Stop 5G România

Rulează videoul
pericolul 5G- radiatia de radio frecventa

Radiațiile de radiofrecventa sunt nocive, indiferent ce si cum mint propagandistii 5G-ului

CAMPANIA DE FAKE NEWS A CORIFEILOR 5G E ÎN PLINĂ DESFĂSURARE. MIZA E ENORMĂ, AȘA CĂ ȘI BUGETUL, VECTORII SI MANIERA LOR MANIPULATOARE SUNT PE MASURĂ.

Acesti corifei fac fel si fel de materiale media si sunt invitati la diverse emisiuni TV in mod cat se poate de evident discriminatoriu. In massmedia centrala manipularea este la ea acasa atat pe banii publici ai nostri, cat si bani grei de la corporații.

Ce fac acesti corifei mai exact: La ordin mint pe bani cum ca tehnologia 5G este numai lapte si miere, jignesc, calomniaza, discrediteaza pe cei precauti care pun problema sanatatii publice puse in pericol de aceste tehnologii wireless dovedite (stiintific, faptic, juridic) a fi nocive sanatatii si mediului inconjurator, celor care solicita respectarea drepturlor fundamentale la viata, la mediul sanatos, la proprietate.

Discursul acestor propagandisti nu face altceva decat sa instige la ura, in lipsa unor argumente ei apeleaza la fel si fel de tehnici de manipulare a publicului mizand pe faptul ca subiectul are caracter tehnic si este mai dificil de abordat de cei mai multi dintre noi.

Scopul lor ultim este sa ne determine pe cat mai multi sa acceptam sa ni se invadeze sanatate, viata privata, proprietatea, drepturile fundamentale cu acordul/CONSIMTAMANTUL GRESIT INFORMAT.

Cum o fac? Discretitand opozitia, discriminand prin expuneri trunchiate și manipulante, eliminand orice cale de dezbatere transparenta si impartiala a argumentelor pro si contra in privinta implementarii tehnologiilor invazive.

Pentru a intelege cum se face dezinformarea pe subiectul 5G in mod profesionist in Romania, urmarim eforturile unui exponent virulent si harnic al propagandei 5G chemat/lasat sa debiteze pe mai multe canale media, Cristian Presura!

fakenews marca Cristian Presura- Lumina Soarelui este mai periculoasa decat 5G

Mai jos, fostul lui coleg de la Philips, dr. Leendert Vriens, semnalează și destructureaza argumentat manipularea pe care o practica Presura si alti diletanți pusi sa cante imnul corporatiilor telecom:

„A spune că radiația de Radio Frecvența de la comunicațiile fără fir nu poate face niciun rău, deoarece energiile fotonice individuale nu sunt suficient de mari este același lucru care spune că un tsunami nu poate provoca niciun rău, deoarece moleculele individuale de apă nu au suficientă energie.[..]

Se știe din experimente că aceste semnale RF pulsate sunt responsabile pentru majoritatea efectelor biologice dăunătoare și sunt responsabile de scăderea unora dintre intensitățile pragului la care apar aceste efecte, comparativ cu semnalele non-pulsate. În multe locuri nu există doar o antenă, sunt mai multe. Fiecare emite propriul EMF.
Aceste EMF se adună și rezultă într-o sumă mai complicată. Când antenele diferite funcționează la frecvențe diferite, se obține un EMF cu aceste frecvențe și cu sumă și frecvențe diferite. În unele cazuri se folosesc și direcții de polarizare diferite (două). Rezultatul final este întotdeauna un EMF, deși posibil unul complicat.

O altă diferență între EMR de la soare și EMF, de la comunicarea fără fir RF, este că frecvența centrală a radiațiilor soarelui constă într-un factor de aproximativ un milion peste frecvențele RF utilizate pentru comunicarea fără fir. La frecvențele vizibile fotonii nu pătrund în corpul nostru, la frecvențele RF campul este absorbit în mare parte acolo, posibil făcând rău. Radiațiile de 1000 W / m2 de la soare, pe corpul nostru într-o zi însorită, nu induc niciun EMF în corp, spre deosebire de radiatia EM la 0,001 la 0,1 W / m2, din comunicațiile wireless, corespunzand câmpurilor electrice cu puteri electrice de la 0,6 la 6 V / m. Acestea pătrund în corpul nostru și exercită o forță asupra particulelor încărcate (ionilor), polare (precum apa) și suprafețe (de exemplu membranele celulare) și pe particule magnetice (magnetice) proporțional cu aceste puncte forte de câmp.” Dr. Leendert Vriens

Dr. Leendert Vriens a studiat fizica în Utrecht și și-a obținut doctoratul (cum laude) pentru munca depusă la Universitatea Utrecht și la Biroul Național de Standarde (redenumit ulterior la Institutul Național de Standarde și Tehnologie) de lângă Washington. După doi ani la cercetarea AMOLF din Amsterdam s-a alăturat cercetării Philips din Eindhoven unde a lucrat 30 ani, ultimii 17 ani fiind coleg de cercetare Philips cu Presura.

Cititi pe larg si distribuiti dizertatia lui Dr. Leendert Vriens pe tema radiatiilor naturale si radiatiile de radiofrecventa AICI

Preocuparile comunitatii stiintifice independente nu sunt „teoria conspiratiei” si nici „fakenews”, sunt vocea Adevarului si a Vietii.

#STOP5GRomânia #STOPRadiațiiwifixG

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.