Stop 5G România

Rulează videoul
Elvetienii se simt rau de la 5G

Elvețienii care au instalat masiv 5G se simt din ce in ce mai rau

Elvetia are 665 implementari 5G astăzi și urmareste 90% acoperire a teritoriului până la sfârșitul anului 2019.
https://www.speedtest.net/ookla-5g-map

Din cauza antenelor 5G instalate în apropierea casei lor, în inima Genevei, locuitorii din aceea zonă se plâng că suferă de diverse probleme de sănătate. Sunt victime ale unei tehnologii ale căror pericole nu au fost suficient testate? Vorbește un doctor și membru al parlamentului, Bertrand Buchs.

Care este reacția dvs. la plângerile din partea cetățenilor?

Bertrand Buchs: Văd din ce în ce mai multe mărturii de acest gen. În lipsa unor studii clare, nu avem dreptul să le spunem acestor oameni că își imaginează/induc stările. Cu undele milimetrice 5G, nimeni nu știe ce se poate întâmpla. Mai ales când luăm în calcul potențarea lor, cu alte cuvinte, amestecul lor cu 3G, 4G și Wi-Fi.

De ce ați depus moțiunea?
Bertrand Buchs: Ne tratează ca pe niște idioți. În ceea ce privește acest lucru, autoritățile noastre sunt împotriva bunului simț. Principiul Precauției este în mod clar încălcat. De ce apar atât de multe antene în doar două luni? În timp ce pentru orice medicament nou lansat, este nevoie de ani pentru a evalua dacă este bun sau rău? Totul merge prea repede. Suntem în mijlocul unei curse care este primul operator care are instalat 5G, ceea ce se întâmplă într-o mare grabă, deși nu există o urgență obiectivă pentru instalarea 5G. Pentru populație, este practic inutil. Ei ar fi putut face așa cum a făcut Germania, unde 5G este restricționat la anumite afaceri și puternic monitorizat.

Ce este în joc?

Bertrand Buchs: Cum nu se vede sau se simte nimic, publicul consideră că există un risc zero, cam ca în domeniul nuclear. Cu toate acestea, există riscul ca noi să experimentăm o catastrofă în câțiva ani, de exemplu în ceea ce privește tumorile. Statul va răspunde.

Ce ați recomanda?

Bertrand Buchs: Repet, după ce am încercat să mă informez în bazele de date la care am acces în calitate de medic: nu există încă un studiu serios, ceea ce nu este surprinzător când știi că această tehnologie a fost dezvoltată în China, apoi în Statele Unite. În Elveția, am putea deschide o linie pentru persoanele care se simt rău, să ascultăm aceste plângeri și să le examinăm. Țara noastră are mijloacele și abilitățile. Dezbaterea trebuie lansată pentru că această poveste este departe de a se termina. ”.

Sursa: https://tinyurl.com/y3dlyu2j

1 thought on “Elvețienii care au instalat masiv 5G se simt din ce in ce mai rau”

  1. Pingback: (UPDATE) Despre radiația electromagnetică pulsatorie. Cât de nocivă este tehnologia wifi-xG? | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.