Stop 5G România

Rulează videoul

Tehnologiile wireless 4G si 5G sunt foarte daunatoare sănătatii și mediului, libertatii personale

In septembrie 2019,  Robert N Boyd Victor Christianto, Florentin Smarandache, savanți și inventatori in domeniul comunicațiilor fără fir, afirmau ca: 4G și 5G cauzează 720! (număr factorial adica 1x2x3…x720) diferite boli ființelor umane și pot ucide tot ceea ce trăiește, cu excepția unor forme de microorganisme. Cităm din preambul:
 
„Intenția acestui articol este de a arăta că tehnologia fără fir este, fără alt remediu decât moartea, una dintre cele mai devastatoare amenințări pentru mediu și sănătate – și amenințări la adresa libertății personale – create vreodată.
 
Devine din ce în ce mai cunoscut faptul că tehnologiile 4G și 5G provoacă multe daune sănătății umane. Cancerul este doar o problemă și una care este ușor de rezolvat.
 
4G și 5G cauzează 720! (factoriale) diferite boli ființelor umane și pot ucide tot ceea ce trăiește, cu excepția unor forme de microorganisme.
 
Unii agenți patogeni și anumiți paraziți devin mai virulenți de la frecvențele selectate ale RF.
 
Insectele și păsările sunt deja ucise de radiațiile RF(radiofrecvență).
 
Radiațiile pot fi controlate pentru a genera indivizilor selectați, anumite boli selectate. Toate acestea trebuie oprite.
 
Există și alte modalități de a comunica care nu necesită unde radio, nici fire, care nu provoacă daune nici unei forme de viață. Trebuie să punem acele metode la dispoziția publicului, în timp ce toate sistemele de RadioFrecvența sunt eliminate treptat.” sursa: https://www.researchgate.net/publication/333014524_Wireless_technologies_4G_5G_are_very_harmful_to_human_health_and_environment_A_Preliminary_Review
 
 
Este vital sa cerem senatorilor sa respinga L532/2021 – afla cum la https://www.facebook.com/stop5gromania/photos/pcb.3120285321581843/3120267748250267
 
#STOP5GRomânia #PentruViațăLibertateSiguranță

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.