPOCA - Sâmbătă, 07 martie, ora 14.00, la Monumentul Memorandistilor. Eveniment Facebook - tinyurl.com/qwsxbbz

BRAȘOV - Sâmbătă, 07 martie , ora 14:00, în fața Prefecturii Brașov. Eveniment Facebook - tinyurl.com/u3qv22x

BUZĂU - Sâmbătă, 07 martie , ora DIFERITA, ora 11:30, în faţa Prefecturii Buzău. Buzoienii vor porni spre București pentru a participa la evenimentul din capitală, după încheierea celui din orașul lor.

DEVA - Sâmbătă, 07 martie, orele 14.00-16.00, la CAL (P-ța Victoriei)

BISTRITA - Sâmbătă, 07 martie, orele 14:00, la Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, Piața Petru Rareș 1

ALBA IULIA - Sâmbătă, 07 martie , la sediul prefecturii Alba

BACĂU - Sâmbătă, 7 martie, ora 14:00, la sediul prefecturii Bacău

TIMIȘOARA - Sâmbătă, 7 martie, ora 14:00, Piața Operei

IAȘI - Sâmbătă, 7 martie ora 14:00, în Piața Unirii

PIATRA NEAMȚ - Sâmbătă, 7 martie, în intervalul 16.00-19.00, în fața Teatrului Tineretului. Se va face și un marș prin centrul orasului.

FOCSANI - Sâmbăta, 07 martie, ora 14:00, în Piața Unirii

TULCEA - Sâmbăta, 07 martie, ora 15:00, Monumentul Eroilor, str. Republicii

ARAD
- Sâmbătă, 07.03.2020, ora 14:00, Piața Avram Iancu.
- Marți, 10.03.2020, ora 17:00, Piața Avram Iancu.

CHIȘINĂU - Sâmbătă, 7 martie, ora 14:00, în fata Ambasadei Romaniei in Republica Moldova, str. Bucuresti 66/1

TÂRGU MUREȘ - Sâmbătă, 7 martie, ora 13:00, Catedrala Mare

TÂRGOVIȘTE - Sâmbătă, 7 martie, ora 16:00, Platoul Prefecturii

GALAȚI – Vineri, 06 martie, ora 17:00, la Prefectura Galați

Este vital să participați, să promovați, să distribuiți și să invitați cât mai mulți oameni la acest protest. Dacă ne mobilizăm și ne implicăm hotărât și conștient, autoritățile nu au altă variantă decât să respecte decizia noastră.
Haideți să arătăm că suntem lucizi, puternici și avem liber arbitru!

🔹 Participați 🔹 Distribuiți 🔹 Invitați Prietenii 🔹 Ne vedem la protest!

Dați mai departe această listă să afle toată lumea! 3, 2, 1, Share!

Folosim simbolurile *** deoarece Fb are setați algoritmi care scad numărul vizualizărilor pentru postările pe acest subiect.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

STOP 5G România

GRINDEANULE, IANĂ, LOVINE, SACEANULE&Co, GENOCIDUL NU SE PRESCRIE!

Cititi Art. 438 din Codul Penal si Convenţia pentru prevenirea şi reprimarea crimei de genocid, adoptată la 9 decembrie 1948 de Adunarea generală a Naţiunilor Unite

Aici este ce am solicitat justificat noi lui ANCOM . stop5gromania.ro/16-01-2020-petitie-ancom-planul-de-actiuni-2020/

Aici este ce au denaturat si ce zic ei ca au ca raspuns
www.ancom.ro/downloadFile/url/Sinteza_observatiilor_PA_2020.pdf

Inca primim dovezi suplimentare ale relei credinte, relei vointe, abuzului si complicitatii la genocid ale acestor vanduti de la ANCOM, si nu numai, care in instanta nu vor scapa indiferent pe cine cred ei ca au in spate!
Vor regreta ca nu si-au dat demisia cand le-am cerut-o!

Noi in continuare ne facem datoria de a le solicita respectarea Constitutiei Romaniei, legilor interne care prevaleaza oricarei directive si decizii europeane pe care ei tot le invoca!

Cu fiecare raspuns al lor din capitolul hai sa ne facem ca le raspundem dar mergem inainte cu slugarnicia la corporatii, cu incalcarea legilor primare si drepturilor fundamentale ei nu fac decat sa producă singuri probe!

P.S. Poate nu stiti dar sunt procese pe rol in strainatate, unele sunt si castigate si o data creat precedent vedem cine rade la urma!
... See MoreSee Less

View on Facebook
Facebook Messenger