Stop 5G România

Rulează videoul

STOP 5G Flux Facebook

31 minutes ago

STOP 5G România

Despre legea mamut pentru 5G
fb.watch/1s8LCh9Qg8/
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 hours ago

STOP 5G România

În această seară (vineri 30.10.2020), de la ora 21.00, Pompiliu Diplan împreună cu Adrian Aciu vor prezenta la Nașul TV ultimele informații despre cum încearcă unii să implementeze rețeaua 5G în România, pe scară largă.

Sunt implicații foarte mari pentru proprietarii de imobile, primari, parohii, ministere, ONG-uri de mediu, sănătate sau care luptă pentru drepturile omului, pentru societatea civică în general, instituții abilitate și toți cetățenii, ale căror drepturi constituționale sunt încălcate de noul proiect de lege.

Emisiunea live se poate vedea aici: www.nasul.tv/live/
Mai multe detalii vot fi prezentate in scris la: stop5gromania.ro/proiect-de-lege-mamut-pentru-implementarea-retelei-5g/
Zilele urmatoare vom avea si petitie disponibila, pana atunci fiecare poate citi si se convinge ca nu exageram cu nimic.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 day ago

STOP 5G România

🔥🔥🔥 URGENT!!! Termen maxim 2 Noiembrie!!!

IRADIATI, CU PROPRIETATE VIOLATA, CU DREPTURI FUNDAMENTALE TERFELITE PE BANII NOSTRI PENTRU 5G, PENTRU PROFITUL CORPORATIILOR TELECOM

GUVERNUL si CORPORATIILE TELECOM au bagat pe furis(presa nu zice nimic) un proiect de lege in mod cu totul si cu totul neconstitutional ce prevede la tinyurl.com/y4xcsqdl printre multe multe altele :

🔸 Sa se intre cu forta pe proprietatea publica si privata pentru a instala echipamentele radiative
🔸 Autoritatile locale vor fi obligate sa permita operatorilor telecom accesul fara autorizatie si chiar fara bani dati pe chirii/taxe in paduri, pasuni, spatii verzi, cladiri publice si private, monumente, rezervatii protejate etc.
🔸 Cheltuielile cu electricitatea se transfera catre stat si catre autoritatile locale, adica catre noi cetatenii platitori de taxe si impozite
🔸 Patrimoniul national va fi afectat iremediabil de echipamentele instalate, repetam FARA autorizatie si FARA vreo chirie

Dovada este urmatorul extras elocvent din nota de motivare a proiectului de lege:

"Eliminarea anumitor restricții privind instalarea unor elemente ale rețelelor de comunicații electronice este esențială pentru furnizarea către utilizatorii finali a noii tehnologii 5G. În acest sens, pentru a facilita implementarea tehnologiei 5G, proiectul de transpunere completează legislația actuală privind accesul furnizorilor de rețele publice de comunicații electronice la infrastructurile fizice, prin stabilirea instalării și operării în mod gratuit a punctelor de acces pe suport radio cu arie de acoperire restrânsă pe infrastructurile fizice proprietate publică sau privată a statului sau a unităților administrativ-teritoriale. Gratuitatea instalării are în vedere, în primul rând, infrastructurile fizice care constituie mobilierul stradal, precum stâlpii de iluminat public, semnele de circulație, semafoarele, panourile și stațiile de autobuz, de tramvai, metrou ori a altor mijloace de transport în comun. Se vor instala gratuit inclusiv branșamentele la rețeaua de distribuție a energiei electrice, necesare pentru funcționarea punctului de acces, cât și elementele de rețea sau infrastructură fizică necesare pentru conectarea acestor puncte fie la segmentul de transport, fie la cel de distribuție, dintr-o rețea publică de comunicații electronice." sursa
mt.ro/web14/documente/acte-normative/2020/10_18/EXPUNERE%20DE%20MOTIVE_MULTIPLICARE.docx

📢 Call to Action: MOBILIZAREA TUTUTROR DECIDENTILOR!

