Stop 5G România

Rulează videoul
Adi Maria Simoiu -Candidata Independenta la primaria Craiovei

CRAIOVENI, DACA NU VRETI 5G ATUNCI SUSTINETI-O PE CANDIDATA INDEPENDENTA LA PRIMARIE Prof. Dr. Adi-Maria SIMOIU

CRAIOVENI, DACA NU VRETI 5G ATUNCI SUSTINETI-O PE CANDIDATA INDEPENDENTA LA PRIMARIE Prof. Dr. Adi-Maria SIMOIU

Unul din fondatorii Coalitiei STOP 5G România, Prof. Dr. Adi-Maria Simoiu Președintele Asociației Civice pentru Viață, candidează ca independent la Primaria Craiovei si pentru caAdi Maria Simoiu -Candidata Independenta la primaria Craiovei primarii au un rol crucial in a permite sau nu tehnologia 5G pe proprietatea publica si privata a craiovenilor, o sustinem!!!

LISTA DE SEMNATURI POATE FI DESCARCATA DE AICI

DOAR CRAIOVENII AU DREPT DE SEMNATURA!!!

SEMNEAZA, STRANGE CAT POTI TU DE MULTE SEMNATURI DE LA FAMILIE SI PRIETENI pna pe 17. 08.2020 si SUN-O PE CANDIDATA SA II PREDAI LISTA la numarul  +40 722 663 539.

CV-ul candidatei  Adi-Maria SIMOIU poate fi citit la  https://www.ucv.ro/pdf/invatamant/educatie/concursuri_posturi_didactice/concursuri_in_derulare/2016_2017_sem_I/Cv_fisa_verificare/Stiinte_15Cv_Simoiu.pdf

Emisiunea TVR care prezinta cauza Koslodui (pericolul radiatiilor generate de accidentele si deseurile radioactive ale centralelor nucleare din Bulgaria de la granita cu România, pericol care ne paste pe majoritatea romanilor avand in vedere implicatiile ecosistemice) cauza pe care Dna. Adi-Maria SIMOIU o poarta in mod sustinut de 5 ani de zile,  se lupta pentru a proteja cetatenii Romaniei, in special mediul inconjurator si copiii care sunt cele mai vulnerabili.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.