Stop 5G România

Rulează videoul

5Gul pe milimetrice si explozia de cazuri COVID

CE AVEM NOI AICI, LA SOCIETATEA EUROPEANA DE MEDICINA? AVEM STUDIUL CU TITLUL : Cazurile și decesele atribuite COVID-19 sunt statistic mai multe în statele și regiunile SUA cu telecomunicații 5G pe unde milimetrice (n.e. exploatarea frecventelor de ordinul zeci de gigaherti pe care ANCOM vrea sa le dea cu nemiluita- trimiteti-le studiul sa nu zica ca nu au studii).
Ratele cazurilor și deceselor atribuite COVID-19 pentru SUA au fost analizate până în mai 2020 în trei moduri – pentru toate cele 50 de state, pentru cele mai mari regiuni ale țării și pentru cele mai mari regiuni din California – și s-au dovedit a fi statistic semnificativ mai mari pentru statele și regiunile unde operează tehnologia 5G pe unde milimetrice (mmW).
Indicele 5G mmW a fost un factor semnificativ statistic pentru ratele mai mari din toate cele trei cazurile analize, în timp ce densitatea populației, calitatea aerului și latitudinea au fost semnificative doar pentru una sau două dintre analize. Raportat la mediile statelor in comparatie cu statele si regiunile fără 5G mmW. (pe frecvente de ordinul zeci de gigaherti) :
? numarul cazurilor la milion au fost cu 79% mai mari (p = 0,012),
? numarul deceselor la milion au fost 94% mai mari (p = 0,049),
? numarul cazurilor testate au fost cu 68% mai mari (p = 0,003)
? numarul deceselor testate au fost cu 81% mai mari (p = 0,025)
Pentru mediile regionale, cazurile la milion au fost cu 87% mai mari (p = 0,005), iar decesele la milion au fost cu 165% mai mari (p = 0,012) decât regiunile 5G fără mmW. Pe baza regresiei liniare multiple, dacă nu ar exista o expunere mmW, ratele cazurilor și deceselor ar fi cu 18-30% mai mici și respectiv cu 39-57% mai mici. Această evaluare arată în mod clar ca expunerea la tehnologia 5G mmW este asociată semnificativ statistic cu cazuri mai multe de COVID-19 și rate de deces în SUA.
Mecanismul – în cazul în care aceasta ar fi o relație cauzală – poate fi legat de modificări ale chimiei sângelui, de stresul oxidativ, de un răspuns imun afectat , un răspuns cardiovascular și / sau neurologic modificat. sursa: https://esmed.org/MRA/mra/article/view/2371
pentru ca astfel de studii dispar, studiul poate fi accesat si de AICI
 #STOP5GRomânia #PentruUmanitate #PentruDemnitate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.