Stop 5G România

Rulează videoul

STOP 5G Flux Facebook

5 days ago

STOP 5G România

DOVADA CA NU AVEM NEVOIE DE 5G!
ROMANIA FRUNTASA LA CONECTIVITATE DAR CODASA LA CELELALTE

De ani buni, mai cu seama de la implementarea 4G, Romania a fost fruntasa la viteza si acoperire (conectivitate), atat la nivel european cat si chiar mondial, insa nu a progresat deloc socioeconomic, din contra a ajuns la coada clasamentelor la indicatori esentiali pentru noul context al digitalizarii si tehnologizarii.
Promotorii 5Gului ca fiind necesar economiei MINT, si asta dovedeste realitatea ultimilor ani.

Implementarea tehnologiei 5G NU aduce si NU va duce la beneficiile socioeconomice pretinse, deoarece României nu acesta îi lipsește pentru a progresa economic, ci programe multisectoriale coerente si corect implementate.

Dam exemplu obiectiv si rational.

Din analiza DESI (Indicele economiei și societății digitale) din țările membre, pentru 2020, observăm că:
România stă foarte bine la capitolul conectivitate - acoperire și viteze de conexiune (suntem pe locul 11 din 28);
motivul pentru care România ocupă un loc codaș în clasamentul general (locul 26 din 28), cu scorul DESI de 40, nu este conectivitatea pe care 5G o pretinde cu surle si trambite ci:
🔥capitalul uman (suntem pe locul 27 din 28), România fiind pe primul loc la analfabestim digital,
🔥utilizarea slabă a serviciilor de internet, cauzată de sărăcie și lipsa de educație (suntem pe ultimul loc, 28 din 28),
🔥integrarea tehnologiei digitale (suntem pe locul 27 din 28),
🔥iar la servicii publice digitale suntem ultimul loc (28 din 28).

Prin comparație cu România, Belgia ocupă un loc mai slab la conectivitate (mult clamata de mincinosii pro 5G), dar stă bine la celelalte capitole, datorită implementării unor programe serioase și responsabile în economie. Reamintim că Belgia nu se grăbește să implementeze tehnologia 5G.

În concluzie, creșterea calității economiei românești NU depinde de 5G ci de programe economice coerente la nivel național (educatie, investitii, protectie sociale, eradicare saracie s.a. ), care să țintească anume problemele și necesitățile reale ale societății noastre.

Cum poti sa sustii ca e nevoie de 5G pentru vehicule autonome si Romania nu are autostrazi?!
Cum poti sa sustii ca e nevoie de 5G pentru medicina cand Romania e in colaps cu sistemul sanitar?!
Cum poti sa sustii ca e nevoie de 5G pentru educatie cand Romania e praf cu sistemul de invatamant, unii copii nu au apa curenta sau WC in scoala numai vorbim de analfabetismul functional?!
Cum poti sa sustii ca e nevoie de 5G pentru IMMuri cand acestea nu au forta de munca calificata, cand sunt falimentate in mod sistematic de corporatii transnationale?!
Cum poti sa sustii ca e nevoie de 5G pentru digitalizare cand digitalizarea nu depinde de viteze mari si latenta mica, digitalizarea se poate face binemersi pe fibra si 4G dovada fiind tarile care au conectivitate slaba(care intarzie cu 5Gul) dar duduie la digitalizare ca Estonia, Irlanda, Belgia, Croatia, Austria s.a.?

sursa foto: ec.europa.eu/digital-single-market/en/scoreboard/romania
Despre Belgia ec.europa.eu/newsroom/dae/document.cfm?doc_id=66905

#gândiținudoare

#STOP5GRomânia #stopminciunasifrauda
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Alex Marcel

Super fain
🤓
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

STOP 5G România

PĂDURE SMART = PĂDURE CONTROLATĂ,
SMART CITY = LAGĂR DIGITAL?

Voi înghițiti gălușca asta otrăvită, mînjită cu sirop progresist? Eu nu. Pentru că știu că inteligență artificială înseamnă control. Adică cedarea controlului proprietății tale nu se știe cărei entități, pe care, de cele mai multe ori, nu o cunoști. Iată în ce mod perfid dorește Vodafone sa foloseasca 5g + inteligența artificială! Pentru a prelua sau ceda nu se stie cui controlul padurilor României? Mai precis, este vorba de proiectul ”Prima pădure smart din România”, dezvoltat de Vodafone sub pretextul combaterii defrișărilor ilegale și prezentat într-un filmuleț documentar, pe canalul youtube al companiei. Proiectul, care e un pretext pentru creșterea nejustificată a suprafeței de acoperire Vodafone 5G în arii nelocuite, deci care ar trebui să rămână nepoluate radiativ, a fost prezentat în termeni exclusiv laudativi pe diferite platforme oficiale, precum connect.ro, alephnews.ro, dar și de marele nostru frate stiri-covid19.eu.

Dezvoltat sub patalamaua campaniei de Digitizare a Romaniei, proiectul Romania Digitală 3D, important obiectiv strategic pentru 2021, în care s-au investit foarte mulți bani!

