Stop 5G România

Rulează videoul

To BE or not to BREATHE

5G = DRUJBA ACTUALĂ și VIITOARE

TEHNOLOGIILE 5G DISTRUG ARBORII FIIND RADIATIVE ȘI IMPUN TOALETAREA EXCESIVĂ PENTRU A FI OPERABILE

Pentru ce? Pentru o viteză inutilă de conectare la internet, pentru conectarea unor obiecte casnice?
Gândim puțin? Facem ceva în a opri distrugerea fondului arboricol?

Video în care este arătat un copac pe jumatate uscat de la antena 5G.

https://www.youtube.com/watch?v=FcysZ65Mpp8copac uscat pe jumatate de o antene 5G

La Florești, Cluj, în timpul testelor 5G de anul acesta, copacii din zonă nu au înfrunzit deși era plin sezon pentru asta.

Investigațiile științifice privind impactul radiațiilor campurilor electromagnetice generate de echipamente wireless/antene/radiofrecvente/telefoane asupra plantelor și copacilor aduc dovezi clare ale nocivității acestor tehnologii.
Expunerea îndelungată scade rata de creștere vegetativă, apariția anomaliilor morfologice, durata de viață mult mai scurtă a generațiilor următoare.

Cateva exemple de studii știintifice, nu conspiraționiste!

Magone (1996), „Efectul radiațiilor electromagnetice din locația radio Skrunda Station on Spirodela polyrhiza (L.) Schleiden cultures ”, Publicat în 1996 în revista științifică „Știința Mediului Total”, vol. 180, nr. 1, p. 75 – 80.

Katie Haggerty (2010), ”Influența adversă a fondului de frecvență radio asupra tremuCopac usact de antenarului Aspen Seedlings: Observații preliminare, ” (p.): Publicat în 2010 în revista științifică „Jurnalul internațional de cercetare forestieră”, articolul ID 836278.

Waldman și colab. (2016), ”Radiofrecvența dăunează copacilor din jurul stațiilor de bază de telefonie mobilă”(p. 554 – 555, rezumat)
Malka Halgamuge (2017), ”Recenzie: Influența expunerii plantelor la radiațiile generate de telefonia mobilă ”, pag. 213 (abstract):publicat Publicat în 2017 în revista științifică „Biologie electromagnetică și medicină”, vol. 36, nr. 2, p. 213 – 235.

Operabilitatea frecvențelor 700 MHz, 800 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz și 3400-3800 MHz ce se intenționează a fi aprobate de ANCOM si GUVERN în Tabelul Național de Atribuire a Benzilor de Frecvențe radio pentru suplimentarea cantității de spectru radio pentru 5G la care se adaugă densificarea cu milioane de antene a infrastructurii telecom vor afecta foarte grav FONDUL ARBORICOL. Ca antenele 5G să poată urmări fiecare utilizator cu fascicole MASER și să nu fie atenuări sau pierderi de semnal corporațiile telecom in complicitate cu autoritățior puced la tăierea tuturor arborilor ce au coroane bogate care ar putea bloca semnalele.

Deputatul pentru Swansea West, Geraint Davies, a acuzat guvernul de neglijență „ridicolă” de mediu, după ce a fost dezvăluit că arborii sunt tăiați pentru a îmbunătăți semnalul rețelei 5G din Marea Britanie. Domnul Davies a afirmat că tăierea a mii de copaci era incompatibilă cu obiectivele de mediu ale Regatului Unit. https://youtu.be/M–2HsWtpfc

Semnati petitia acum: https://www.petitieonline.com/cerem_interzicerea_implementrii_i_dezvoltrii_reelei_5g_in_romania

Chemăm toate organizațiile care luptă acum pentru salvarea pădurilor să ni se alăture, 5G este o drujbă mai sofisticată, dar tot o drujbă prezentă și viitoare.

Apel Național

#STOP5GRomânia #SePoate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.