Stop 5G România

Rulează videoul
Studiu 5G induce la nivelul pielii Virusii Corona

STUDII CARE SEMNALEAZĂ RELAȚIA DINTRE 5G si VIRUȘII CORONA

Cel mai recent studiu intitulat „Tehnologia 5G și inducerea coronavirusului în celulele pielii” a fost publicat in luna iulie 2020 de comunitatea știintifică. Studiul este realizat de M Fioranelli, A Sepehri, M G Roccia, M Jafferany, O Y Olisova, K M Lomonosov, T Lotti afiliati la Departamentul de fizică nucleară, subnucleară și radiații, Universitatea G. Marconi, Roma, Italia, Michigan Central Saginaw, Michigan, SUA.
Departamentul de Dermatologie și Venereologie, I. M. Sechenov Prima Universitate Medicală de Stat din Moscova, Moscova, Rusia.
Sursa: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/
 
Acest studiu demonstrează că undele milimetrice 5G ar putea fi absorbite de celulele dermatologice care acționează ca antene, ar putea fi transferate către alte celule și joacă rolul principal în producerea Coronavirusurilor în celulele biologice.
 
În aprilie 2020 a fost publicat primul studiu care demonstrează o relație între focarele „coronavirus” și prezența rețelelor 5G. Acest studiu a apărut din Spania și il are ca autor pe Bartomeu Payeras i Cifre. Bartomeu este biolog specializat în microbiologie și lucrează la Universitatea din Barcelona. Studiul său original poate fi citit în limba spaniolă la https://tinyurl.com/y7wl38wp și a fost tradus în limba engleză de Claire Edwards la https://tinyurl.com/y52n5y75 .
 
Acest prim studiu este extrem de semnificativ, deoarece demonstrează clar probabilitatea cea mai mare ca leziunile hipoxice COVID-19 și internările în spital să fie direct legate de expunerea la radiații electromagnetice de către rețelele 5G.
 
Multe alte studii demonstrează impactul negativ al radiațiilor electromagnetice asupra sistemului imunitar, ceea ce favorizează apariția epidemiilor/pandemiilor.
 
Astfel de studii impun a se lua în calcul impactul poluării electromagnetice asupra sănătății publice de către autoritățile statului și a se suspenda orice măsură de proliferare/implementare/utilizare a tehnologiei 5G în rândurile populației. Aceste studii impun aplicarea principiului precauției și informarea corespunzătoare a populației în privința instrumentelor și metodelor de reală protecție a sănătății.
 
#STOP5GRomânia #PentruSănătateaPublică
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.