Ignorînd total inteligența naturală a pădurii și a naturii - care va fi întotdeauna superioară omului rapace, îngust și pus pe jaf, ca și specialiștilor superficiali și unilateral dezvoltați, aflat la butoanele ministerelor de resort. Chiar vrem să omorîm tot ecositemul forestier pentru că nu știm să stopăm mafia locală și internațională a tăierilor ilegale? Specialiști pentru care gîndirea holistic-integrativă, inter- și transfisciplinaritatea sunt sloganuri de atras stipendii și acadele pentru gargara discursurilor publice, iar nu pârghii reale de dezvoltare durabilă a economiei, așa cum ar trebui.

mai multe informatii la elena-dulgheru.blogspot.com/2021/04/padure-smart-padure-controlata-smart.html?m=1

#STOP5GRomânia #stopfraudasiminciunaindustiasilorpusipecapatuiala
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

STOP 5G România

Proclamația pentru Libertate
Lista de revendicări a protestatarilor (prin ONG-urile semnatare)

CEREM:

1. Încetarea tuturor restricțiilor și a stării de alertă. Implicit - eliminarea obligativităţii măștii , revenirea la învăţământ faţă în faţă

2. Abrogarea legii carantinei (Legea 55/2020 ) care îi dă drepturi dictatoriale lui Raed Arafat

3. Renunțarea la politicile sanitare bazate pe obligativități și trecerea la cele bazate pe recomandări, care respectă libertatea individuală, protejarea celor vulnerabili prin oferirea de servicii și facilități, plus program național de profilaxie. In această ordine de idei cerem:
- Retragerea proiectului legii vaccinării obligatorii, PLx 399/2017
- Retragerea proiectului de lege care transformă Poliţia Militară în organ de represiune împotriva civililor
- Respingerea Pașaportului de vaccinare, instrument de presiune și segregare socială pe criterii medicale
- Anularea ordonanţei de urgenţă care desfiinţează malpraxisul adoptată luni, 29 martie 2021

4. Eliminarea oricăror interferențe ale diferitelor organisme ale statului cu Biserica și cu libertățile religioase

5. Cerem ca Ministerul Sănătăţii și Colegiul Medicilor să accepte schemele de tratament aplicate cu succes atât de medici români cât și de medici străini, independent de recomandările OMS și redeschiderea spitalelor în vederea asigurării serviciilor medicale pentru bolnavii cronici

6. Cerem să înceteze executarea necondiţionată a ordinelor OMS (organizaţie aservită BigPharma) de către Ministerul Sănătăţii, precum și o analiză a deciziilor OMS în vederea continuării, condiționate sau nu, a colaborării cu această organizație.

7. Demiterea și anchetarea tuturor celor responsabili pentru situația actuală, prin comiterea de abuzuri, acte de terorism mediatic, fraude, mascarea conflictelor de interese, crime împotriva umanității, terorism de stat, trădare conform art 394-398 din Codul Penal, răspândire de informații false. (Printre aceștia se numără: Klaus Werner Iohannis, Raed Arafat, Florin Cîțu, Vlad Voiculescu, Ludovic Orban, Nelu Tătaru, Marcel Vela, Lucian Bode, Vlad Gheorghiță, Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila, Virgil Musta, Carmen Dorobăț, etc).

Întrucât suntem perfect conștienţi că acestea reprezintă doar soluţii de moment, cerem imperativ:

8. Schimbarea mecanismului electoral prin adoptarea unei noi legi electorale, bazată pe principii de transparență, competență și reprezentativitate reală, și care să mute centrul de putere dinspre partide înspre comunități.

9. Alegeri anticipate organizate pe baza acestei noi legi electorale, care să asigure astfel schimbarea întregii clase politice actuale, dovedită în cea mai mare parte a fi incompetentă, vândută și slugarnică față de interesele străine.

10. Elaborarea în cel mai scurt timp a unei Strategii de restaurare și dezvoltare națională, care să se scoată țara din dezastrul produs de incompetența și inconștiența clasei politice trădătoare.

Starea de Libertate
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

PROTESTELE DIN BUCURESTI AU INCEPUT

Notificari la Primarie au fost facute pentru
PIATA REVOLUTIEI
PIATA UNIVERSITATII
PIATA VICTORIEI
PIATA CONSTITUTIEI

PENTRU LIBERTATE, DEMNITATE SI LEGALITATE, IESIM!

Va rugam, puneti in comentarii locurile de protest anuntate in celelalte orase ale tarii.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

APELUL MEDICILOR INTEGRI

Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului!
Încetați starea de teroare!

Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.
În ultimele 12 luni, din postura de giranți politici, ați initiat, tolerat și încurajat o strategie greșită, care este împotriva românilor. Ați încălcat Constituția României, legile și convențiile internaționale privind drepturile pacienților (Convenția de la Oviedo) pentru o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare cu ale unei gripe sezoniere.
Noi, medicii cu știință de carte și conștiință, uniți în convingeri și adevăr, vă atragem atenția că măsurile pe care le-ați luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fără logică din punct de vedere științific. În acest sens, vă solicităm ca, de îndată, să:

1. ​Încetați cu obligativitatea purtării măștilor, mai cu seamă în aer liber.
​Măștile sunt dispozitive medicale și, dacă nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic! Ba, mai mult, după o perioadă scurtă de purtare într-un spațiu nesteril, acestea devin focare de infecție, întrucât se umezesc, iar germenii găsesc în ele un mediu de cultură perfect. Despre cele neconforme (peste 90%) nici nu mai vorbim.
​Încetați să ne obligați copiii să poarte măști la școală! Este nociv, este inuman, este degradant, este fără rost!

