Stop 5G România

Rulează videoul
cercetare radiatie 5G

Studii de specialitate și informații suplimentare despre efectele biologice grave

Am sintetizat pentru toți cei interesați, o listă cu studii de specialitate și informații suplimentare despre efectele biologice grave pe care poluarea electromagnetică și tehnologia 5G le au asupra tuturor organismelor vii.

? Set de studii comasate de Asociaţia Pro Consumatori care a inițiat și campania de informare națională cu privire la riscurile 5G.
https://tinyurl.com/y24npn66

? Memoriul Național STOP 5G https://tinyurl.com/vx23tj2

? Pe data de 3 iunie, la Piatra Neamț, a avut loc prima conferință pe această temă.
Invitaţii evenimentului, lect. univ. dr. ing. Andrei Drăgulinescu, cercetător în inginerie electronică, conf. univ. dr. Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei Pro Consumatori și specialistul în bioelectronica și micronutritie, Adrian Vornicu au discutat despre ceea ce înseamnă tehnologia 5G, poluarea electromagnetică și riscurile asupra organismelor vii. Îi puteți urmări în această înregistrare completă a conferinței.
https://www.facebook.com/stop5gromania/videos/336467860305702/

? Un istoric complet al inițiativelor de interzicere a tehnologiei 5G în întreaga lume, îl găsiți sintetizat în acest articol realizat de Asociația Pro Consumatori. – https://tinyurl.com/y6mjcykp

? Call to Action: nu achiziționați abonamente, cartele și dispozitive compatibile cu 5G. Dacă serviciul nu va fi folosit, turnurile nu vor emite radiații. #BOICOT5G

Informați-vă și dați mai departe astfel încât lumea să afle. Există opinii avizate despre acest subiect, riscurile sunt clar punctate prin studii și declarațiile unor persoane de specialitate din țară și din toată lumea.
Fiecare share poate ajuta ca aceste informații să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați.

#STOP5GRomânia #SePoate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.