Stop 5G România

Rulează videoul
tehnologia 5G testata si implementata fara a se verifica daca este sigura pentru sanatate

Senatorul Vasile Lungu semnaleaza lipsa verificarii tehnologiei 5G in ce priveste sanatatea

Senatorul Vasile-Cristian Lungu ia atitudine fata de ușurința cu care se trece peste sănătatea oamenilor de dragul câștigului bănesc, „nu s-a efectuat nicio informare a populației cu privire la radiațiile emise de rețeaua 5G, nu există niciun studiu care confirmă faptul că NU reprezintă un pericol pentru populație, dar se fac experimente pe oameni și mediul înconjurător prin hotărâre de guvern.”

„Nu suntem laboratorul de experimente al nimănui! Antenele 5G trebuie să dispară din Florești și din alte orașe până există studii concludente despre impactul pe care tehnologia 5G îl are asupra sănătății populației!”

„Bruxelles se opune tehnologiei 5G ca să nu-și transforme cetățenii în cobai, în timp ce România construiește efectiv un laborator de radiații în jurul cetățenilor. Antenele 5G trebuie îndepărtate numaidecât până există o dovadă clară că nu sunt dăunătoare”, susține senatorul Vasile-Cristian Lungu.
sursahttps://dej24.ro/senatorul-vasile-cristian-lungu-cere-indepartarea-antenelor-5g/

sursa: https://www.activenews.ro/stiri-it-c/Senatorul-Cristian-Lungu-cere-indepartarea-antenelor-5G-din-Floresti-Cluj-Nu-suntem-laboratorul-de-experimente-al-nimanui-157693

Postarea de ieri a dlui Senator Lungu: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1187736511432002&id=167669676772029

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.