2.​Încetați cu monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine sau în alte instituții!
​Determinarea temperaturii și triajul epidemiologic pe care îl fac “medicii-agenți de pază” este un act medical care ar trebui să fie efectuat (conform legislației românești, dar și mondiale, în materie) numai de personal calificat. Monitorizarea temperaturii corpului nu este doar ilegală, efectuată în condiții improprii și cu instrumente neadecvate, ci și total ineficientă, întrucât febra nu este un simptom specific numai infecției cu SARS-Cov2.

3. ​Încetați cu interdicțiile de circulație! Interzicerea circulației cetățenilor în anumite intervale de timp nu are nicio logică din punct de vedere epidemiologic.
Prin măsurile restrictive, ați decredibilizat Poliția si Jandarmeria. I-ati transformat pe politisti si jandarmi în infractori, impunându-le să aplice niște acte administrative care încalcă flagrant Constituția și legile țării!

4.​Încetați cu promovarea vaccinurilor anti-Covid!
​Legislațiile românească, dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune! Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor.

5.​ Nu mai obstrucționați medicii să-și trateze pacienții cu scheme de tratament pe care le consideră ei ca fiind cele mai potrivite pentru aceștia!
​Medicina este o profesiune liberală, iar medicii au întreaga libertate de a alege ce medicamente cred ei de cuviință pentru a-și vindeca pacienții. Nu mai impuneți protocoale terapeutice anti-Covid „oficiale”, în care tronează medicamente experimentale (unele dovedite ca ineficiente sau chiar toxice), transformând astfel populația României într-o colonie de cobai.

6.​ Încetați cu discreditarea și compromiterea corpului medical, a actului medical, a spitalelor. Orice voce din lumea medicală care îndrăznește să rostească public o altă opinie decât cea oficială este discreditată în cel mai grosolan mod posibil. Reglementările Codului Deontologic al Medicilor care interzic unui medic dreptul la libera exprimare sunt anticonstituționale.

7.​ Încetați cu manipularea statisticilor medicale și cu obligarea medicilor să falsifice certificatele de deces!
​Oameni care au murit de patologii diverse au fost declarați morți de Covid. Mai mult decât atât, ați închis spitalele, interzicând accesul românilor la servicile medicale. Bolnavi cu patologii cronice au decedat pentru că nu a mai avut cine să îi trateze sau opereze, în timp ce secții întregi, spitale întregi chiar, stăteau goale, sub pretextul ca se vor aglomera, din cauza unei false pandemii.

8.​ Opriți strategia greșită de comunicare (posibil programatică), prin anunțuri zilnice apocaliptice, care conduce la depresii grave în populația și așa îngrozită de problemele financiare rezultate din năruirea activității economice în toate domeniile! De peste un an, se anunță zilnic doar numărul (neverificabil) de nou-infectați, numărul de cazuri grave din ATI (neverificabile) și numărul de decese (care includ decesele la pacienți fără simptome de Covid), dar nimic despre cei vindecați. Din acest motiv, starea de spirit a românilor se agravează constant. Niciun cuvânt de încurajare, de încredere într-un viitor bun, dimpotrivă. Iar un lucru binecunoscut în medicină este acela că scăderea moralului și stresul induc deprecierea importantă a imunității organismului.

9.​ Stopați campania de denigrare a medicilor (în special a celor din ATI) și a activității spitalicești, deoarece aceasta conduce la scăderea încrederii populației în sistemul de sănătate și la neprezentarea sau la prezentarea tardivă a pacienților la medic, având drept consecință înmulțirea numărului de cazuri grave, cu amplificarea costurilor de tratament, dar și la înmulțirea numărului de decese!
10.​ Stopați distrugerea economiei României! V-ați exercitat discreționar puterea asupra cetățenilor și a firmelor românești împingându-le către faliment. ​Dumneavoastră nu înțelegeți medicina, aveți sfătuitori necalificați sau rău intenționați. Vă rugăm, lăsați medicii să facă medicină, că asta e profesia lor, și sprijiniți-i!

11.​ Nu mai terorizați populația, nu mai induceți psihoze, nu mai manipulati datele statistice! Încetați cu stările de urgență/alertă motivate prin așa-zisa „pandemie”! Ea nu există, mai cu seamă atât timp cât nu a fost declarată printr-un act oficial!