🔥 Petitioneaza acum la consultare.publica@mt.ro si participa la dezbaterea publica
🔥 Contacteaza ACUM asociatia de proprietari si contesta aceast proiectul de lege abuziv prin poşta electronică la adresa consultare.publica@mt.ro prin formularul E-consultare de la tinyurl.com/y4xcsqdl
🔥 Contacteaza ACUM primarul localitatii tale si cere-i sa se se opuna acestui proiect care le termina AUTONOMIA ADMINISTRATIVA, LE FURA BANI SI II PUNE LA NISTE CHELTUIELI IMENSE PE CARE CORPORATIILE AR TREBUI SA LE PLATEASCA. In Italia sute de primari lupta alaturi de cetatenii lor sa opreasca implementarea 5G www.facebook.com/stop5gromania/posts/2744360562507656
🔥 Trimite ACUM cerere de prelungire consultare publica si dezbatere publica cum este descris la www.facebook.com/stop5gromania/posts/2792256814384697
🔥 #SHARE #DISTRIBUITIMASIV Multi nu stiu de acest proiect de lege mamut care le va distruge sanatatea, libertatea si proprietatile. In SUA imobilele pe care sunt antene 5G instalate au pierdut aproximativ 30% din valoare.

#STOP5GRomânia #SePoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

STOP 5G România

🔥🔥🔥 URGENT
MTIC vrea sa ne bage pe gat 5G prin proiect legislativ mamut (sub pretextul noului cod european al comunicatiilor)

Rugam asociațiile si cetatenii constienti si responsabili sa trimită cerere de prelungire cu minim 30 de zile a termenului de consultare și ampla dezbatere publica la consultare.publica@mt.ro pe motivul ca proiectul de lege are impact asupra mai multor legi românești in vigoare, impact negativ asupra drepturilor fundamentale și asupra pieței comunicațiile. Problematici le sunt complexe și necesita timp de analiza și intervenție.

De aceea, vă rugam să vă implicați trimițând urgent următoarea cerere la consultare.publica@mt.ro, cu o copie oarba (Bcc) la stop5gromania@gmail.com (pentru arhivare memorii, petitii, propuneri):
Subiect: CERERE DEZBATERE PUBLICA si PRELUNGIRE PERIOADA DE CONSULTARE
Subsemnatul ……, cetățean român, domiciliat în ….., adresa ……, e-mail: ….., în nume propriu, având în vedere anunțul public postat la mt.ro/web14/transparenta-decizionala/consultare-publica/acte-normative-in-avizare/3139-l15102020 referitor la Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul comunicațiilor electronice și pentru stabilirea unor măsuri de facilitare a dezvoltării rețelelor de comunicații electronice in temeiul drepturilor constitutionale si al legilor in vigoare, va solicit prelungirea termenului de consultare publica cu MINIM 30 de zile si organizarea unor ample dezbateri publice pe acest proiect care are un impact masiv asupra drepturilor cetatenesti si asupra legislatiei aflate in vigoare.

Rețelele de comunicații electronice NU SUNT de utilitate publica și nu pot fi facilitate cu orice pret, nu pot fi puse înaintea siguranței, statului de drept și interesului național.

Deoarece problematica noilor tehnologii de comunicatii electronice inglobate in reteaua 5G (proiectul curent inclusiv noul cod european croit pentru "ecosistemul 5G", dar acest proiect nu se rezuma doar la integrarea noului cod european al comunicatiilor, ci are impact asupra mai multor legi românești, impact negativ asupra drepturilor fundamentale și asupra pieței comunicațiile doar pentru a facilita implementarea "ecosistemului 5G") este complexa si necesita abordare temeinica, iar consultarea prezenta nu respectă prevederile Convenției AARHUS, transpuse în România prin Legea nr. 86/2000, care prevede accesul la informații, organizarea și susținerea dezbaterilor publice ample si CORECTE, pe subiectele de interes pentru cetățeni, participarea cetatenilor la luarea deciziilor cu impact asupra drepturilor fundamentale, sănătății și mediului, cum este de exeplu decizia facilitarii legislative a implementării infrastructurii comunicatiilor electronice pe proprietate fara acordul acestora, in baza drepturilor constitutionale va solicit prelungirea perioadei de consultare si organizarea unei dezbateri publice. Conform Hotararii Senatului Romaniei de la www.senat.ro/PDFOrdineDeZi/69718c4c-e30d-45ed-91a3-e62e2fce9ae5/com%2050.PDF, implementarea 5G in conditii de siguranta necesita studii de impact, cercetari si analize stiintifice, ampla si temeinica aplecare si dezbatere cu cetatenii, pe care sunteti obligati sa le realizati inainte de a propune legi sau alte acte normative.

