Stop 5G România

Rulează videoul
siguranta tehnologie 5G nu este verificata si nici nu se vrea a se verifica

Tehnologia 5G nu este cercetata si verificata din punctul de vedere al sigurantei

În decembrie 2018, senatorul american Richard Blumenthal și reprezentanta Statelor Unite, Anna G. Eshoo (CA-18), au trimis o scrisoare comisarului FCC, Brendan Carr, căutând răspunsuri cu privire la riscurile potențiale pentru sănătate pe care le prezintă noua tehnologie wireless 5G.
Senatorul Blumenthal a dinamitat astfel faptul că în plină lansare a tehnologiei 5G Comisia Federală de Comunicații (FCC) și Food and Drug Administration (FDA) – agențiile guvernamentale responsabile în comun pentru a se asigura că tehnologiile de telefonie mobilă sunt sigure la utilizare – NU AU EFECTUAT NICI O CERCETARE privind siguranța tehnologiei 5G ci, din contră ambele agenții sunt implicate în susținerea birocratică a intereselor industriei.

„Dacă accesați site-ul web al FDA, există, practic, o citare sumară și superficială a datelor științifice existente, care spun„ FDA a cerut industriei de telefonie mobilă să facă o serie de pași, inclusiv să susțină cercetări suplimentare asupra posibilelor efecte biologice ale câmpurilor de frecvență radio. pentru tipul de semnale emise de telefoanele mobile. […]Cred că americanii merită să știe care sunt efectele asupra sănătății, nicidecum prejudecăți referitoare la ce ar putea arăta studiile științifice și merită, de asemenea, un angajament de a face cercetarea cu privire la întrebări importante, […] Deci, întrebarea mea pentru dvs.: Câți bani s-a angajat industria să sprijine cercetarea suplimentară independentă – subliniez- cercetarea independentă ? Este cercetarea independentă în derulare? A fost completat? Unde pot căuta consumatorii? Și vorbim despre cercetări asupra efectelor biologice ale acestei noi tehnologii. ”
La sfârșitul schimbului, Blumenthal a concluzionat: „Deci nu există nicio cercetare în curs. Deci suntem orbi în ceea ce privește sănătatea și siguranța”.

sursa: https://tinyurl.com/sotgct4
#STOP5GRomânia #SePoate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.