Semnatarii acestui document sunt doar câteva cadre medicale dintre zecile de mii care activează în România. Orice medic sau farmacist român care dorește să fie cosemnatar al acestui comunicat, după publicare, este binevenit să ni se alăture.
Nota red.: Pentru alăturare puteți să trimiteți un mesaj la adresa de poștă electronică razvan_constantinescu@yahoo.com

Damian Baciu, medic primar pediatru, specialist în vaccinologie
Ioan Cordoș, medic primar de chirurgie toracică
Adina Alberts, medic primar de chirurgie plastică
Răzvan Constantinescu, medic primar interne și gastroenterologie
Camelia Smicală, medic specialist medicină de urgență
Aurel Băcean, medic primar neurochirurg
Monica Pop, medic primar oftalmolog
Adrian Cacovean, medic primar de chirurgie cardiovasculară
Iulian Șerban, medic primar chirurg
Mihaela Baciu, medic primar pediatru
Dan-Decebal Gavrilescu, medic primar medicină de familie
Lavinia Ispas, farmacist
Iulia Florică, farmacist
Dragos Dinulescu, medic dentist
Mircea Pușcașu, medic dentist
Ștefan Vasile Ștefănescu, medic dentist
Cristina Metea, medic dentist
Iulia Popescu, medic dentist
Viorel Negulescu, medic dentist
Daniela Dumitrescu, medic dentist
Laurențiu Gheorghe, medic dentist
Galina David, medic dentist
Alina Gabriela Iordache, medic dentist
Mihaela Domuță, medic dentist
Constanța Hudema, medic dentist
Brândușa Câmpean, medic dentist
Mădălina Ruxanda, medic dentist
Diana Lazea, medic dentist
Suciu Tanasie, medic dentist

Sursa: www.activenews.ro/stiri/MEDICI-ROMANI-CONTRA-DICTATURII-COVID-Un-grup-de-medici-din-Romania-cer-a...
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

NICI FASCICULELE FOLOSITE DE 5G NU POT FI DETECTATE, IAR EFECTELE NOCIVE NU POT FI PROBATE DESI SUNT INREGISTRATE si LETALE

Cu toate astea ANCOM si MApN "se jura pe rosu" (a se intelege ca fac fals in declaratii oficiale in mod repetat) ca 5G e sigur, mai au un putin si mincinosii astia spun ca 5G ne vindeca de boli.

"Când diplomații americani au început să se îmbolnăvească misterios în Havana în 2016, oamenii de știință au fost nedumeriți in privinta cauzei până când și-au dat seama că sursa era o armă cu microunde care scălda ținta în radiații mortale.

Acum armata americană dorește un senzor care să alerteze soldații când sunt atacați de arme cu microunde. Deoarece soldații nici nu își dau seama că sunt atacați de o rază care este invizibilă pentru ochi, dar dureroasă pentru creier. (n.n. pe noi cine ne va alerta in conditiile in care intensitatea va fi gestionata de Inteligenta Artificiala cu care se lauda producatorii echipamenteleor care genereaza acesate fascicule fie ei chinezi sau nu?)

Agenția pentru Sănătate în Apărare (DHA) caută un senzor portabil care să detecteze armele cu frecvență radio (RF), care proiectează fascicule intense de energie electromagnetică (n.n. si 5G se bazeaza pe formarea de fascicule), inclusiv microunde. Armele de Radio Frecventa sunt deja dezvoltate de mai multe națiuni. SUA au dezvoltat arme cu microunde pentru a doborî drone sau ca dispozitive non-letale de control al mulțimii. Există, de asemenea, rapoarte conform carora China ar fi putut utiliza microundele împotriva trupelor indiene în 2020.

Totuși, deoarece armele cu radio frecvență sunt în mare parte necunoscute și netestate, soldații nu știu nici măcar că sunt atacați. "Fără modele cunoscute de leziuni RF pentru a ghida diagnosticul, va fi dificil să se diferențieze leziunile RF de alte surse comune de boală și leziuni, cum ar fi lovitura cu căldură", potrivit solicitării de cercetare DHA. „Această simptomologie ambiguă este agravată de natura tranzitorie a energiei pe Radio Frecventa. Fără un senzor este imposibil să fie disponibile dovezi reziduale ale atacului de Radio Frecventa. ”

sursa text si foto: www.forbes.com/sites/michaelpeck/2021/03/02/the-pentagon-fears-that-deadly-microwave-weapons-are-...

#STOP5GRomânia #PentruSiguranțaNațională
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

CARE E LEGATURA DINTRE 5G si VACCIN?
MEGA PERICULOASA ELECTROPORARE.

FONDURI FABULOASE SE DAU SUB FORMA DE PREMII INVENTATORILOR SI PROMOTORILOR ELECTROPORARII

Prof. Weiner din compania de biotehnologie InOvio nu este doar expertul mondial în tehnologie ADN, dar este și un angajat special și consilier al FDA (Agentia Federală pentru Medicamente) si colaborator premiat DARPA (Agentia Proiectelor de Cercetarea Avansata de Aparare) s.a.. Acest lucru arată profunzimile corupției industriilor si agentiilor statale de reglementare atunci când un aviz pentru presupusul organism de reglementare este, de asemenea, un producător de vaccinuri pe care le recomandă!

Pentru cei care nu stiu Prof. Weiner a perfecționat o nouă metodă de a inocula aceste vaccinuri ADN prin ELECTROPORARE care este un impuls electro-magnetic ce deschide celulele, injectează ADN străin și apoi se închide. Biologii moleculari au declarat că sistemul este nesigur, deoarece poate duce la moarte sau cancer. en.wikipedia.org/wiki/Electroporation

Citat de pe pagina lui Weiner "primele studii clinice ale vaccinurilor ADN, cu accent pe progresele în optimizarea genelor și livrarea ADN mediate prin electroporare (EP). Munca lor a revitalizat domeniul, mutând rapid și în siguranță noi progrese în studiile umane. Acestea includ primul Zika din lume vaccin, primul vaccin MERS, un vaccin Ebola avansat și un nou vaccin HIV@ , si dupa cum se vede din poza si Vaccinul ADN COVID 19 care este premiat de DARPA printre altele."

