Stop 5G România

Rulează videoul

Radiatia la 5G este peste 180 de ori mai mare decat cea de la 4G in Suedia

Extras din studiu de caz privind 5G: radiația cu microunde de la stațiile de bază de pe acoperișuri a dat
simptome medicale compatibile cu sindromul microundelor
Studiul a fost publicat în revista Medicinsk ACCESS nr. 1/2022 și a fost realizat de oncologul și cercetătorul Lennart Hardell de la Fundația de Cercetare pentru Mediu și Cancer și Mona Nilsson de la Fundația pentru Protecția la radiații: https://www.stralskyddsstiftelsen.se/wp-content/uploads/2022/02/5g_mikrovagssyndromet_ma_2022.pdf
Măsurătorile înainte și după instalarea 5G pe acoperiș au arătat că 5G a provocat o creștere masivă a radiațiilor în apartament. Înainte de 5G, existau deja stații de bază pentru 3G sau 4G în același loc chiar deasupra apartamentului, dar trecerea la tehnologia 5G a dus la o creștere a radiațiilor de la 9.000 microW/m2 la maximum 1.690.000 microW/m2.
Simptomele care au apărut după activarea 5G sunt tipice sindromului de microunde:
la bărbat
❗️oboseală, ❗️dificultăți de somn, ❗️impact emoțional, ❗️sângerări nazale, ❗️creșterea tinitusului și ❗️probleme ale pielii
Femeia a avut mai multe simptome decât bărbatul cu ❗️ tulburări severe de somn și ❗️amețeli, urmate de probleme ale pielii ❗️ (senzație de arsură, furnicături la nivelul pielii mâinilor și brațelor), ❗️probleme de concentrare, ❗️iritabilitate, ❗️tinitus, ❗️probleme de echilibru, ❗️tulburări de memorie pe termen scurt, ❗️confuzie, ❗️oboseală, ❗️tendință la depresie, ❗️simptome cardiace și pulmonare (palpitații, greutate pe piept) și ❗️senzație de căldură în corp.
❗️❗️❗️Toate simptomele au scăzut sau au dispărut complet după 24 de ore de la mutarea într-o altă casă cu radiații semnificativ mai mici.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.