Stop 5G România

Rulează videoul
CEL MAI MARE EXPERIMENT MEDICAL NEETIC DIN ISTORIA UMANITATII! Dr. Ronald N. Kostoff

Studiu-CEL MAI MARE EXPERIMENT MEDICAL NEETIC DIN ISTORIA UMANITĂȚII

„O mică parte din populație și-a dat consimțământul informat la expunerea la radiații wireless/fără fir, la jocurile de noroc, la substanțe adictive (precum utilizatorii de țigări, cocaină, fentanil) considerand că pot scăpa de consecințele adverse severe ale expunerii. O altă mică parte a populației nu a dat consimțământul în cunoștință de cauză, dar permit o expunerea dăunătoare din cauza transmiterii pe scară largă a radiațiilor wireless din surse terestre și satelitare. Marea majoritate a populației a acordat consimțământul informat greșit(viciat) despre această expunere. Această informație greșită este furnizată de industria telecomunicațiilor, de către lobbyiștii săi, de partenerii săi guvernamentali, de activiștii politici, de brațele sale de marketing (mass-media mainstream) și chiar de unii activiști academici. Nu se cunosc efectele adverse severe cauzate de radiațiile wireless, nu se cunoaște întinderea completă a infrastructurii de radiații wireless existente, cu atât mai puțin nu se cunoasc daunele preconizate de la infrastructura 4G / 5G implementate rapid astăzi. Încercarea de a identifica măsura completă a acestor efecte adverse este experimentul medical global care se desfășoară astăzi. Faptul că acest experiment se desfășoară cu consimțământul informat greșit îl face un experiment lipsit de etică. Datorită mărimii acestui experiment, este CEL MAI MARE EXPERIMENT MEDICAL NEETIC DIN ISTORIA UMANITĂȚII! ” Dr. Ronald N. Kostoff

Studiul mamut de 1000 de pagini al savantului Ronald Neil Kostoff poate fi descarcat de AICI

Ronald Neil Kostoff este doctor în Științe Aerospațiale și Mecanice  la Universitatea Princeton din 1967.

A lucrat pentru Laboratoarele Bell, Departamentul de Energie, Biroul de Cercetări Navale și MITER Corp.

El a inventat scutul Wake pentru a produce vid ridicat orbită joasă utilizat în misiuni spațiale echipate pentru cercetare și dezvoltare.

A publicat peste 200 de articole revizuite, în calitate de redactor invitat la patru reviste din 1994, a obținut două brevete de sisteme de extragere a textului și, în prezent, este un afiliat de cercetare la Georgia Institute of Technology.

A publicat pe numeroase subiecte medicale în literatura de specialitate, inclusiv: • tratamente potențiale pentru – Scleroză multiplă, – Boala Parkinson, – Fenomenul lui Raynaud, – Cataracte, – SARS, – Restaurare vitroasă, – Neuropatie periferică / Boală arterială periferică – Boala Alzheimer și – Boala renală cronică; • cauze potențiale ale bolii cronice a rinichilor; • cauzele potențiale ale bolii Alzheimer; • Cauze potențiale ale neuropatiei periferice / bolii arteriale periferice • impacturile potențiale ale câmpurilor electromagnetice asupra sănătății; și • efectele sinergice ale combinațiilor de stimuli toxici. Publicațiile sale recente în toxicologie au arătat că limitele de expunere regulatorie la stimuli toxici sunt, în medie, ordine de mărime prea mari în comparație cu expunerile arătate că provoacă daune în literatura biomedicală și nu protejează publicul de substanțele nocive.

 

Sursa lui initiala fiind momentan cenzurata  https://smartech.gatech.edu/bitstream/handle/1853/62452/LARGEST_UNETHICAL_MEDICAL_EXPERIMENT_FINAL.pdf

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.