Sursa citat si foto wistar.org/our-scientists/david-weiner

Cititia ici despre DARPA SI DEW (originalul din care se trage 5G) en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon
#STOP5GRomânia #PentruViatasiLibertate
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

ACTIUNILE IN INSTANTELE DE JUDECATA IMPOTRIVA 5G SUNT IN PLINA DESFASURARE

In UK de exemplu Pârâții sunt SECRETARUL DE STAT PENTRU SĂNĂTATE ȘI ÎNGRIJIRE SOCIALĂ, Primul inculpat, SECRETARUL DE STAT PENTRU MEDIU, AFACERI ALIMENTARE ȘI RURALE -Al doilea inculpat, SECRETARUL DE STAT PENTRU MEDIUL DE CULTURĂ DIGITALĂ ȘI SPORT, Al treilea inculpat

Reclamanții sunt reprezentați de Michael Mansfield QC, Philip Rule și Lorna Hackett de la Hackett & Dabbs LLP

"Autoritatile nu pot continua să ignore sau să ignore în mod legal dovezile care indică existența unui risc care nu a fost cuantificat. Până în prezent a existat un eșec de a interacționa cu acest corp de dovezi și o încercare inadecvată de a delega orice evaluare a riscului către un organism extern (n.n. ICNIRP)- un organism împotriva căruia este adusă critica legitimă a aderării la finanțarea industriei și conflictul de interese.

Acuzele includ:
absența investigațiilor corespunzătoare cu privire la natura și amploarea riscurilor pentru siguranța persoanelor și sănătatea umană de către autoritățile competente din Regatul Unit;
absența măsurilor, a sistemelor și a măsurilor de salvgardare adecvate pentru a aborda riscurile identificate sau riscurile potențiale;
eșecul de a adopta și de a aplica un principiul precauției, sau informare proactiva cu privire la expunerea copiilor și adulților, lipsa consimțământului de expunere la un risc de vătămare.
Legea oferă un cadru care demonstrează ilegalitatea inacțiunii și erorilor organelor executive pe care le-am contestat.
TRAGEREA la răspundere a autorităților executive sau legislative pentru NErespectarea legii și a obligațiilor legale este, fără îndoială, o funcție adecvată și esențială pentru Curte, în special în contextul protecției persoanelor împotriva daunelor care includ pierderea vieții sau vătămarea gravă.

Detalii la : tinyurl.com/2zej5dzf

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Trimite materialul primarului, parlamentarului, care te reprezinta in Senat si Camera Deputatilor, europarlamentarului sa intervina la nivelul UE sa se aplice PRINCIPIUL PRECAUTIEI IN CAZUL TEHNOLOGIEI 5G!

stop5gromania.ro/care-sunt-problemele-reale-si-riscurile-tehnologiei-5g-de-ce-spunem-stop-5g/

Coaliția STOP 5G România prin vocea civicilor apeleaza la decidenti si solicită:

1. ANCHETAREA ȘI CONTROLUL PARLAMENTAR, prin intermediul unor comisii parlamentare speciale, a legislației emise de ministerele de resort și ANCOM, prin intermediul Guvernului, ce permite și promovează abuziv, anticonstituțional și iresponsabil tehnologia și rețeaua 5G în România. Prevederile acestor acte normative pun în pericol cetățenii și însăși siguranța națională, în favoarea unor afaceri deținute de corporații străine. Serviciile de comunicații mobile 5G NU SUNT SERVICII DE UTILITATE PUBLICĂ și NU necesită o legislație specială, care nu ar face decât să încalce și să vicieze ordinea de drept, normele legislative existente și Constituția României.

2. ANCHETAREA ȘI SANCȚIONAREA ABUZULUI DE PUTERE EXERCITAT DE CĂTRE MINISTERE ȘI ANCOM, ÎN FORMĂ CONTINUATĂ, asupra reprezentanților societății civice și a cetățenilor, care au dreptul fundamental la informări și dezbateri ample și corecte. Practic, ni s-a îngrădit de către ANCOM și autoritățile GUVERNAMENTALE implicate în grupurile de lucru interinstituționale, numite GLI 5G și GL 5G, accesul la informații de interes public și participare la luarea deciziilor, ce implică sănătatea publică, protecția mediului, siguranța națională și toate aspectele cuprinse în legislația comunicațiilor mobile 5G.

3. APLICAREA ÎN ROMÂNIA A PRINCIPIULUI PRECAUȚIEI, prevăzut la art. 191, alin. 2, teza 1 din TRATATUL PRIVIND FUNCȚIONAREA UNIUNII EUROPENE (TFUE), în toată legislația care permite operabilitatea comunicațiilor mobile 5G în România.

4. REALIZAREA STUDIILOR DE IMPACT MULTIDISCIPLINARE ȘI SERIOS FUNDAMENTATE referitoare la: siguranța sănătății publice, protecția mediului, respectarea interesului superior al copilului, siguranța socio-economică, siguranța cibernetică a datelor și siguranța națională - inclusiv siguranța drepturilor și libertăților fundamentale, în contextul implementării tehnologiei 5G și a tehnologiilor emergente acesteia (inteligența artificială, hiper automatizare și digitalizare, supraveghere, recunoaștere facială s.a.). Prin aceste studii trebuie să se facă o analiză serioasă, clară, obiectivă și neviciată a raportului beneficiu / cost, risc, vulnerabilitate al implementării comunicațiilor mobile 5G în România, la scara largă.

