Stop 5G România

Rulează videoul

Scrisoare deschisă apicultorilor români

Doamnelor/Domnilor Apicultori,

Albinele depind de noi și noi depinde de ele.
Coaliția STOP 5G Romania s-a ocupat, în ultimul an, cu cercetarea și sintetizarea informațiilor privind efectele tehnologiei wireless asupra ecosistemului planetar.

Astfel, suntem în măsură să vă prezentăm dovezile științifice privind consecințele radiațiilor electromagnetice cu frecvență radio 3G, 4G si 5G (de altfel în limitele stabilite de autorități), consecințe ce dăunează sănătății insectelor în general și, în special, albinelor.

DE CE ALBINELE SUNT AFECTATE?

Abilitățile de orientare ale albinelor sunt bazate  pe interacțiunea cu câmpurile electromagnetice generate natural (îsi pierd drumul de întoarcere la stup, își pierd drumul spre culturi ce necesită a fi polenizate) astfel interferența câmpurilor electromagnetice generate de tehnologia wireless în general, 5G în special, duce la imposibilitatea orientării acestora având EFECTE DEVASTATOARE asupra florei și faunei.

Radiațiile neionizante ale câmpurilor electromagnetice emise de tehnologiile de telecomunicații wireless le afectează grav până la moarte instantanee.

Dovezi ale nocivității extreme a implementării 5G – MILIOANE DE ALBINE MOR IN ZONA ANTENELOR 5G https://www.youtube.com/watch?v=X5IhKHGDKhM

Studii de specialitate cu privire la nocivitatea tehnologiei 5G (om, animale, insect/albine, plante) la http://stop5gromania.ro/studii-ale-efectelor-radiatiilor-campurilor-electromagnetice-asupra-omului-animalelor-plantelor/

Tulburarea de colaps a coloniilor (CCD) la albinele de miere cauzată de radiația EMF emisa de antene si telefoane – Sundar Santhosh Kumar https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3052591/

Schimbări biochimice la albinele lucrătoare expuse radiațiilor unui telefon mobil Kumar Sangwan Badotra https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6563664/

SIBIU – 16.11.2019

În cadrul conferinței organizate de Asociatia Pro Consumatori cu tema “Fără 5G viața poate continua, NU și fără albine”, apicultorii din zonă au confirmat nocivitatea radiațiilor 5G, în consecință luând atitudine împotriva implementării acestei tehnologii. Detalii în emisiunea Antena Satelor: https://youtu.be/yLG0GcJIEFM si în articolul Asociației Pro Consumatori: http://www.apc-romania.ro/ro/i-de-ce-ne-mor-albinele/NjI5LTE.html

„În 1974, cercetătorii ruși Eskov și Sapozhnikov au pus în evidență faptul că albinele generează semnale electromagnetice pe frecvențe între 180 la 250 hertzi, atunci când efectuează dansurile lor de comunicare vizuală.

Antenele GSM transmit un semnal modulat la 217 hertzi. Dar 217 Hz înseamnă 7 Hz de plus față de 210 Hz, care este media între 180 și 250Hz. Albinele înfometate reacționează imediat la aceste frecvențe de 217 Hz prin agitarea antenelor, semn de stres și panică.

Închipuiți-vă ce se întâmplă cu un balansoar cu două greutăți egale pe capete atunci când adaugi 2 grame doar pe o parte. Se duce jos pe un capăt…, dar se duce discret.  În 2015, 40% din albinele din America au murit. Dacă existau să spunem 1000 de albine, au mai rămas 600 în 2016.

În anul 2016 mai mor încă vreo 30%, rămân 420; încă 30% în 2017 și rămân 300…și tot așa. Ni se spune tot timpul cât la sută au murit, dar nu ni se spune câte au mai rămas.

În 10 ani o să mai rămână 100 de albine (la un muzeu cred) și o să ni se spună că au mai murit 30%… Diagnosticul pentru acest calvar al albinelor este simplu: au Alzheimer! A sărit cineva dintre apicultori de pe scaun? Să dea un search pe Google cu aceste cuvinte alzheimer bee. Albinele servesc pesticide răspândite din belșug în agricultura noastră „intensivă”, metale grele precum aluminiul (de unde oare?), iar antenele GSM deschid firava lor barieră hematoencefalică.” dl. Adrian Vornicu, specialist în bioelectronică.

 CE PUTEȚI  FACE PENTRU A OCROTI ALBINELE ȘI VIAȚA PE PĂMÂNT?

  1. Semnați ca organizație (ONG, SRL, II, AF) Memoriul National STOP 5G http://stop5gromania.ro/adeziune/apel-national/
  2. Participați sau organizați local, contribuiti la PROTESTUL MONDIAL STOP 5G din 25.01.2020. În România s-au anunțat proteste în Bucuresti, Craiova, Rm. Vâlcea, Brasov, Iasi si așteptăm semnale și din alte orașe. Detalii la http://stop5gromania.ro/fii-voluntar-sustine-doneaza/
  3. Semnați petiția colectivă ca apicultor  de la adresa https://www.petitieonline.com/nu_suntem_de_acord_cu_reteaua5g,
  4. NU  achiziționați abonamente, cartele și dispozitive compatibile cu 5G. #BOICOT5G
  5. Informați-vă și dați mai departe astfel încât lumea să afle. Există opinii avizate despre subiectul 5G, riscurile sunt clar punctate prin studii și declarațiile unor persoane de specialitate din țară și din străinătate.
    Fiecare share poate ajuta ca aceste informații să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați.

Cu mulțumiri,

Coaliția STOP 5G Romania
#STOP5GRomânia #SePoate

www.stop5ginternațional.org

www.stop5gromania.ro

www.stop5gbucuresti.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.