Stop 5G România

Rulează videoul
ce poti face ca proprietar ca sa opresti 5G

Ce poti face ca proprietar sa te protejezi de radiatiile antenelor?

Dacă ai antene pe proprietatea comună reziliază contractul și inainteaza acțiune în instanță, implică-te să le scoti împreună cu alți membrii ai asociației de proprietari care înteleg pericolul radiațiilor neionizante la adresa sanatatii.
 
Președintele, comitetul executiv sau minim 20% dintre locatari (proprietari, nu chiriași) pot emite o hotărâre a adunarii prin care se decide eliminarea acestor antene și se purcede la rezilierea contractelor și eventual, dacă nu se reușește amiabil, la acțiunea în instanță de eliminarea a infrastructurii radiative de pe proprietatea comună, apelând la un avocat specializat, cu cazuri similare câștigate.
 
IMPORTANT!
Dacă nu ai antene pe proprietate poți împreună cu președintele, comitetul executiv sau (în cazul în care aceștia sunt contra) cu minim 20% din proprietari (nu chiriași) să emiteți proactiv o hotărâre a adunării generale prin care se interzice pe viitor instalarea infrastructurii wireless 4G si 5G pe pereții exteriori, pe pereții interiori, pe acoperiș sau pe terenul, în subsolul sau pe granița terenului aferent proprietății. Cu aceasta hotărâre operatorii telecom nu mai pot instala abuziv dispozitive wireless (reteaua 5G va folosi multiple tipuri de dispozitive din ce în ce mai mici, mai puțin observabile dar la fel de radiative).
 
Potrivit art. 47 alin. (3) din Legea nr. 196/2018, adunarea generală ordinară se convoacă de către:
a) președintele asociației de proprietari sau comitetul executiv;
b) cel puțin 20% din numărul proprietarilor membri ai asociației de proprietari.
 
 
Aici cazul unei asociații de proprietari care s-a răzgândit în ce privește acordul plasamentului unor antene pe proprietatea lor https://www.youtube.com/watch?v=gKYHcXdwcNE
 
Cei care locuiesc vis-a-vis de un bloc care are instalate antene și suferă de diverse probleme de sănătate survenite din cauza acestor antene trebuie să facă o cerere la DSP-ul local să vină să măsoare radiațiile impreună cu ANCOM, să declare ale cărui operator sunt antenele și în baza căror acte (autorizații primărie, autorizație mediu, contract chirie, acord proprietari) sunt instalate.
În baza măsurătorilor și colectării acestor informații strict necesare se poate purcede la o acțiune civică sau juridică.
 
Este important să vă asociați mai multi proprietari lezați de aceste radiații și să actionați împreună.
 
Radiațiile ne afectează pe toți indiferent că primim sau nu chirii pe antenle respective, iar copiii sunt cei mai vulnerabili în fața lor!
 
#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.