5. O LEGISLAȚIE CARE SĂ PROMOVEZE ȘI SĂ PROTEJEZE PRIORITAR CETĂȚENII, DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE ACESTORA, SUVERANITATEA ROMÂNILOR ȘI A ROMÂNIEI, în contextul geopolitic actual și viitor. Cetățenii sunt proprietarii de drept ai spectrului de frecvențe radio (resursă naturală limitată), ai imobilelor pe care și în apropierea cărora se amplasează milioanele de dispozitive radiative ale rețelelor 5G și sunt proprietarii datelor private care se stochează, prelucrează și se transmit prin rețelele 5G. Aceste resurse sunt exploatate în mod iresponsabil de corporațiile telecom, pentru profit, în dauna interesului și a siguranței proprietarilor de drept.

6. STANDARDE RIGUROASE ȘI MULT MAI STRICTE DE PROTECȚIE A POPULAȚIEI ȘI MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR, în fața radiațiilor și vulnerabilităților generate de comunicațiile electronice 5G.
7. ANULAREA H.G. nr. 429/04.07.2019 referitoare la așa-zisa Strategie 5G pentru România, care se aplică în baza acestui act normativ NECONSTITUȚIONAL. În fapt, domeniul de reglementare al hotărârilor de Guvern depinde de cel al legilor pe care le pun în executare, aceasta însemnând că o hotărâre a Guvernului nu poate fi emisă mai înainte ca Parlamentul să adopte legea pe care urmează să o aplice respectiva hotărâre de Guvern. H.G. nr. 429/2019 este un act normativ nelegal, abuziv, emis prin încălcarea flagrantă a art. 108 și art. 115 din Legea fundamentală, Constituția României și a legislației privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative din Legea nr. 24/2000. Hotărârile de Guvern sunt acte juridice normative cu o forță juridică inferioară legii, care pot fi emise doar în considerarea unei Legi aflată deja în vigoare la momentul emiterii acestora. În speță, în momentul de față, nu există o LEGE care să normativizeze o strategie 5G în România. Din acest punct de vedere abuzul este evident, H.G.-ul trebuind să fie anulat.

8. Organizarea campaniilor de informare și a dezbaterilor ample și corecte pe tema beneficiilor vs. costuri/riscuri ale rețelelor 5G și LICENȚIEREA SOCIALĂ a tehnologiei 5G. Respectiv, trebuie să se respecte Legea nr. 86/2000, iar cetățenii trebuie să decidă în baza CONSIMȚĂMÂNTULUI LOR INFORMAT, ÎN DEPLINĂ CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ, NICIDECUM ÎNTR-UN MOD VICIAT CUM ESTE ÎN PREZENT, dacă permit sau NU 5G, la nivel local sau național.

9. Anularea modificărilor introduse prin H.G. nr. 376/7.05.2020 referitoare la Tabelul Național de Atribuire a Benzilor de Frecvențe (TNABF), care permit operabilitatea rețelelor 5G. De asemenea, trebuie anulate toate prevederile similare din: Deciziile ANCOM nr. 997/2020, nr. 274/2018 și nr. 1239/30.12.2020, din H.G. nr. 226/2020, din Planul de acțiuni ANCOM pentru anii 2020 și 2021, în mod special Caietul de sarcini care prevede licitarea spectrului radio pentru suplimentarea cantității de spectru necesar operabilității rețelei 5G, aspecte pe care le-am detaliat în prima cerere către Comisie.
Filmarea integrala a audierilor din Senat poate fi vizionata la: www.youtube.com/watch?v=XoSicFlBMeI

#STOP5GRomânia #venițialăturidenoi

🔥🔥🔥 semneaza, confirma si distribuie pe grupuri petitia www.petitieonline.com/cerem_interzicerea_implementrii_i_dezvoltrii_reelei_5g_in_romania
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Coaliția STOP 5G România solicită PARLAMENTULUI ROMÂNIEI:

1. ANCHETAREA ȘI CONTROLUL PARLAMENTAR, prin intermediul unor comisii parlamentare speciale, a legislației emise de ministerele de resort și ANCOM, prin intermediul Guvernului, ce permite și promovează abuziv, anticonstituțional și iresponsabil tehnologia și rețeaua 5G în România. Prevederile acestor acte normative pun în pericol cetățenii și însăși siguranța națională, în favoarea unor afaceri deținute de corporații străine. Serviciile de comunicații mobile 5G NU SUNT SERVICII DE UTILITATE PUBLICĂ și NU necesită o legislație specială, care nu ar face decât să încalce și să vicieze ordinea de drept, normele legislative existente și Constituția României.

