Stop 5G România

Rulează videoul

STOP 5G Flux Facebook

21 hours ago

STOP 5G România

#ProtecțieEMF În această postare grupăm mai multe măsurători pentru a înțelege mai bine cum să ne reducem expunerea la radiațiile de radiofrecvență produse de telefonul mobil.
Dacă avem un semnal slab, așa cum vedem în filmarea către care punem link în continuare, nu ținem telefonul în apropiere și limităm convorbirile.Telefon pe semnal slab, radiatie radiofrecventa

Pentru a înțelege mai bine puterea semnalului, folosim o aplicație precum Network Cell Info Lite.
Putem comuta între modul 3G și modul 4G pentru a vedea în ce mod avem semnal mai bun. În imagine se vede că avem -109 dBm. În 4G am fi avut un semnal și mai slab, probabil -115 dBm.
Urmăriți aceste măsurători pentru a vedea comparativ 3G versus 4G:
Xiaomi Redmi 6 - 3G vs 4G, masurare radiatie radiofrecventa

Nu ținem telefonul pe date mobile în permanență. Pornim datele mobile doar când trebuie să verificam ceva și le oprim imediat ce am terminat:
Telefon cu date si fara, masurare radiatie radiofrecventa
Aceasi situație și în cazul WIFI, în general radiația este mai mica pe WIFI decât pe date mobile:
Telefon cu wifi si fara, masurare radiatii de radiofrecventa

Daca faceți streaming de pe Youtube, când aveți semnal slab, radiația pe date mobile este uriașă:
Masurare radiatii telefon pe Youtube?

Daca aveți un telefon Samsung , de generație mai nouă, low entry sau middle entry, s-ar putea să aveți comportamentul din filmuletul următor. În 4G, pe convorbire, radiază foarte puternic chiar și atunci când semnalul este foarte bun. Mai mult, și după încheierea convorbirii radiază încă vreo 30 de secunde. Problema s-a rezolvat trecând telefonul în 3G:
Samsung A50, masurare radiatie radiofrecventa

Dacă aveți semnal bun, telefonul ar trebui să radieze foarte puțin. Vedeți cât radiază acest Huawei P20 Lite, în mod 4G, pe semnal bun:
Huawei P20 Lite, masurare radiatie radiofrecventa
În încheiere, vă rugăm să nu folosiți căști bluetooth, nu faceți altceva decât să vă creșteți foarte mult expunerea la radiații de radiofrecvență:
Casca bluetooth Plantronics, radiatie radiofrecventa

Puteți folosi căști cu fir. Cele mai bune fiind cele anti-radiație:
www.facebook.com/100801564739277/videos/185234912907905/

Dacă țineți telefonul în buzunar, ar fi bine să folosiți și un portofel anti-radiație: Portofel anti-radiatie radiofrecventa

Mulțumim Stop 5G Sibiu pentru cascadarea acestor sfaturi documentate și utile!

#STOP5GRomânia #împreunăsepoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

STOP 5G România

#VeștiBune Amendamentele societății civile au fost prezentate de către experți români care semnalează frecvent riscurile asupra sănătății, amenințările economice și impactul asupra mediului asociate cu tehnologia 5G, ieri, 30/07/2020 la al doilea grup de lucru care s-a întrunit în cadrul Comitetului Economic și Social European.

Participanți:
Raportor: Alberto Mazzola, Grupul de angajatori al CESE
Co-raportor: Dumitru Fornea, Grupul Muncitorilor CESE
Președintele grupului de lucru: Antonio Longo

În calitate de co-raportor, Dl. Dumitru Fornea a solicitat membrilor grupului de lucru să sprijine ideea unei implementări responsabile a rețelelor 5G, bazată pe studii de evaluare a impactului și o implementare proactivă a principiului #alara și a principiului precauției în conformitate cu articolul 151 din TFUE, și nu numai pe baza orientărilor #ICNIRP.

De asemenea, a subliniat că, cei interesați de implementarea tehnologiei 5G, ar trebui să acorde o atenție deosebită cetățenilor / utilizatorilor / consumatorilor / utilizatorilor finali ai acestor rețele, precum și autorităților naționale și locale, proprietarii locurilor în care s-ar implementa rețeaua 5G, autorități și organizații ale societății civile responsabile cu protecția consumatorilor și a mediului.

Dl. Dumitru Fornea a ridicat problema pierderii iminente a unui număr semnificativ de locuri de muncă drept urmare a avansării digitalizării și automatizării sarcinilor efectuate de lucrătorii umani pe care tehnologia 5G, ar accelera-o.