Nume:
Data:
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

Parlamentul si Consiliul European recunosc caracterul ionizant si neionizant al radiatiilor emise in urma exploatarii spectrului radio.

ALO, ANCOM,
ALO, MINISTERUL SĂNĂTĂȚII,
ALO, PRESA VANDUTĂ și nu numai,
ALO, DL. PRESURĂ, ALȚI LOBBYiști & Co.,

vă transmitem un mesaj oficial, ditto cu subiect și predicat chiar de către Parlamentului și Consiliului European. V-am făcut noi munca de traducere și documentare în așa fel încât nu aveți altceva de făcut decât să dați mesajul mai departe pe canalele dvs. de comunicare, conform realității. Cu această ocazie, poate vă sprijinim să vă opriți din penibila negare a efectelor IONIZANTE ȘI NEIONIZANTE ale radiațiilor emise de rețelele wireless asupra sănătății tuturor ființelor vii.

Vă încurajăm să cutezați a citi și procesa fragmentul care punctează clar: "să se asigure monitorizarea permanentă a efectelor de natură IONIZANTĂ și NEIONIZANTĂ asupra sănătății ale utilizării spectrului radio, inclusiv a efectelor cumulate în situații reale în care diferite frecvențe ale spectrului radio sunt utilizate de un număr din ce în ce mai mare de tipuri de echipamente."
PARLAMENTUL EUROPEAN ȘI CONSILIUL UNIUNII EUROPEAN in DECIZIA NR. 243/2012/UE tinyurl.com/y62lonyr

Mai jos, vă oferim toate resursele informaționale care susțin acest articol:
"Art. (31)
O abordare coerentă a autorizării privind spectrul radio în Uniune ar trebui să ia pe deplin în considerare protecția sănătății publice împotriva câmpurilor electromagnetice, care este esențială pentru bunăstarea cetățenilor. Asigurând respectarea Recomandării 1999/519/CE a Consiliului din 12 iulie 1999 privind limitarea expunerii publicului la câmpuri electromagnetice (0 Hz-300 GHz) (14), este esențial să se asigure monitorizarea permanentă a efectelor de natură IONIZANTĂ și NEIONIZANTĂ asupra sănătății ale utilizării spectrului radio, inclusiv a EFECTELOR CUMULATE în SITUATII REALE în care diferite frecvențe ale spectrului radio sunt utilizate de un număr din ce în ce mai mare de tipuri de echipamente."

Pentru prevenția analfabetismului funcțional, a eventualelor erori de interpretare sau lacune informaționale mai mult sau mai puțin intenționate sau simulate din partea unor cititori mai puțin familiarizați cu subiectul, continuăm cu câteva citate din comunicatele oficiale.
"este esential să se asigure monitorizarea permanentă a efectelor de natură IONIZANTĂ și NEIONIZANTĂ asupra sănătății ale utilizării spectrului radio, inclusiv a EFECTELOR CUMULATE în SITUATII REALE în care diferite frecvențe ale spectrului radio sunt utilizate de un număr din ce în ce mai mare de tipuri de echipamente."

Oare, știți ce monitorizare face ANCOM?
Vă spunem noi: NICIUNA sau aproape DELOC (avem dovezi)
Măsurătorile se fac sporadic, superficial, doar de ochii soacrei și pentru justificarea bugetului și salariilor uriașe pe care le primesc cei ce ar trebui să vegheze protecția cetățenilor de radiațiile electromagnetice.
Pentru cei care încă nu știu reamintim că rețeaua 5G cuprinde TOT ce este WIRELESS, pe mult mai multe frecvențe decât acum, inclusiv frecvențe de zeci de gigaherti(microunde și milimetrice), pădure de stații, celule, microcelule, routere wireless care agregă spectrul de frecvențe radio (simultan activează mai multe antene pe multiple frecvențe modulate). Despre asta discutăm atunci când spunem într-un cuvânt - 5G.
#STOP5GRomânia #STOPLobbyPoluant #STOPVanzareaSpectrului #STOPMinciunaDinPresaVanduta
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

STOP 5G România

5G NU ESTE PENTRU POPULATIE, CI PENTRU OBIECTE.
O spunem noi, o spun si producatorii, o spun cunoscatorii domeniului, o spune realitatea faptica.