2. ANCHETAREA ȘI SANCȚIONAREA ABUZULUI DE PUTERE EXERCITAT DE CĂTRE MINISTERE ȘI ANCOM, ÎN FORMĂ CONTINUATĂ, asupra reprezentanților societății civice și a cetățenilor, care au dreptul fundamental la informări și dezbateri ample și corecte. Practic, ni s-a îngrădit de către ANCOM și autoritățile GUVERNAMENTALE implicate în grupurile de lucru interinstituționale, numite GLI 5G și GL 5G, accesul la informații de interes public și participare la luarea deciziilor, ce implică sănătatea publică, protecția mediului, siguranța națională și toate aspectele cuprinse în legislația comunicațiilor mobile 5G.

3. APLICAREA ÎN ROMÂNIA A PRINCIPIULUI PRECAUȚIEI, prevăzut la art. 191, alin. 2, teza 1 din TRATATUL PRIVIND FUNCȚIONAREA UNIUNII EUROPENE (TFUE), în toată legislația care permite operabilitatea comunicațiilor mobile 5G în România.

4. REALIZAREA STUDIILOR DE IMPACT MULTIDISCIPLINARE ȘI SERIOS FUNDAMENTATE referitoare la: siguranța sănătății publice, protecția mediului, respectarea interesului superior al copilului, siguranța socio-economică, siguranța cibernetică a datelor și siguranța națională - inclusiv siguranța drepturilor și libertăților fundamentale, în contextul implementării tehnologiei 5G și a tehnologiilor emergente acesteia (inteligența artificială, hiper automatizare și digitalizare, supraveghere, recunoaștere facială s.a.). Prin aceste studii trebuie să se facă o analiză serioasă, clară, obiectivă și neviciată a raportului beneficiu / cost, risc, vulnerabilitate al implementării comunicațiilor mobile 5G în România, la scara largă.

5. O LEGISLAȚIE CARE SĂ PROMOVEZE ȘI SĂ PROTEJEZE PRIORITAR CETĂȚENII, DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE ACESTORA, SUVERANITATEA ROMÂNILOR ȘI A ROMÂNIEI, în contextul geopolitic actual și viitor. Cetățenii sunt proprietarii de drept ai spectrului de frecvențe radio (resursă naturală limitată), ai imobilelor pe care și în apropierea cărora se amplasează milioanele de dispozitive radiative ale rețelelor 5G și sunt proprietarii datelor private care se stochează, prelucrează și se transmit prin rețelele 5G. Aceste resurse sunt exploatate în mod iresponsabil de corporațiile telecom, pentru profit, în dauna interesului și a siguranței proprietarilor de drept.

6. STANDARDE RIGUROASE ȘI MULT MAI STRICTE DE PROTECȚIE A POPULAȚIEI ȘI MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR, în fața radiațiilor și vulnerabilităților generate de comunicațiile electronice 5G.

7. ANULAREA H.G. nr. 429/04.07.2019 referitoare la așa-zisa Strategie 5G pentru România, care se aplică în baza acestui act normativ NECONSTITUȚIONAL. În fapt, domeniul de reglementare al hotărârilor de Guvern depinde de cel al legilor pe care le pun în executare, aceasta însemnând că o hotărâre a Guvernului nu poate fi emisă mai înainte ca Parlamentul să adopte legea pe care urmează să o aplice respectiva hotărâre de Guvern. H.G. nr. 429/2019 este un act normativ nelegal, abuziv, emis prin încălcarea flagrantă a art. 108 și art. 115 din Legea fundamentală, Constituția României și a legislației privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative din Legea nr. 24/2000. Hotărârile de Guvern sunt acte juridice normative cu o forță juridică inferioară legii, care pot fi emise doar în considerarea unei Legi aflată deja în vigoare la momentul emiterii acestora. În speță, în momentul de față, nu există o LEGE care să normativizeze o strategie 5G în România. Din acest punct de vedere abuzul este evident, H.G.-ul trebuind să fie anulat.

8. Organizarea campaniilor de informare și a dezbaterilor ample și corecte pe tema beneficiilor vs. costuri/riscuri ale rețelelor 5G și LICENȚIEREA SOCIALĂ a tehnologiei 5G. Respectiv, trebuie să se respecte Legea nr. 86/2000, iar cetățenii trebuie să decidă în baza CONSIMȚĂMÂNTULUI LOR INFORMAT, ÎN DEPLINĂ CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ, NICIDECUM ÎNTR-UN MOD VICIAT CUM ESTE ÎN PREZENT, dacă permit sau NU 5G, la nivel local sau național.

9. Anularea modificărilor introduse prin H.G. nr. 376/7.05.2020 referitoare la Tabelul Național de Atribuire a Benzilor de Frecvențe (TNABF), care permit operabilitatea rețelelor 5G. De asemenea, trebuie anulate toate prevederile similare din: Deciziile ANCOM nr. 997/2020, nr. 274/2018 și nr. 1239/30.12.2020, din H.G. nr. 226/2020, din Planul de acțiuni ANCOM pentru anii 2020 și 2021, în mod special Caietul de sarcini care prevede licitarea spectrului radio pentru suplimentarea cantității de spectru necesar operabilității rețelei 5G, aspecte pe care le-am detaliat în prima cerere către Comisie.