Totodată, s-a ridicat problema absenței din Comunicarea Comisiei Europene a instrumentelor și măsurilor de reducere a amprentei energetice extrem de mari a viitoarei infrastructuri a rețelelor 5G și a obiectelor interconectate (consum de energie și emisii de Co2) și de a promova reciclarea unor cantități imense de deșeuri electronice (eWaste) .
Declarația dânsului în urma participării la gtupul de lucru poate fi accesată aici - tinyurl.com/y254z9se

Vă vom ține la curent în legătură cu impactul prezentării co-raportorului care a reprezentat înteresele Coaliției STOP 5G România la CESE, precum și cu demersurile viitoare.
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

STOP 5G România

Pentru ce vreti 5G, dragi parinti?
Pentru dependenta digitala, pentru dementa digitala, pentru autism virtual?

Reaminitim tuturor ca 5Gul este necesar doar pentru realitate virtuala, realitate augmentata, internet tactil, vehicule autonome. Restul aplicatiilor industriale, DE BUSINESS sau casnice, inclusiv IoTul celor care vor obiecte SMART ca sa fie ei mai putin SMART functioneaza bine merci cu 4G LTE si fibra. Punem in conentarii detalii despre ce necesita eminamente wireless de mare viteza!
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

STOP 5G România

APOCALIPSA 5G - UN EVENIMENT DE EXTINCȚIE ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

STUDII CARE SEMNALEAZĂ RELAȚIA DINTRE 5G si VIRUȘII CORONA.

Cel mai recent studiu intitulat "Tehnologia 5G și inducerea coronavirusului în celulele pielii" a fost publicat in luna iulie 2020 de comunitatea știintifică. Studiul este realizat de M Fioranelli, A Sepehri, M G Roccia, M Jafferany, O Y Olisova, K M Lomonosov, T Lotti afiliati la Departamentul de fizică nucleară, subnucleară și radiații, Universitatea G. Marconi, Roma, Italia, Michigan Central Saginaw, Michigan, SUA.
Departamentul de Dermatologie și Venereologie, I. M. Sechenov Prima Universitate Medicală de Stat din Moscova, Moscova, Rusia.

Sursa: pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/

Acest studiu demonstrează că undele milimetrice 5G ar putea fi absorbite de celulele dermatologice care acționează ca antene, ar putea fi transferate către alte celule și joacă rolul principal în producerea Coronavirusurilor în celulele biologice.

În aprilie 2020 a fost publicat primul studiu care demonstrează o relație între focarele „coronavirus” și prezența rețelelor 5G. Acest studiu a apărut din Spania și il are ca autor pe Bartomeu Payeras i Cifre. Bartomeu este biolog specializat în microbiologie și lucrează la Universitatea din Barcelona. Studiul său original poate fi citit în limba spaniolă la tinyurl.com/y7wl38wp și a fost tradus în limba engleză de Claire Edwards la tinyurl.com/y52n5y75 .

Acest prim studiu este extrem de semnificativ, deoarece demonstrează clar probabilitatea cea mai mare ca leziunile hipoxice COVID-19 și internările în spital să fie direct legate de expunerea la radiații electromagnetice de către rețelele 5G.

Multe alte studii demonstrează impactul negativ al radiațiilor electromagnetice asupra sistemului imunitar, ceea ce favorizează apariția epidemiilor/pandemiilor. Citeste aici tinyurl.com/yxdcuzbs

Astfel de studii impun a se lua în calcul impactul poluării electromagnetice asupra sănătății publice de către autoritățile statului și a se suspenda orice măsură de proliferare/implementare/utilizare a a tehnologiei 5G în rândurile populației. Aceste studii impun aplicarea principiului precauției și informarea corespunzătoare a populației în privința instrumentelor și metodelor de reală protecție a sănătății in contextul actual.

#STOP5GRomânia #PentruSănătateaPublică
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

In vara asta e campanie FAKE NEWS marca ANCOM

Se organizeaza videoconferinte peste videoconferinte (Bursa, Financial Intelligence, ZF) in care ANCOM&Complicii sunt nelipsiti cu poezii primite de la corporatii si invatate pe de rost.

