Stop 5G România

Rulează videoul
stop radiatii wireless

Ce avem de facut fiecare la el pe proprietate incepand cu momentul in care am constientizat ca radiatiile de radiofrecventa sunt toxice?

Ce avem de facut fiecare la el pe proprietate incepand cu momentul in care am constientizat ca radiatiile de radiofrecventa sunt toxice?
 
1. Reduceti pana a elimina transferul de date prin tehnologii wireless/fara fir, inlocuiti-le cu tehnologiile pe fir. Pastrati pe echipamentele mobile doar vocea si minimul necesar, esentialul esentialului de comunicare pe internet (email), restul aplicatiilor sa fie instalate si utilizate pe dispozitivele conectate pe cablu.
 
2. Nu acceptati infrastructura telecom wireless (antene/ routere wireless active) pe proprietatea voastra si nici in apropierea ei. Daca la conectarea pe fibra optica ai primit router wireless, foarte bine poti sa opresti componenta wireless din interfata de administrare a dipozitivului si sa te conectezi la internet ecologic prin conexiune pe cablu.
 
3. Daca ai antene pe proprietatea comuna intra in posesia unei copii a contractului de inchiriere a operatorului telecom, a hotararii adunarii generale a asociatiei prin care s-a permis instalarea, reziliati contractul si inaintati actiune in instanta. Implica-te cu tot ce poti sa le scoti impreuna cu alti membrii ai asociatiei de proprietari care inteleg pericolul adus de aceste dispozitive la adresa sanatatii. Presedintele, comitetul executiv sau minim 20% dintre locatari (proprietari, nu chiriasi) pot emite o hotarare a adunarii prin care se decide eliminarea acestor antene si se purcede la actiunea in instanta de eliminarea a infrastructurii radiative de pe proprietatea comuna apeland la un avocat specializat cu cazuri similare castigate. Vom dedica un articol pe tema asociatiilor de proprietari.
 
4. Limitati pe cat posibil expunerea copiilor la aceste radiatii, ei absorb de 10% mai multe radiatii decat adultii. Recomandarile Academiei Americane de Pediatrie pentru parinti:
Limitati timpul de expunere al copiilor
Elaborati un plan pentru intreaga familie: voi decideti cum vor fi folosite dispozitivele, unde sunt folosite, cat de des sunt folosite
Fiti exemple pentru copii, monitorizandu-va cat de mult va expuneti la ecrane
 
5. Monitorizari nivelul radiatiilor din casa cu ajutorul dispozitivelor de masurare disponibile publicului larg sau apelati la firme specializate atestate care ofera servicii de monitorizare radiatii de radiofrecventa si tehnologii omologate de protectie la radiatiile de radiofrecventa.
 
 
POLUATORII EMF TOXICI sunt usor identificabili, unii dintre ei numindu-se adesea SMART: telefonul/tableta din mana ta, routerul wifi din casa ta, gadgeturi conectate wireless, accespointul wifi de pe stalpul de iluminat de langa casa ta sau din parcul de joaca a copilului tau (afla mai multe cautand SMART CITY), antenele/statiile de radioemisie ale telecomilor de pe blocul tau sau din apropierea blocului tau, si mai nou zeci de mii de satelitii in curs de lansare pe orbita joasa a Pamantului (120 de bucati lansati lunar).
 
Radiatiile emise de toate aceste echipamente wireless nu sunt inofensive si in niciu caz nu sunt similare cu radiatiile naturale (cele wireless sunt pulsatorii in timp ce undele naturale sunt continue), in plus cantitatea radiatiilor emise de aceste tehnologii wireless este de inimaginat de mult mai mare decat RADIATIILE NATURII.
 
Daniel Oberhausen a realizat masuratori in zona urbana si intr-o zona cu restrictii la radiatii destinata activitatii astronomice, astfel ca in timpul noptii radiatiile artificiale emise de reteaua GSM sunt de 1.8 milioane de miliarde de ori mai multe decat doar cele naturale, iar in timpul zilei de 4500 miliarde de miliarde de ori mai multe.
 
STATI PUTIN SI RECITITI… MILIOANE DE MILIARDE DE ORI, SI MILIARDE DE MILIARDE DE ORI.
Cand spunem POLUARE ELECTRMAGNETICA, ELECTROSMOG la acest bombardament invizibil asupra celulei vii ne referim.
 
#STOP5GRomania

3 thoughts on “Ce avem de facut fiecare la el pe proprietate incepand cu momentul in care am constientizat ca radiatiile de radiofrecventa sunt toxice?”

  1. Pingback: (UPDATE) Despre radiația electromagnetică pulsatorie. Cât de nocivă este tehnologia wifi-xG? | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ

  2. Pingback: Despre radiația electromagnetică pulsatorie. Cât de nocivă este tehnologia wifi-xG? | Mănăstirea Petru Vodă

  3. Pingback: Radiația Electromagnetică Pulsatorie. Riscurile tehnologiei wifi-xG - Incorect Politic

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.