Stop 5G România

Rulează videoul

Social Media

15 hours ago

STOP 5G România

Craioveni, aveți pe cine vota la Primărie!
LUMINIȚA SIMOIU!
SUSȚINEM CANDIDAȚII CARE MILITEAZĂ PENTRU TELECOMUNICAȚII SIGURE, PENTRU PROGRES SUSTENABIL!
#like #share #Vot
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 day ago

STOP 5G România

Europenii cer IARC clasificarea electrosmogului din POSIBIL CANCERIGEN in PROBABIL/CUNOSCUT CANCERIGEN

„Un mare succes pentru evenimentul internațional promovat la Lyon (Franța) de Alianța Europeană Stop 5G: mii de cetățeni din diferite țări s-au adunat în această dimineață în fața sediului IARC, Agenția Internațională pentru Cercetarea Cancerului aparținând OMS. IARC este agenția responsabilă pentru reclasificarea carcinogenezei electrosmogului, a undelor neionizante de frecvență radio. Din toate țările aceeași cerere: „să nu există conflicte de interese în cercetarea științifică, reclasificarea urgentă, necesară a electrosmogului cancerigen”.

ehtrust.org/thousands-demonstrate-in-france-at-international-agency-for-research-on-cancer-headqu...
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

STOP 5G România

IRADIAȚI, MONITORIZATI si CONTROLAȚI pe banii noștri, pe proprietatea noastră!
Votați, votați doar vedeți ce harnici sunt la golanii!
Cica pentru a proteja mediul (la 5G nici macar nu te lasa sa spui ceva de impactul asupra mediului si se prefac ca nu ar fi in cel mai abject mod) proiectul de act normativ stabileste și următoarele:

§ includerea autorităților publice locale printre entitățile care au obligația de a realiza inventarul clădirilor deținute și ocupate;

§ contorizarea vizează consumatorii finali de gaze naturale și, de asemenea, consumatorii finali de încălzire centralizată, răcire centralizată și apă caldă menajeră;
Ce nu facem noi pentru UE?!

Monitorizam de la distanta tot ce misca.

ART. 10^3 Cerințele privind citirea la distanță (1) În sensul art. 10^1 și 10^2, contoarele și repartitoarele de costuri pentru energia termică instalate după 25 octombrie 2020 sunt dispozitive care pot fi citite de la distanță. Condițiile de fezabilitate tehnică și de rentabilitate prevăzute la art. 10^2, alin. (1) se aplică în continuare. (2) Contoarele și repartitoarele de costuri pentru energia termică care nu pot fi citite de la distanță, dar care au fost deja instalate se modernizează, astfel încât să poată fi citite de la distanță sau se înlocuiesc cu dispozitive care pot fi citite de la distanță, până la 1 ianuarie 2027, cu excepția cazurilor în care autoritățile competente demonstrează că acest lucru nu este rentabil.
www.economica.net/contoarele-de-caldura-devin-obligatorii-in-blocuri-iar-unde-nu-se-poate-reparti...

Proprietari uniti-va si aparati-va drepturile fundamentale!
Vi le vor lua "pas cu pas" sub diverse pretexte, ba protectia mediului, ba siguranta, ba te miri ce fals beneficiu!

CONSTITUȚIA ROMÂNIEI Art. 44 – Dreptul de proprietate privată

(1) Dreptul de proprietate, precum şi creanţele asupra statului, sunt garantate. Conţinutul şi limitele acestor drepturi sunt stabilite de lege.
(2) Proprietatea privată este garantată şi ocrotită în mod egal de lege, indiferent de titular. Cetăţenii străini şi apatrizii pot dobândi dreptul de proprietate privată asupra terenurilor numai în condiţiile rezultate din aderarea României la Uniunea Europeană şi din alte tratate internaţionale la care România este parte, pe bază de reciprocitate, în condiţiile prevăzute prin lege organică, precum şi prin moştenire legală.
(3) Nimeni nu poate fi expropriat decât pentru o cauză de utilitate publică, stabilită potrivit legii, cu dreaptă şi prealabilă despăgubire.
(4) Sunt interzise naţionalizarea sau orice alte măsuri de trecere silită în proprietate publică a unor bunuri pe baza apartenenţei sociale, etnice, religioase, politice sau de altă natură discriminatorie a titularilor.
(5) Pentru lucrări de interes general, autoritatea publică poate folosi subsolul oricărei proprietăţi imobiliare, cu obligaţia de a despăgubi proprietarul pentru daunele aduse solului, plantaţiilor sau construcţiilor, precum şi pentru alte daune imputabile autorităţii.
(6) Despăgubirile prevăzute în alineatele (3) şi (5) se stabilesc de comun acord cu proprietarul sau, în caz de divergenţă, prin justiţie.
(7) Dreptul de proprietate obligă la respectarea sarcinilor privind protecţia mediului şi asigurarea bunei vecinătăţi, precum şi la respectarea celorlalte sarcini care, potrivit legii sau obiceiului, revin proprietarului.
(8) Averea dobândită licit nu poate fi confiscată. Caracterul licit al dobândirii se prezumă.
(9) Bunurile destinate, folosite sau rezultate din infracţiuni ori contravenţii pot fi confiscate numai în condiţiile legii.
#STOPAbuzuluiDrepturilorFundamentale
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

