Stop 5G România

Rulează videoul

UNDE MAI ESTE LIBERTATEA DE CONSTIINTA LA CEI AUGMENTATI FARA STIRE SI FARA VOIE PRIN INJECTAREA UNOR SUBSTANTE CU CARACTER/EFECT MAGNETIC?

Va prezentam cateva informatii despre manipularea de la distanta prin unde radio asupra creierului si comportamentului omului date publicului in 2016 de The Guardian.
 
Cercetătorii din Statele Unite au dezvoltat o nouă metodă pentru controlul circuitelor cerebrale asociate comportamentelor complexe ale animalelor, folosind ingineria genetică pentru a crea o proteină magnetizată care activează grupuri specifice de celule nervoase de la distanță.[..] În ultimii ani, cercetătorii au dezvoltat o serie de metode care le permit să controleze de la distanță grupuri specificate de neuroni și să cerceteze funcționarea circuitelor neuronale.
 
Mai multe studii anterioare au arătat că proteinele celulelor nervoase care sunt activate de căldură și presiune mecanică pot fi modificate genetic astfel încât să devină sensibile la undele radio și câmpurile magnetice, prin atașarea lor la o proteină de stocare a fierului numită feritină sau la particule paramagnetice anorganice. .
 
Sursa foto: https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour
 
Dintre acele mai multe studii va prezentam unul foarte la subiect in care frecventa radio din studiu este frecventa pe care 5G opereaza mai exact 3.4 Ghz https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25180655/ iar nanoparticula este substanta polyethylene glycol (PEG) este ingredientul din v*cc**nul M*dern@ ce poate fi activat din exterior
Alte dovezi ale utilizarii in mod total neetic si chiar ilegal pe timp de pace ale acestor tehnologii experimentale si extrem de invazive si dezumanizante sunt obtinute de la publicatiile militarilor. Mai jos va prezentam una din acestea.
 
Modul in care este manipulat de la distanta omul explicat in cadrul unor cursuri destinate cadrelor militare https://www.youtube.com/watch?v=stAIp7NiFyk
 
Sunt multe studii care puse cap la cap ne explica realitatea crunta in care omul se dezumanizeaza cu si fara voie. Comunitatea academica inca treaza la minte si constiinta sa se mobilizeze sa marturiseasca Adevarul urgent, cat inca se mai poate face ceva pentru a opri aceste crime impotriva umanitatii, altfel sunt niste complici.
 
#STOP5GRomânia #PentruUmanitate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.