Idiotii utili si vandutii inteleg oare faptul ca 5G nu e pentru oameni, ci impotriva oamenilor?

Voice of America, 10 octombrie 2020
„De fapt, societățile umane nu au o nevoie urgentă de 5G”, a declarat fondatorul și CEO-ul Huawei, Ren Zhengfei, „ceea ce oamenii au nevoie acum este banda largă, iar conținutul principal al 5G NU este banda largă.” sursa: tinyurl.com/y62juabq

Există opinii avizate despre acest subiect, riscurile sunt clar punctate prin studii și declarațiile unor persoane de specialitate din țară și din toată lumea. Fiecare #share poate ajuta ca aceste informații să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați.

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

Războiul din Parlament pentru șefia ANCOM.
live din parlament m.facebook.com/story.php?story_fbid=1229815790717703&id=321280267596
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

STOP 5G România

STOP NUMIREA PRESEDINTELUI ANCOM
PROCEDURA ESTE PROFUND VICIATA

Coaliţia STOP 5G România reprezentând societatea civică contestă procedurile parlamentare şi raportul comun al Comisiei pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei din SENAT Nr. LXIX/101/12.10.2020 şi al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor Nr.4c-19/109/12.10.2020 cu privire la numirea în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii – ANCOM prin care au fost respinşi membri ai societăţii civice şi acceptaţi candidaţi cu vădite dependenţe atât politice cât şi corporatiste.

Procedurile parlamentare au fost derulate mult prea rapid şi lipsite de transparența ce se impunea, fiind astfel încălcate condiţiile unei numiri democratice. Considerăm că a fost astfel îngrădit accesul candidaţilor independenţi din societatea civică, neafiliaţi politic ce pot reprezenta în mod autentic independent interesele cetăţenilor şi consumătorilor aşa cum este statuat prin legislaţia europeană şi cea românească din domeniul comunicaţiilor.

Astfel, solicităm oprirea votului în plen, reluarea procedurii de selecţie, admiterea candidaţilor din partea societăţii civice, prelungirea procesului de selecţie cu cel puţin o lună pentru a da posibilitatea candidaturii a cât mai mulţi specialişti meritoşi, real independenţi şi din popor.

Domeniul comunicațiilor, inclusiv spectrul public de frecvențe radio alocat comunicațiilor mobile neguvernamentale, administrat de ANCOM, este proprietatea publică a poporului român, resursă naturală limitată ce necesită un preşedinte integru care sa asigure o dezvoltarea durabila sectorului comunicatiilor electronice si sa apere în mod real interesele utilizatorilor și ale populatiei.

Coaliția STOP 5G România – mișcare civică cu o susținere națională:
– 29 500 de semnatari ai Petiției „Cerem interzicerea implementării și dezvoltării rețelei 5G în România”;
– 17 659 semnatari ai Petiției „Cerem Ministerului Sănătății să evalueze implementarea tehnologiei 5G în România”;
– 81 de organizații semnatare ale Memoriul Național STOP 5G în România.

Misiunea Coaliției STOP 5G este de a proteja drepturile constituționale ale cetățenilor României, printre care dreptul la viață, dreptul la sănătate, dreptul la un mediu curat, dreptul la proprietate, dreptul la intimitate, atât prin a stopa demersurile Guvernului României și ale ANCOM ce privesc promovarea cu celeritate a implementării tehnologiilor 5G în România și oprirea oricărui demers legislativ destinat implementării acestor tehnologii invazive, nesustenabile, experimentale și dovedit a fi dăunătoare întregului ecosistem.

Coaliția STOP 5G are ca scop responsabilizarea tuturor actorilor sociali și politici pentru angajarea răspunderii Instituțiilor Statului, a funcționarilor și a tuturor factorilor de decizie în raport cu necesitatea de a respecta drepturile constituționale prin respectarea și aplicarea principiului precauției care protejează viața, sănătatea oamenilor precum și a mediului natural.

