Stop 5G România

Rulează videoul
Despre radiația electromagnetică pulsatorie. Cât de nocivă este tehnologia wifi-xG?

Despre radiația electromagnetică pulsatorie. Cât de nocivă este tehnologia wifi-xG?

Parintele Mihail Stanciu a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București si Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității București și ne prezintă într-un mod bine documentat și structurat problematica radiațiilor electromagnetice pulsatorii wifi-xG.
 
Redăm parțial căteva extrase, dar avem convingerea că fiecare rând al acestei dizertații este valoros, de aceea citiți, recitiți, salvați întregul text și videoclipurile pentru că se anunță cenzuri serioase pe subiectul 5G!
 
„În fiecare vietate, de la cea mai simplă celulă vie și până la cea mai „înaltă” făptură – omul (care e un microcosmos conștient și iubitor), pulsația vieții se poate vedea/„măsura” și prin super-complexele (sincronicitate, spațialitate, stabilitate) interacțiuni electro-chimice care mișcă (fie potrivit ordinii naturale în stare de sănătate, fie altfel în stare de boală) atomii, ionii, moleculele anorganice, compușii organici, aminoacizii, proteinele, enzimele, mitocondriile, ribozomii, lanțurile de ARN și ADN, celulele, țesuturile, organele și organismele. De aceea, intervenția artificială invazivă din afară asupra vieții la nivel molecular și celular, care generează efecte distructive în viața omului și a lumii vii (boală și moarte), mai ales când în spate sunt uriașe interese politico-financiare, reprezintă un abuz și un păcat grav (o crimă) împotriva lucrării creatoare a lui Dumnezeu și a naturii.
[..]
„electrosmogul a crescut considerabil (probabil în proporție geometrică sau chiar exponențială), devenind o prezență cotidiană neîncetată în viața omului contemporan și o sursă principală de îmbolnăvire a lui, mai ales în zonele „civilizate” (alături de poluarea chimică, fonică și luminoasă, ca să nu mai vorbim de poluarea ideologică indusă prin mass-media și educație). Iar bolile actuale nu reprezintă doar dereglările biologice sesizabile (adesea ușor, și prin analize medicale), ci cuprind și tulburările psihologice (adicție/demență digitală, nomofobie, narcisism, patimi diverse, etc.) care nu pot fi neglijate, mai ales că sunt prezente și la copii de vârste tot mai mici…” Părintele Mihail Stanciu
 
Argumenția continuă cu seria de subcapitole pe care e musai să le parcurgem pentru a întelege mai bine punctul de vedere responsabil.
 
1. SURSE DE RADIAȚII ELECTROMAGNETICE
2. FAKE PROPAGANDA ȘI PERICOLELE REALE
3. RADIAȚIA ELECTROMAGNETICĂ ARTIFICIALĂ
ȘI BIOSFERA
4. CERCETĂTORI, CERCETĂRI
ȘI REZULTATELE LOR CONCRETE
5. ALIMENTAȚIE ȘI RADIAȚIE.
CARE E MAI NOCIVĂ?
7. „PRINCIPIUL PRECAUȚIEI” ȘI LEGEA EUROPEANĂ.
ATITUDINEA RESPONSABILĂ ÎN SOCIETATE
8. CONCLUZII
 
„Riscăm, vorba dictonului, să nu mai vedem pădurea din cauza copacilor, adică să nu mai relaționam benefic și armonios cu natura (în care trăim și din care ne și hrănim cel puțin biologic, dacă nu și teologic) din cauza noilor (din unelte deveniți) idoli tehnologici care ne filtrează vederea realității din jur și ne fac să-i venerăm pierzând multă vreme înaintea lor. ” Părintele Mihail Stanciu
 
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.