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

Filmarea audierilor din Senat poate fi vizionata la: www.youtube.com/watch?v=XoSicFlBMeI

🔥🔥🔥 semneaza, confirma si distribuie pe grupuri petitia www.petitieonline.com/cerem_interzicerea_implementrii_i_dezvoltrii_reelei_5g_in_romania
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Parlamentul României Senat
Comisia pentru cercetarea abuzurilor, Nr. XXIX/351/2021
combaterea corupţiei şi petiţii

Comisia pentru cercetarea abuzurilor din Senat a audiat astăzi reprezentanți ai societății civile și ai autorităților responsabile cu pregătirea proiectelor de lege care vor permite implementarea tehnologiei 5G

Senatorii au audiat astăzi reprezentanți ai societății civile care au înaintat o petiție având ca obiect implementarea tehnologiei 5G Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, precum și o parte dintre autoritățile responsabile cu implementarea acestei tehnologii.

Reprezentanți ai ANCOM, ai Ministerului Sănătății, Ministerului Mediului, Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Justiției, Ministerului Transporturilor, ai Avocatul Poporului și ai ANPC, în calitatea de autorități responsabile cu reglementarea domeniului, au intrat în audierea care a durat aproximativ 2h30min, în mare parte on-line, alături de membrii Comisiei și reprezentanți ai Coaliției petente STOP5G România, asociații și cetățeni.

Motivele care au stat la baza inițierii audierii au fost, pe de o parte necesitatea ca membrii Comisiei să stabilească dacă au existat posibile abuzuri din partea autorităților statului criticate pentru lipsa de comunicare cu membrii societății civile, pentru neacordarea unor răspunsuri concrete la petițiile trimise acestora, iar, pe altă parte, solicitarea reprezentanților societății civile de a declanșa activități specifice de control parlamentar pentru posibilele abuzuri ale autorităților publice asupra cărora planează suspiciunile de favorizare a industriei în defavoarea cetățenilor, cerință învederată de petenți ca fiind urgentă, având în vedere stadiul proiectelor de lege aflate pe punctul de a intra în Parlament și lipsa de studii de impact cu privire la respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, la posibilele efecte negative asupra oamenilor, a ecosistemelor, dar și a securității datelor și siguranței naționale.

Astfel, autoritățile au prezentat statistica intrărilor la capitolul petiții, precum și răspunsurile date, în timp ce petenții au criticat lipsa de transparență, de asumare a responsabilității, de implicare din partea acestora în a iniția dezbateri publice ample și corecte și de a lua în considerare obiecțiile aduse în primul rând urgentării nejustificate (nici tehnologic și nici social) pentru trecerea la rețeaua 5G. Petenții au cerut respectarea principiului precauției, Convenției AARHUS, Constituției și normelor legislative pentru siguranța națională.

Membrii Comisiei au decis, având în vedere timpul scurt de desfășurare a unei audieri, dar și amploarea obiectului petiției, a problematicii multisectoriale a tehnologiilor de comunicații electronice 5G, trimiterea unui set de întrebări detaliate cu privire la regimul de implementare și posibilele puncte nevralgice ale acestui proces către autoritățile chemate astăzi la audiere, dar și al altor autorități competente.

De altfel, proiectele de lege se află la a doua modificare substanțială ca urmare a sesizărilor de neconstituționalitate din partea membrilor societății civile.

Implementarea noii tehnologii este subiectul unor ample dezbateri publice care a intrat în Plenul și în comisiile de specialitate ale Parlamentului European, ale parlamentelor naționale ale statelor membre ale Uniunii, dar și în forurile superioare similare ale multor altor state ale lumii, existând o îngrijorare crescândă a cetățenilor pentru posibilele efecte negative asupra sănătății publice și a mediului înconjurător, asupra siguranței cibernetice și a suveranității statelor membre și o lipsă a unei analize temeinice cu privire la rentabilitatea beneficiu/risc, în condițiile unei presiuni mari din partea dezvoltatorilor de rețele mobile și a businessului high-tech care a dus ca astăzi să existe deja instalată rețeaua tehnică necesară comunicațiilor 5G cu mult înaintea reglementărilor legislative necesare.

Filmarea audierilor poate fi vizionata la: www.youtube.com/watch?v=XoSicFlBMeI

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

🔥🔥🔥 semneaza, confirma si distribuie pe grupuri petitia www.petitieonline.com/cerem_interzicerea_implementrii_i_dezvoltrii_reelei_5g_in_romania
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

STOP 5G România

Ieri, 23.03.2021, membri ai COALIȚIEI STOP 5G ROMÂNIA, asociatii si cetateni responsabili, au fost prezenti la CURTEA DE APEL BUCURESTI pentru a cere ANULAREA ABSOLUTA a HG 429/2019 Strategia 5G pentru România, in dosarul cu nr. 5/2/2020.

Decizia este in pronuntare, de aceea sa ne rugam in fiecare zi pentru toti cei implicati, este un moment extrem de important pentru noi toti, pentru români si pentru România 💙💛❤

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

🔥🔥🔥 semneaza, confirma si distribuie pe grupuri petitia www.petitieonline.com/cerem_interzicerea_implementrii_i_dezvoltrii_reelei_5g_in_romania
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Alberto Al

Sambapola ca sunteti prosti rau
4G e net si 5G cauzeaza corona sa imi bag pula

5G face internetul sa mearga mai repede,nu ati vrea sa vizionati videoclipuri in 4K despre conspiratiile voastre? 5G v-ar ajuta
... See MoreSee Less

View on Facebook
Facebook Messenger