STOP 5G România

Discursul lui Robert F. KENNEDY Jr. - Berlin, 30 August 2020

Acasă, în Statele Unite, presa spune că am venit astăzi aici să țin un discurs în fața a 5000 de naziști. Mâine vor spune că nu au fost decât 3000. Mă uit la această adunare și văd opusul nazismului. Văd oameni care iubesc democrația, oameni care vor un guvern sincer, oameni care vor lideri ce nu îi vor minții, oameni care vor lideri ce nu vor face reguli arbitrare pentru a promova obediența populației. Noi vrem lideri în sănătate publică care nu sunt motivați financiar de industria farmaceutică, care lucrează pentru noi, nu pentru Big Pharma. Vrem lideri pentru care contează sănătatea copiilor noștri, nu profitul companiilor farmaceutice sau măsurile de control ale guvernului. Mă uit la această mulțime și văd steagurile Europei, văd oameni de toate culorile, văd oameni de tote naționalitățile, de toate religiile, ingijorați de pierderea demnității umane, de sănătatea copiilor, de libertatea politică. - ăsta este exact opusul nazismului!

Guvernele iubesc pandemiile. Iubesc pandemiile din același motiv pentru care iubesc războiul. Pentru că le dau posibilitatea să impună măsuri de control pe care altfel populația nu le-ar accepta. - instituții și mecanisme de orchestrare și impunere a obedienței. Acum, vă spun un lucru - este un mister pentru mine că toți acești oameni importanți ca Bill Gates și Tony Fauci care au gândit și au plănuit răspunsul la pandemie de zeci de ani, în așa fel încât să toți să fim în siguranță când aceasta va veni, iar când aceasta chiar a venit ei par că nu știu despre ce vorbesc. Inventează numere. Nu pot să vă spună care este rata mortalității - ăsta este un lucru de bază. Nu pot să ne dea un test PCR care să funcționeaze corect. Schimbă definiția Covid mereu pe certificatele de deces pentru a-l face să pară mai periculos. Se pricep însă foarte bine la a promova frica.

Acum 75 de ani, în timpul procesului de la Nurenberg, când a fost întrebat cum a convins poporul german să-l susțină, Herman Goering spunea: este un lucru simplu. Nu are de-a face cu nazismul ci cu natura umană. Poți face asta într-un regim nazist, socialist, poți să o faci în comunism, în monarhie sau democrație. Singurul lucru pe care guvernul trebuie să-l facă pentru a transforma oamenii in sclavi este să promoveze frica. Și dacă poți găsi ceva care să-i sperie, vor face tot ceea ce dorești.

50 de ani mai târziu, unchiul meu John Kennedy a venit în acest oraș - a venit aici, la Berlin pentru că Berlinul era în linia întâi a luptei împotriva totalitarismului. Și astăzi, din nou, Berlinul este linia întâi a luptei impotriva totalitarismului. Unchiul meu a venit aici - a spus cu mândrie germanilor, ”Ich bin ein Berliner”. Astăzi, toți cei care suntem din nou aici, putem spune încă o dată ”Ich bin ein Berliner”. Pentru că voi sunteți prima linie împotriva totalitarismului.