Date Contact:
stop5GRomania.ro
contact@stop5gromania.ro
Sursa foto: www.cdep.ro/pdfs/oz/rapTI.pdf
Mesajul trimis tuturor parlamentarilor este la mailchi.mp/75344ae184ac/stop-numirii-presedintelui-ancom
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

STOP 5G România

ESTI GATA SA LUPTI PENTRU VIATA SI PROPRIETATEA TA?
TERMEN MAXIM 15.10.2020

Peste tot in lume UK, Danemarca, SUA, Franta se desfasoara procese in instantele de judecata impotriva crimei numite 5G. Unele sunt castigate altele in curs de a fi castigate. tinyurl.com/y2erkw54
Precedentele se construiesc prin implicarea masiva a celor constienti si responsabili.
Primul proces a fost castigat in UK de catre Mark Steel tinyurl.com/y5w73c58

In prezent si in Romania este inaintata actiunea juridica la Curtea de Apel Bucuresti pentru anularea HG 249/2019, act normativ care promoveaza anticonstitutional implementarea abuziva a retelei 5G fara consimtamantul informat al cetatenilor romaniei, incalcand o multitudine de drepturi si libertati.

Aceste actiuni in instanta sunt strict necesare si se impune implicarea noastra, a tuturor celor constienti de riscurile si costurile pe care le platim noi, oamenii acestui monstru tehnologic numit 5G.

Asadar alaturati-va in acest proces colectiv cu cereri de interventie fi in nume propriu fie in numele asociatiei de proprietari, asociatiei neguvernamentale, asociatiei patronale!

Persoanele decise să se alature pentru a participa concret in calitate de intervenienti fie in interes propriu si/sau in interesul reclamantilor sunt rugate sa o contacteze prin mesaj ( pe email ) pe doamna Av. MARINA-IOANA ALEXANDRU (marinaioanaalexandru@gmail.com) – avocatul ales si reprezentantul celor 3 asociatii reclamante, in vederea indeplinirii formalitatilor procedurale de interventie si reprezentare a dumneavoastra in fata instantei de judecata. Doamna avocat va explica celor interesati ce presupune interventia dumneavoastra.
Solicitam ca in mesajele trimise pe email sa va lasati datele de contact – numarul de telefon si emailul, pentru a putea primi raspuns.
Va multumim pentru incredere, colaborare si implicare !
NUMAI IMPREUNA si UNITI vom putea REUSI !!!

Există opinii avizate despre acest subiect, riscurile sunt clar punctate prin studii și declarațiile unor persoane de specialitate din țară și din toată lumea. Fiecare #share poate ajuta ca aceste informații să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați.

#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

STOP 5G România

Maine, 10.10.2020, incepand cu ora 16.00 suntem in Piata Universitatii (Bucuresti) pentru #stareadelibertate
Participati si distribuiti!

P.S. Am mai scris si vom mai scrie despre legatura dintre 5G si Drepturile si Libertatile Fundamentale.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

STOP 5G România

🔥🔥🔥 URGENT!!! Termen maxim de trimitere mesaj 13 octombrie!!!

RETEAUA 5G CONSTA IN TOT CE VEDEM WIRELESS 3G, 4G, paduri de celule 5G, routere WI-FI, acces pointuri, echipamente client telefon, tableta, camere video de supraveghere, obiecte "SMART", zeci de mii de sateliti orbitali si multe altele. Vom fi expusi la panza ubicua de fascicole radiative indiferent ca suntem sau nu utilizatorii/consumatorii acestor tehnologii, indiferent ca negam sau suntem conștienti de invazivitatea acestei tehnologii.

Daca esti VICTIMA acestora echipamente radiative, unele deja instalate, care vor fi componente ale retelei 5G atunci este cazul sa intervii in instanta pentru a-ti apara sanatatea ta sia a familiei, datele personale private si proprietatea.

Cum?

Participand alaturi de noi in procesul colectiv impotriva Guvernului Romaniei pe HG Strategia 5G pentru Romania, Guvern care incalca flagrant drepturile si libertatile fundamentale prin promovarea legislativa a Retelei 5G fara consimtamentul informat al cetatenilor.

