Stop 5G România

Rulează videoul

Iradiati un popor intreg pentru ca aveti bugetul gol

CE ARMONIZARE EUROPEANA cand trei sferturi de EUROPA NU ISI VINDE SPECTRUL PENTRU 5G?

Vezi aici: https://tinyurl.com/gpcvs93e VANZAREA „frecvențelor radio în noile benzi de frecvențe” E IN FAPT O FRAUDA, O ILEGALITATE! LICENTIEREA DE SPECTRU E VANZARE DE DREPTURI CU ACORDUL PARTILOR, NU VICIERE DE CONSIMTAMANT AL PROPRIETARULUI DE DREPT AL SPECTRULUI! SPECTRUL DE FRECVENTE ESTE PROPRIETATEA NOASTRA PUBLICA PE CARE VOI VRETI S-O DATI CORPORATIILOR S-O EXPLOATEZE FARA ACORDUL NOSTRU, CI IN DAUNA NOASTRA (pe proprietatea noastra publica si privata, pe sanatatea noastra, pe mediul nostru natural, pe securitatea noastra cibernetica, pe securitatea noastra nationala).

VICIERE DE CONSIMTAMANT SE NUMESTE!

SPECTRUL DE FRECVENTE ESTE AL NOSTRU, NU al UE, NU al Guvernului, NU al Ancomului.

Reteaua si tehnologia 5G agrega frecventele radio forjand spectrul radio care este resursa naturala limitata, mai mult ANCOM inchide ochii si nu le verifica pe telecoame cum deja il forjeaza ilicit/fraudulos, nu vegheaza la protectia populatiei la expunerea de radiatii ionizantre si neionizante negand si manipuland in mod ordinar prin presa, radiatiile sunt emise masiv de padurea de dispozitive radio care formeaza reteaua 5G (conform definitiei UE). „valorificării frecvențelor radio în noile benzi de frecvențe armonizate la nivel european pentru sisteme de comunicații mobile terestre de bandă largă 5G (2,5 miliarde lei)” Citatul este din limbajul de lemn al CELOR DE LA GUVERNARE CU TUPEU DE FALSIFICATORI

Autoritatile falsifica datele pentru a ascunde dezastrul economic al Romaniei inregistrat sub Guvernele PNL conduse de Ludovic Orban si Florin Citu. Fix asa cum a facut Grecia in 2010 https://luba.ro/pib-ul-romaniei-a-fost-falsificat-acuzatii-impotriva-ins-grecia-2010-asta-traim/).

#STOP5GRomânia prin implicare activa in a milita civic la tine acasa, in asociatia de proprietari, la Primarie, la Guvern, la Parlament, la ANCOM.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.