Stop 5G România

Rulează videoul
STOP 5G în România

Scrisoare deschisă Președintelui, Guvernului, Parlamentului României

Domnule Președinte,

Domnule Prim-ministru,

Domnule Președinte al Senatului,

Domnule Președinte al Camerei Deputaților,

Doamnelor și Domnilor reprezentanți ai cetățenilor României,

 

Prin prezenta vă aducem la cunoștință faptul că întreaga comunitate științifică internațională împreună cu societatea civică protestează pe 25.01.2020 împotriva implementării tehnologiei de comunicații wireless 5G având multiple argumente științifice și dovezi de ordin faptic că această tehnologie reprezintă un real pericol la adresa Vieții pe Pământ.

Sunt planificate și anunțate 205 evenimente în peste 195 de orașe din 32 țări. Informații suplimentare găsiți la www.stop5ginternational.org

25.01.2020 Ziua Protestului Mondial STOP 5G este marcată și prin depunerea APELULUI INTERNAȚIONAL STOP 5G PE PĂMÂNT ȘI ÎN SPAȚIU (https://www.5gspaceappeal.org/) care primit până în luna octombrie 2019 un număr total de 173 801 de semnături din 201 țări și teritorii, de la peste 1857 de organizații și de la categorii de oameni care evaluează obiectiv impactul poluării electromagnetice asupra sănătății: 4 498 oameni de știință, 6 553 de medici, 7 737 de ingineri, 9 459 de psihologi, psihoterapeuți și asistenți sociali, 4 135 de asistente, 553 de farmaciști, 3 424 de arhitecți și constructori, 329 de veterinari, 633 de apicultori, precum și zeci de mii de persoane cu alte profesii sau oameni care nu și-au specificat profesia.

Prim-ministrul Poloniei, Mateusz Morawiecki, fiind printre primii semnatari și susținători ai acestui apel.

Înainte de acest Apel Internațional de-a lungul anilor au fost formulate multiple avertismente și luate măsuri guvernamentale în privința radiațiilor campurilor electromagnetice emise de echipamentele wireless pentru a proteja populația. O parte dintre acestea le puteți accesa la adresa: stop5gromania.ro/guverne-si-organizatii-care-interzic-sau-formuleaza-avertismente-cu-privire-la-tehnologia-wireless/

Vă atașăm prezentei APELUL INTERNAȚIONAL STOP 5G PE PĂMÂNT ȘI ÎN SPAȚIU tradus în limba română împreună cu MEMORIUL NAȚIONAL STOP 5G ÎN ROMÂNIA, semnat de peste 80 de organizații din România.

În baza motivelor prezentate în aceste documente apelăm la toți cei implicați în actul politic, administrativ și legislativ  să asculte vocea a din ce în ce mai multor oameni de știință, medici, ingineri și a multor altora care avertizează că trebuie să oprim „cursa către 5G” și să alegem responsabil, să urmăm o cale mai înțeleaptă și mai sigură, să promovăm tehnologiile de comunicații sustenabile nicidecum pe cele nocive omului și mediului natural.

Noi semnatarii români ai APELULUI INTERNAȚIONAL STOP 5G PE PĂMÂNT ȘI ÎN SPAȚIU și ai  MEMORIULUI NAȚIONAL STOP 5G În ROMÂNIA invocăm Constituția României și vă solicităm oprirea implementării tehnologiei 5G în România,  solicităm aplicarea Principiului Precauției în toate demersurile legislative și guvernamentale care permit operabilitatea acestor tehnologii wireless în România.

SĂNĂTATEA OAMENILOR ȘI A ORICĂREI FORME DE VIAȚĂ ESTE MAI IMPORTANTĂ DECÂT TEHNOLOGIA ȘI INTERNETUL DE MARE VITEZĂ PRIN 5G 

 

Cetățenii României

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.