Astfel va informam ca in luna ianuarie 2020, Asociatiile PRO CONSUMATORI - reprezentată legal de Președinte dl.Costel Stanciu ; ALIANȚA PĂRINȚILOR - reprezentată legal de Președinte dl.Cristian Filip si PRO VITA Filiala București - reprezentată legal de Președinte dl.Bogdan Stanciu, in calitate de reclamanti, au chemat in judecata la CURTEA de APEL BUCURESTI –Sectia IX de Contecios Administrativ si Fiscal ( dosar civil nr.5/2/2020 cu primul termen de judecata in data de 20 octombrie 2020 ), GUVERNUL ROMÂNIEI si SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI pentru Anularea Hotărârii de Guvern nr. 429/2019, publicată în Monitorul Oficial nr.551 din data de 04 iulie 2019, împreună cu anexa care face parte integrantă din hotărâre, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 551 bis, ca fiind nelegale, cu privire la Strategia 5G pentru România.

Persoanele decise să se alature pentru a participa concret in calitate de intervenienti fie in interes propriu si/sau in interesul reclamantilor sunt rugate sa o contacteze prin mesaj ( pe email ) pe doamna Av. MARINA-IOANA ALEXANDRU (marinaioanaalexandru@gmail.com) – avocatul ales si reprezentantul celor 3 asociatii reclamante, in vederea indeplinirii formalitatilor procedurale de interventie si reprezentare a dumneavoastra in fata instantei de judecata. Doamna avocat va explica celor interesati ce presupune interventia dumneavoastra.
Solicitam ca in mesajele trimise pe email sa va lasati datele de contact – numarul de telefon si emailul, pentru a putea primi raspuns.

Va multumim pentru incredere, colaborare si implicare !
NUMAI IMPREUNA si UNITI vom putea REUSI !!!

Există opinii avizate despre acest subiect, riscurile sunt clar punctate prin studii și declarațiile unor persoane de specialitate din țară și din toată lumea. Fiecare #share poate ajuta ca aceste informații să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați.
#STOP5GROMÂNIA #ÎmpreunăSePoate
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

STOP 5G România

Pe 10.10.2020 este PROTEST MONDIAL IMPOTRIVA ASASINILOR DREPTURILOR SI LIBERTATILOR

Fara implicare in apararea drepturilor si libertatilor fundamentale, 5G intra ca prin branza in Romania.

5G este pentru supraveghere si control, o spun ei, vandutii, nu noi!
In primavara au instalat antene, camere de luat vederi fara acordul nostru, fara a respecta legislatia, democratia, consimtamantul proprietarilor de drept, furandu-ne dreptul de a ne opune.
In toamna aceasta ce credeti ca vor face?

Pasivitatea oricaruia dintre noi care este constient de aceste crime impotriva umanitatii, este complicitara cu acesti dezumanizati.

Detalii in evenimentul de protest pe aceasta platforma www.facebook.com/events/1944130969059291/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

STOP 5G România

🔥🔥🔥 Angajati ORANGE militeaza STOP 5G!!!

Preocupările pentru sănătate legate de implementările 5G sunt prezente chiar și în rândul celor mai mari companii de telecomunicații din lume.

Două memorii emise un grupare din angajații Orange au fost transmise către federația franceză a industriei de telecomunicații în ultimul an, îndemnând agentia de telecomunicații să-și oprească planurile pentru 5G pe motive de sănătate.
sursa: www.totaltele.com/507248/Leaked-memo-shows-some-Orange-employees-have-5G-reservations

Bloomberg relatează că memoriile, scrise de un colectiv de aproximativ 1.000 de angajați numiți „Sunt atât de verde”, au fost distribuite angajaților Orange intern pe platforma de socializare Plazza.
Sursa: www.bloomberg.com/news/articles/2020-09-18/dissent-at-heart-of-telecom-industry-undermines-france...

#STOP5GRomânia #sepoate cu #oameniconștiențiresponsabili

Există opinii avizate despre acest subiect, riscurile sunt clar punctate prin studii și declarațiile unor persoane de specialitate din țară și din toată lumea. Fiecare #share poate ajuta ca aceste informații să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați.
... See MoreSee Less

View on Facebook
Facebook Messenger