Am să vă mai spun un lucru. Ei nu au știut prea bine cum să gestioneze sănătatea publică. Dar au știut foarte bine cum să profite de carantină ca să introducă 5G în toate comunitățile noastre.
Și cum să inițieze procesul de trecere la o monedă digitală, ceea ce este începutul sclaviei. Pentru că dacă ei au controlul contului tău din bancă, îți controlează comportamentul. Și toți vedem reclamele care ne spun că 5G vine în comunitățile noastre. Că va fi o treabă minunată pentru voi toți, că ne va schimba viețile, că ne va face viața cu mult mai bună. Și sunt foarte convingători, trebuie să recunosc, pentru că mă uit la acele reclame și mă gândesc că de abia aștept să pot descărca un joc video în 6 secunde în loc de 16 secunde. Totuși, pentru asta cheltuie ei 5 trilioane de dolari în sistemele 5G? Nu. Motivul este supravegherea și culegerea datelor. Nu este pentru mine sau pentru voi. Este pentru Bill Gates, pentru Mark Zuckerberg și Jeffrey Bezos și pentru ceilalți miliardari. Bill Gates spune că flota lui de sateliți va putea supraveghea fiecare centimentru pătrat al acestei planete 24 de ore. Dar ăsta este numai începutul. El va fi deasemenea capabil să vă urmărească pe toate dispozitivele voastre inteligente prin recunoaștere facială, prin GPS șamd. Credeți că Alexa vă servește vouă? Ea nu lucrează pentru voi ci spionează pentru cei ca Bill Gates.

Pandemia este o criză convenabilă pentru elitele care dictează aceste politici (de supraveghere - n.t.) Le dă posibilitatea să distrugă definitiv clasa de mijloc, să distrugă instituțiile democrației, să treacă economiile oamenilor din mâinile noastre în mâinile câtorva miliardari. Și singurul lucru ce stă între ei și copiii noștri este această mulțime care a venit astăzi la Berlin!

Noi vă spunem astăzi: nu vă vom lăsa să ne veți lua libertatea, nu vă vom lăsa să ne otrăviți copiii, ne vom cere democrația înapoi!

Vă mulțumesc foarte mult pentru că luptați!
(conform organizatorilor, la protestul de la Berlin au fost peste 1 milion de participanți - n.t.)
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

STOP 5G România

Azi în Piața Universității! Pentru L I B E R T A T E! ... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

STOP 5G România

PUȘCĂRIA DE COPII

Răzvan Constantinescu

Am așteptat cu nerăbdare istorisirile din primele două zile de școală. Știam că măsurile cu măștile, cuștile de plexiglas și împărțirea în două (live și on-line) a claselor sunt niște cretinisme, dar nu credeam că ele vor afecta în mare măsură procesul de învățământ. M-am înșelat.
Fac un rezumat a ceea ce mi-au povestit prietenii mei, profesori în școlile și liceele din Iași, și nu numai:
1. Profesorii au ochii injectați. Vorbitul întruna sub mască face ca aerul expirat să aibă traseu ascendent către globii oculari. Este și o ilustrare a ceea ce vă spun eu de câteva luni, că masca are efect protector nul față de fluxul aerian care poate conține viruși.
2. Trebuie să vorbești mult mai tare în toate aceste ore. Lipsa mimicii și a mișcărilor vizibile ale buzelor reprezintă un handicap pentru expunerea profesorului.
3. Nu poți scoate copiii la tablă, nu le vei putea da, când va fi nevoie, extemporal.
4. Pare că tot copiii suportă cel mai bine situația, însă nu sunt cunoscute efectele medicale și psihologice ale purtatului inutilelor măști.
5. În timpul pauzelor, elevii rămân în bănci. Doar într-o singură pauză, conform programării, au voie să iasă afară și atunci, obligatoriu, însoțiți de profesor. Cei mai mulți mi-au relatat că aveau sentimentul că sunt ”gardieni de pușcărie”.
Pentru ce toate astea, idioților?!
Sunt aproape unanim recunoscute următoarele constatări:
a) copiii nu fac boala;
b) subiecții care nu fac boala sunt cel mult asimptomatici;
c) asimptomaticii nu transmit infecția, nu sunt vectori de propagare a epidemiei;
d) masca nu ajută pe omul sănătos în a se proteja de a fi infectat, poate fi uneori utilă pentru ca omul bolnav să nu disipeze în jur cantități mari de virus.
Și, atunci, de ce aceste măsuri demente? Ce logică au ele?
Pentru nemeniciile unor incompetenți ca Tătaru ori ale unor psihopați precum Arafat, nu profesorii, nu copiii, nici chiar marionetele respective nu sunt principalii vinovați. Principalii vinovați suntem noi, cei care acceptăm mascarada!

