Stop 5G România

Rulează videoul

SINDROMUL HAVANA – CEEA CE NE ASTEAPTA PE TOTI LA 5G

Traseul determinarii sindromului Havana nu a fost simplu. Simptomele s-au prezentat diferit la diferite persoane. Unele cazuri chiar au fost percepute ca fiind speculatii sau rezultatul unei boli psihice si nu au fost luate in consideratie.
 
Extras din sumarul studiului Academiilor de Stiinte din SUA publicat in 2020 la https://www.nap.edu/catalog/25889/an-assessment-of-illness-in-us-government-employees-and-their-families-at-overseas-embassies
 
La sfârșitul anului 2016, personalul Ambasadei SUA din Havana, Cuba, a început să raporteze dezvoltarea unui set neobișnuit de simptome și semne clinice. Pentru unii dintre acești pacienți, cazul lor a început cu apariția bruscă a unui zgomot puternic, perceput a avea trăsături direcționale și însoțit de durere la una sau la ambele urechi sau într-o regiune largă a capului și, în unele cazuri, o senzație de presiunea sau vibrațiile capului, amețeli, urmate în unele cazuri de tinitus, probleme vizuale, vertij și dificultăți cognitive. Alți angajați ai consulatului SUA din Guangzhou, China, au raportat simptome și semne similare în grade diferite, începând cu anul următor. Din iunie 2020, mulți dintre acești angajaț continuă să sufere de aceste și / sau alte probleme de sănătate. Au fost propuse mai multe ipoteze și mecanisme pentru a explica aceste cazuri clinice, dar dovezile au lipsit, nu s-a dovedit nicio ipoteză și circumstanțele rămân neclare.
 
Departamentul de Stat a cerut Academiilor Naționale să revizuiască cazurile, caracteristicile clinice și managementul acestora, investigațiile epidemiologice și dovezile științifice în sprijinul posibilelor cauze și să ofere sfaturi cu privire la abordările pentru investigarea potențialelor cazuri viitoare. În Evaluarea bolilor la angajații guvernamentali ai SUA și familiile acestora la ambasadele de peste mări, comitetul identifică trăsături clinice distinctive, ia în considerare cauzele posibile, evaluează mecanismele plauzibile și eforturile de reabilitare și oferă recomandări pentru planificarea și răspunsurile viitoare.
 
Aceasta prima evaluare amănunțită venita de la Academiile Naționale de Științe din SUA în decembrie 2020 a concluzionat că simptomele sunt „în concordanță cu efectele energiei direcționate, de frecvență radio pulsată”, respingând alte posibilități, inclusiv otrăvirea sau o cauză de natura psihologică.
 
„Am constatat că un subgrup de indivizi a împărtășit câteva descoperiri clinice foarte neobișnuite și distincte la debutul bolilor lor și aceste constatări ne-au condus la judecata noastră”, a declarat prof. David A Relman de la Universitatea Stanford, care a prezidat comisia.
 
La 5G nimeni nu poate scapa la astfel de efecte avand in vedere ca noile echipamente de comunicatii electronice de mare viteza functioneaza pe fascicule, adica energie directionata pe frecvente multiple pulsate.
 
Mai multe detalii gasiti publicate de BBC la https://www.bbc.com/news/world-europe-55854458
 
#STOP5GRomânia #ÎncăSeMaiPoate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.