Stop 5G România

Rulează videoul

APĂRĂ-TE APĂRÂNDU-ȚI COMUNITATEA DE RADIȚIILE UCIGAȘE

Primarii și Consilierii locali pot sa opreasca local dezvoltarea retelelor nocive 5G.
Ajuta-i sa o faca, implica-te alaturi de grupurile civice locale STOP 5G.
Pasul 1. Organizează un grup civic local sau alătură-te unuia deja format din organizații și cetățeni din localitatea ta.
Pasul 2. Fotografiați amplasamentul antenelor (noi sau vechi), filmați și publicați cele constatate să afle cât mai mulți concetățeni, măsurați și documentați video nivelele de poluare electromagnetică din zonele în care sunt instalate acele antene, mai ales zonele des frecventate sau cele frecventate de persoanle vulnerabile, gravide, copii, bolnavi etc.
Pasul 3. Petiționați Primarul și Consiliul Local, cereți-le audiențe și dezbateri publice ample pe tema instalării pe proprietatea publică a antenelor/stațiilor de bază (de exemplu pe clădirile publice – primarii, prefecturi, scoli, spitale, parcuri, mobilierul stradal, stalpii de iluminat public etc) Reteaua 5G este formată din totalitatea echipamentelor radiative destinate comunicațiilor electronice fara fir (antene, routere, accespointuri wireless etc). Avem un model de memoriu la http://stop5gromania.ro/memoriu-stop-5g-brasov/ pe care puteti sa il adaptati la contextul din localitatea voastra, de asemenea avem semnăturile petitiei colective ale celor din localitatea voastră cu care vă puteți prezenta la Primar și la Consiliul Local. Grupurile Civice Locale formate pot să ne contacteze direct pe contact[@]stop5gromania.ro si ii vom asista cu materialele necesare.
Pasul 4. Cereți insistent și luptați ca Primarul și Consiliul Local să ia decizii imediate care să protejeze realmente populația de aceste antene, autoritățile locale au aceasta putere prin autonomia administrativă conferită de lege. Un model de bună practică din Romînia descoperit de noi este cel de la https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/3082559888687720
Pasul 5. Participați împreună cu vecinii, cu prietenii, cu familia la dezbaterile organizate pe tema antenelor sau la protestele locale organizate de Grupul Civic Local în număr cât mai mare, astfel veți avea o voce puternică și aleșii locali vă vor auzi și asculta. Detalii despre ce mai pot face grupurile civice găsiți în comentariile acestei postări. Nu uitați să actionați la nivel de asociație de proprietari, și acolo puteți să luati decizii care să interzică amplasarea antenelor. https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/a.2351384491805267/2800487826894929
 #STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.