Sâmbătă, pe 19 septembrie, de la orele 16, vom protesta în Piața Universității și împotriva acestor golănii!

#stopdictaturiimedicale
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România
View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

Chemam parintii sa isi asume maretia ori de cate ori niste corporatii si complicii lor din sistem abuzeaza si chiar exploateaza vulnerabilitatile copiilor lor! Mascaradeala e una, vaccinarea obligatorie alta, comunicatiile wireless si in general digitalizarea
educatiei si vietii alta, ideologii ale patologicului gen transhumanism alta....asediul copiilor e pe multe fronturi!
Evenimentul poate fi accesat la m.facebook.com/events/4612425125449331
#stopabuzariicopiilor
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

Tendința continuă: marea majoritate a studiilor raportează efectele biologice ale expunerilor la radiatiile de intensitate scăzută atât de la ELF-EMF / Static Field, cât și de la RFR.

Vă rugăm să consultați Rezumatele cercetării BIOINITIATIVE pentru a descărca fișiere noi din 2020 de la bioinitiative.org/research-summaries/

Fotografia aduce pe scurt actualitatea științifică prezentând în comparație „Efect vs fără efect” a studiilor raportate, oferă o privire rapidă asupra numărului de studii generale, numărului și procentajul care arată „Efect” și numărul și procentajului care arată „Fără efect”.

În mod clar, tendința continuă, marea majoritate a studiilor raportează efecte asupra biologicului ale expunerilor la radiatii intensitate scăzută atât la ELF-EMF, cât și la RFR, iar un procent mic din studiile publicate raportează că nu se observă efecte.

Sursa: bioinitiative.org/updated-research-summaries

Cine neaga sau ignora aceasta evidenta este un inconstient sau un vandut!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Medicii responsabili si integri pun problema precautiei in cazul 5G!

Pe 29.02.2020 Clinica ImunoMedica publica urmatoarea cercetare la adresa: www.imuno-medica.ro/cercetare-articole/Catre-sistemele-de-comunicare-5G-Exista-implicatii-asupra-...

In cazul in care dispare aceasta cercetare puteti sa o accesati la adresa stop5gromania.ro/cercetare-prezentata-de-clinica-imunomedica/

"Către sistemele de comunicare 5G: Există implicații asupra sănătății?

Agostino Di Ciaula
a. Divizia de medicină internă, Spitalul din Bisceglie (ASL BAT), Bisceglie, Italia
b. Societatea Internațională a Medicilor pentru Mediu (ISDE), Arezzo, Italia
International Journal of Hygiene and Environmental Health 221 (2018) 367-375.

Răspândirea câmpurilor electromagnetice de radiofrecvență (RF-EMF) este în creștere și efectele asupra sănătății sunt încă investigate. RF-EMF promovează stresul oxidativ, o afecțiune implicată în debutul cancerului, în mai multe boli acute și cronice și în homeostaza vasculară. Deși unele dovezi sunt încă controversate, Agenția Internațională de Cercetare în Domeniul Cancerului (IARC) din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a clasificat RF-EMF ca „posibil cancerigen pentru om”, iar studii mai recente au sugerat efecte reproductive, metabolice și neurologice ale RF-EMF, care sunt de asemenea capabile să modifice rezistența la antibiotice bacteriene. În acest cadru în schimbare, deși efectele biologice ale sistemelor de comunicare 5G sunt foarte puțin investigate, un plan de acțiune la nivel internațional pentru dezvoltarea rețelelor 5G a fost pus în mișcare, cu o creștere a numărului dispozitivelor în viitor și densitatea celulelor mici și cu utilizarea viitoare a undelor milimetrice (MMW). Observațiile preliminare au arătat că MMW crește temperatura pielii, modifică expresia genelor, promovează proliferarea celulară și sinteza proteinelor legată de stresul oxidativ, procesele inflamatorii și metabolice, ar putea genera afectări oculare, afectează dinamica neuromusculară. Sunt necesare studii suplimentare pentru a explora mai detaliat și în mod independent efectele RF-EMF asupra sănătății în general și în special MMW.

Cu toate acestea, constatările disponibile par suficiente pentru a demonstra existența efectelor biomedicale, pentru a invoca principiul precauției, pentru a defini subiecții expuși ca potențial vulnerabili și pentru a revizui limitele existente.

