Stop 5G România

Rulează videoul
5G pentru controlul multimilor

5G este pentru monitorizare si control, noul lagar planetar

O spun ei, nu o spunem noi…5G este pentru monitorizare si control, noul lagar planetar

Spre surprinderea tuturor, Secretarul de Stat pentru Afaceri Economice și Climă, Mona Keijzer a făcut o legătură între 5G și Control Maselor în timpul unei dezbateri pe tema 5G.

Mona Keijzer indică faptul că dorește să folosească 5G pentru controlul mulțimilor, că aceste arme de control al mulțimilor sunt considerate necesare guvernului! (uită-te la minutul 1:40 din alocutiune) Mona Keizer explică de ce este nevoie de acest 5G și de ce scoate la licitație benzile de frecvențe.

Video la https://www.youtube.com/watch?time_continue=107&v=x6PMfYsar7o&feature=emb_logo

În momentul de față, in Arena Amsterdam, unde a fost plasat un stalp 5G, se lucrează pentru Controlul Maselor prin intermediul unei aplicatii bazate pe transmisii de date sub denumirea de Servicii Bazate pe Locatie. Prin aceasta, datele de pe telefoanele mobile ale vizitatorilor sunt accesate, stocate și analizate. Ca justificare se spune ca serviciul acesta este aplicat pentru garantarea siguranței și pentru controlul comportamentului vizitatorilor.

Scanarea telefoanelor mobile este, prin urmare, o parte esențială a Controlului Maselor. Dar, în final, poate fi folosit și ca armă electromagnetică, eliberând radiații la o intensitate mai mare asupra mulțimilor, provocând stari induse care sa determine anumite comportamente. Da, aplicația poate merge mult mai departe de a ține demonstranții sub control, de exemplu este deja posibil să se controleze comportamentul și gândirea persoanelor.
Darpa DEW
Aceasta nu este ficțiune științifică, deoarece tehnologia pentru aceasta este disponibilă de mult timp.
Vezi aplicatiile armelor cu energie directionata utilizate de Darpa si numai https://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon

Cu ajutorul tehnologiei actuale este posibil să piratezi complet o persoană. Singurul lucru rămas de făcut este să implementeze 5G pentru a putea obtine Control total asupra omului și noua formă de sclavie prin care gândirea omului poate fi controlata si manipulata prin tehnologie.

Sursa: https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/elektro-magnetische-straling-ems/mona-keizer-5g-ook-voor-crowd-control/
#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.