Aceste videoconferinte, pseudodezbateri platite de niste privati interpusi cu o audienta cel putin spus dubioasa ca numar (in cazul ZF partenerul este o casa de avocatura, iar audienta de ordinul zecilor) in care se aduc osanale tehnologiei 5G intr-un mod abject de fals, in care se induce ideea celeritatii implementarii, necesitatii slugaririi corporatiilor la nivel de legislatie nationala, ideea ca aceasta tehnologie este necesara cetateanului roman care in prezent are viteza de top la conexiune dar e analfabet digital.

Cum se face marea campanie FAKE NEWS?

Cu prezenta unor reprezentanti ai guvernului si ai altor autoritati guvernamentale care isi canta unul altuia strofele, se ingana unii pe altii in totala absenta a opozitiei. De ce nu sunt prezenti si cei mai sceptici, cei care vor sa dezbata argumentat anumite costuri si problematici legate de securitatea sanatatii, securitatea cibernetica, de siguranta nationala si suveranitatea digitala?

Pentru ca le-ar strica sceneta lor sinistra.

ANCOM si in dezbaterile publice gazduite pe acte normative isi umple sala cu proprii angajati ca sa nu fie loc de opozitie.

ABUZ IN SERVICIU, COLABORATIONISM SI TRAFIC DE INFLUENTA SE NUMESTE CE FAC VANDUTII ASTIA.

TOATE ACESTE CAPETE VORBITOARE, inclusiv mascaricii de la presa, SUNT PE NUME PROPRIU NISTE PENALI.

Lovine, se aude? Te potolesti cu mizeria pe care o faci?

Va invitam, daca simtiti, sa le comentati cat mai argumentat si decent pe tema riscurilor si costurilor ne luate in considerare de ei direct la adresa www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/videos/705901799966384/?v=705901799966384

#STOP5GRomânia
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Acțiunile legale împotriva implementării tehnologiei 5G sunt susținute de din ce în ce mai multe state ca Anglia, Franta, SUA, Danemarca, Elevtia, Turcia, Australia si Romania.
Personalitățile publice integre și responsabile iau atitudine înțelegând pericolele cu care vine aceasta tehnologie la adresa sănătății, mediului, drepturilor libertatilor si sutin demersurile juridice initiate de societatea civica.

#STOP5GRomânia #ImpreunaSePoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Pentru o mai bună vizibilitate, NU DA SHARE. Descarcă imaginea, încarc-o pe profilul tău, dă copy/paste la textul de mai jos și tapetează FB-ul și TOATE canalele tale de comunicare!
________________________________________________
AZI - 18:00 - LA GUVERN – spune un #Da sincer libertății și un #nu hotărât legii carantinei!
Încă nu este totul pierdut. Ieșim din nou în stradă pentru a impulsiona Avocatul Poporului și pentru a susține decizia iminentă a CCR-ului de a desființa acest coșmar legislativ dictat de psihopații din Guvern, votat de faimoșii penali din Parlament și promulgat de un neamț torționar.
Auzim zilnic despre 2 sau chiar 3 abuzuri executate în numele unei gripe transformate în ciumă de massmedia și de uzul de fals în acte. Dacă închidem ochii, mai devreme sau mai târziu, noi, copiii noștri, rudele noastre vor ajunge să fie călcați în picioare, traumatizați, debilitați pe viață sau chiar uciși de niște măcelari cu funcții publice. Nimeni nu merită asta!
Dacă alții nu înțeleg, atunci conștientizează că ești unica ta șansă și a celor dragi ție. Dacă nu ai cu cine să ieși în stradă în orașul tău, hai la București.
Susține democrația în România! Luptă pentru libertatea ta și a copiilor tăi! Nu-i da statului ocazia să aibă acces la bunurile tale personale câștigate prin muncă! Nu te expune la riscul detenției medicale și administrării forțate cu medicamente, ca om perfect sănătos!
Ai dreptul să fii furios și datoria să te lupți pentru propriul viitor și cel al copiilor tăi!
Ești liber atunci când nu mai ai nimic de pierdut. Și nu mai ai nimic de pierdut abia atunci când ai luptat până când nu a mai rămas nimic de făcut.

#Azi #logoff de-acasă și #Login #ÎnStradă
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Duminică – 19 iulie - de la 18:00 – vino la protestul de la Guvern pentru libertate medicală, NU dictatură sanitară!

Pe 16 iulie, legea carantinei a trecut de Senat. Pe 17 iulie, mii de oameni au trimis memorii către Avocatul Poporului pentru sesizarea la CCR în vederea exercitării controlului a priori de constituționalitate a acestei abominații legislative. Nu renunțăm! Duminică ieșim din nou în stradă pentru a impulsiona Avocatul Poporului și pentru a susține decizia iminentă a CCR-ului de a desființa această lege care ne-ar putea arunca pe toți într-o enclavă nazistă, în cazul în care s-ar adopta.