O cunoaștere adecvată a mecanismelor fiziopatologice care leagă expunerea la RF-EMF de riscul pentru sănătate ar trebui să fie utilă și în practica clinică curentă, în special în considerarea dovezilor care indică factori extrinseci ca fiind factori favorizanți importanți pentru riscul de cancer și pentru creșterea epidemiologică a bolilor necontagioase."
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

BATALIA PE CIOLANUL 5G E IN TOI
GRINDEANU SI-A TRAS LEGE PENTRU A-SI ACOPERI CORUPTIA SI TOATE MIZERIILE FACUTE SI PE CARE URMEAZA SA LE FACA ANCOM IMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN

Dupa ce noi am semnalat in multiple randuri ilegalitatile si abuzurile ANCOM, complicii din parlament dadura mana de la mana si turnara o lege cat se poate de neconstitutionala si impotriva interesului poporului, proprietarul de drept al spectrului de frecvente, resursa naturala limitata.

Pe scurt legea permite mai multor oameni politici, usor manipulabili/cumparabili, fara pregatire in domeniu si cu vadite interese politice sa gestioneze comunicatiile, eventual si cu imunitate parlamentara greu de tras la raspundere, sa auditeze operatorii si furnizorii de comunicatii, sa emita si sa monitorizeze respectarea reglementarilor in comunicatii din Romania, in contextul viitor al invazivului si toxicului 5G, al mega vulnerabilitatii cibernetice ce se prefigureaza. Pe scurt in contextul razboiului hibrid ce se desfasoara noi ne inarmam cu incompetenta si coruptie.

Ce era ANCOM pana acum, dar ce o sa fie ANCOM cu legea asta este greu de evaluat!

In august 2020, Coalitia STOP 5G Romania a semnatalt urmatoarele nereguli care fac din ANCOM candidatul ideal la un control, audit si raspundere juridica:

nu monitorizează corespunzător utilizarea spectrului și a radiațiilor emise de echipamentele fără fir,
nu veghează la buna acoperire a tehnologiilor 4G,
nu s-a implicat să optimizeze amplasarea stațiilor de radioemisie în mod sustenabil și ținând cont de cele mai bune practici de protecție a populației,
refuză să trimită echipe pentru măsurători în zonele din proximitatea stațiilor de radioemisie radiative la solicitarea cetățenilor,
a distrus autonomia administrativa a primarilor impunandu-le chirie ZERO la antene si plafon maximal la fibra
a permis operatorilor să instaleze unde și cum au vrut echipamente,
a oferit operatorilor subînchirierea stâlpilor fără un studiu de impact agravând expunerea populației la radiații sporite,
nu oferă o evidență disponibilă publicului a stațiilor de emisie radio instalate pe teritoriul României,
elaborează studii și analize insuficient documentate (e.g. studiul de piață având ca scop evaluarea oportunității vânzării spectrului de frecvențe pentru 5G a avut doar 9 respondenți!)â
nu organizează dezbateri publice transparente și imparțiale in conformitate cu legea 86/2000, (e.g. consultarea publică pe HG Strategia pentru România a avut doar 12 respondenți!),
Președintele ANCOM și alți colaboratori se află in incompatibilitate, SORIN GRINDEANU fiind, de fapt, un om politic activ din timpul mandatului.

Doar USR a luat atitudine, dar USR e cu un Presura ignorant si "dezlantuit" si cu alti membrii pe tot felul de ecrane ale vandutilor din presa care incurajeaza frauda numita 5G. Avem dubii ca USR va lupta cu adevarat si sustinut pentru interesul poporului roman, anume gestionarea eficienta si in siguranta a spectrului de frecvente in contextul 5G.

Cati candidati USR la primarie sau la parlamentare ati auzit ca se opun 5Gului pentru multitudinea de motive temeinice semnalate de mai multe parti ale societatii?

Noi in continuarea apelam la toti oamenii politici responsabili, la decidentii locali si de la centru sa se dezbrace de impostura, lasitate si ipocrizie si sa se implice in a opri marea fraudare a poporului roman prin implementarea 5G si marea primejdie la adresa cetatenilor pe care o aduce agenda ANCOM&Complicii.

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

Sursa foto: media.stiripesurse.ro/other/202009/media-159974187473295400.pdf
... See MoreSee Less

View on Facebook
Facebook Messenger