Stop 5G România

Rulează videoul
olanda opreste 5G pentru a proteja sanatatea publica

Olanda opreste 5G pentru a proteja sanatatea publica

Camera Reprezentanților din Olanda este îngrijorată de riscurile pentru sănătate ale radiațiilor din noua rețea 5G.

Partidele politice doresc să știe de urgență care sunt pericolele înainte de a fi plasate la scară largă.
GroenLink solicită o anchetă independentă a Consiliului de Sănătate cu privire la radiațiile 5G. Laura Bromet, parlamentar: ,, Încă nu știm despre pericolele pentru sănătatea publică. S-au făcut puține cercetări cu privire la efectele 5G. Trebuie să luăm în serios preocupările oamenilor și să investigăm acest lucru. ”

Un purtător de cuvânt al secretarului de stat a declarat că acest răspuns este încă ]n lucru. GroenLink nu vrea să aștepte și solicită deja o anchetă din partea Consiliului de Sănătate. ,, Keijzer insistă că Olanda respectă directiva europeană, dar vedem că alte țări europene aplică standarde mult mai stricte. Asta mă îngrijorează „.

Anul trecut deja că guvernul Flandra a stabilit că puterea de radiație a unui stâlp telefonic din vecinătatea școlilor și caselor de îngrijire ar trebui să fie doar 7% din directiva UE. Diverse alte țări europene, inclusiv Italia, Luxemburg, Polonia și Croația, sunt mult mai stricte decât în Olanda.

Consiliul de sănătate – un organism independent consultativ pentru guvern și parlament – spune că nu au investigat încă posibilele pericole ale rețelei 5G care urmează să fie implementatî. „S-ar putea, de asemenea, să nu existe riscuri pentru sănătate”, spune Bromet. ,,Dar noi datorăm tuturor olandezilor să le fie bine. Doar atunci putem fi de acord cu lansarea 5G „.

sursa: https://www.ad.nl/tech/kamer-wil-eerst-stralingsonderzoek-dan-pas-5g-netwerk~ab567cd6/

3 thoughts on “Olanda opreste 5G pentru a proteja sanatatea publica”

  1. Pingback: (UPDATE) Despre radiația electromagnetică pulsatorie. Cât de nocivă este tehnologia wifi-xG? | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ

  2. Pingback: Despre radiația electromagnetică pulsatorie. Cât de nocivă este tehnologia wifi-xG? | Mănăstirea Petru Vodă

  3. Pingback: Radiația Electromagnetică Pulsatorie. Riscurile tehnologiei wifi-xG - Incorect Politic

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.