Legea carantinei NU ARE VOIE să existe într-o țară democratică!
Susține democrația în România! Luptă pentru libertatea ta și a copiilor tăi! Nu-i da statului ocazia să aibă acces la bunurile tale personale câștigate prin muncă! Nu te expune la riscul detenției medicale și administrării forțate de medicamente ca om perfect sănătos! Nu lăsa OMS-ul, așa controversat cum este la nivel global sau Ministerul Sănătății să aibă ocazia de a fabrica apocalipse nesfârșite din pix și parafă!
Nimeni nu spune că nu există virusuri, trăim cu ele de când ne naștem. Însă nu este cazul să intrăm în dictatură medicală din cauza unor gripe. Nu este vorba de Teoria Conspirației, de Bill Gates, de Illuminati sau de masoni! Este vorba despre drepturile noastre și ale copiilor noștri amenințate de o mână de pușcăriabili!
Este momentul să arătăm conducerii că nu se poate juca cu viețile noastre și nu ne poate strivi cu o cizmă dictatorială așa cum își imaginează. Este momentul să arătăm că existăm, că avem o voce puternică și forța necesară să schimbăm macazul.
Este vital să înțelegem că rezolvarea se află doar în mâinile noastre. Noi formăm masa critică iar, dacă nu ne vom face vocile auzite în stradă, nimic nu se va schimba. Schimbarea ține de fiecare dintre noi. Eu, tu, mama, tata, bunicul, bunica, prietena, sora sau fratele tău suntem piesele cheie pe masa de șah a României. Condiția este să acționăm. Să fim mulți și vocali astfel încât să se audă și să se vadă CLAR că nu suntem de-acord cu această distopie. Dacă nu ai cu cine să ieși în stradă în orașul tău, te așteptăm alături de noi la București.

Ai dreptul să fii furios și datoria să aperi propriul viitor și pe cel al copiilor tăi. Ieși duminică în stradă și spune NU legii carantinei!

#Share & #Join #OriVocalOriLaSpital
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

STOP 5G România

#SHARE & #PARTICIPĂ Azi - 18:00 - La Guvern pentru libertate medicală NU dictatură sanitară!

Legea carantinei care-i dă super puteri musulmanului turbat pe nume Arafat, intră azi, 16 iulie 2020, la votul final in Senat.

Vrei să te faci vinovat de moartea democrației în România? Vrei să te judece copiii că nu ai luptat pentru libertatea lor? Vrei să-i dai statului ocazia să ți-i confiște la fel cum ți-ar putea confisca bunurile câștigate prin muncă? Vrei să fii îndopat cu medicamente și pus în detenție medicală chiar dacă ești sănătos?
Vrei ca Organizația Mondială a Sănătății, așa controversată cum este, să dicteze în România?
Atunci, stai acasă și nu veni la protest în seara asta!

Nimeni nu spune că nu există virusuri, trăim cu ele de când ne știm. Însă nu este cazul să intrăm în dictatură medicală din cauza unei gripe.

Ieși în stradă pentru respingerea legii carantinei!
ORI VOCAL - ORI LA SPITAL!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Gabriela Naneş

La orele 20:00 începe ședința plenului în care s-ar putea vota legea lui Mengele de România care ne aruncă pe toți într-un lagăr nazist la cheremul OMS-ului.
Lumea este la Victoriei. Ieșiți să spuneți NU alături de niște oameni normali la cap acestei abominații legislative dictate de niște #psihopați și votate de niște #penali!
Chiar e ultima șansă. Aveți dreptul să fiți furioși și datoria să vă apărați propriul viitor și pe cel al copiilor voștri.

ORI VOCAL ORI LA SPITAL.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

STOP 5G România

#Continuăm #orivocalorilaspital
Legea carantinei NU ARE VOIE să existe! Azi s-a pichetat sediul PSD iar politicienii continuă să se joace cu nervii noștri. Nu vrem amânare, ci RESPINGEREA legii! Nu ne interesează modificări și alte artificii.
Azi, de la 6PM, protestele continuă la Guvern.
Nu-i slăbim până când acest coșmar legislativ iese din discuție. Este nevoie de cât mai multă presiune civică pe acești psihopați care se cred șefi de lagăr.
#ToatePartideleAceeașiMizerie #haișitu
... See MoreSee Less

View on Facebook
Facebook Messenger