Stop 5G România

Rulează videoul

Poate fi SINDROMUL HAVANA confundat cu iradidierea acuta cu fascicole 5G?

CIA zice ca SINDROMUL HAVANA PUTIN PROBABIL SA FIE DE LA ATACURILE DEW (ARME CU ENERGIE DIRECTIONATA), ci DIN CAUZE MEDICALE SI DE MEDIU
 
Noi sustinem de 2 ani ca sindromul HAVANA, boala survenită in urma atacurilor cu microunde la nivel neurologic cu DEW, este si de la iradierea cu fascicolele 5G (care nu sunt altceva decat tot energie directionata), pentru ca simptomele sunt similare si circumstantele aparitiei sindromului in Asia si Europa justifica ipoteza.
 
CDC a dezvoltat o „definiție de caz” a sindromului Havana, constând dintr-un sindrom bifazic (în două etape).
Prima fază a simptomelor (uneori îndeaproape după un eveniment auditiv sau senzorial) a constat din unul sau mai multe dintre următoarele simptome:
– presiunea capului,
– dezorientare,
– greață
– cefalee,
– tulburări vestibulare sau sindroame auditive sau vizuale.
 
A doua fază a simptomelor, care a apărut ceva mai târziu, a constat în deficite cognitive, tulburări vestibulare sau ambele.
 
Vine si CIA si zice ca nu e neaparat atac cu arme directionate, ci o afectiune de mediu. Ne reamintim ca in Asia si Europa sesizarile americanilor afectati au avut loc in ultimii ani, de cand s-a dat drumul la 5G. Un mic istoric al aparitiei, spre a vedea coincidentele aparitiei sindromului Havana si testarea/lansarea 5G in aceeasi perioada.
2018- China zona Guangzhou
2019/2020- SUA zona Washington
2021 -Viena, Berlin, Londra
 
Citam din New York Times- „C.I.A. a constatat că majoritatea cazurilor de afecțiuni misterioase cunoscute sub numele de sindromul Havana este puțin probabil să fi fost cauzate de Rusia sau de un alt adversar străin, au spus oficialii agenției, concluzie care a înfuriat victimele.
 
Majoritatea celor 1.000 de cazuri raportate guvernului pot fi explicate prin cauze de mediu, afecțiuni medicale nediagnosticate sau stres, mai degrabă decât o campanie globală susținută a unei puteri străine, C.I.A. au spus oficialii, descriind concluziile intermediare ale unui studiu cuprinzător.
 
C.I.A. își continuă ancheta în două duzini de cazuri care rămân neexplicate. Aceste cazuri, a spus un oficial american informat cu privire la constatări, oferă cea mai mare șansă de a oferi indicii dacă o putere străină este responsabilă pentru unele dintre incidentele de sănătate inexplicabile care i-au afectat pe diplomații americani și C.I.A. personal în Havana și Viena, printre alte orașe.
 
sursa foto: https://www.nytimes.com/2022/01/20/us/politics/havana-syndrome-cia-report.html
 
In concluzie, sindromul Havana este una si poate aceeasi cu iradierea acuta cu radiatii de radiofrecventa in general si in special de tip fascicol 5G.
 
Simptomele acute ale iradierii cu radiațiilor de radifrecventa includ:
– Durere de cap
– Palpitații ale inimii
– Confuzie, incapacitate de concentrare
– Tinitus (tiuit din urechi)
– Ameţeală
– Insomnie
– Oboseală
 
In concluzie, desi CIA nu spune INCA cu subiect si predicat ceea ce spunem noi de 2 ani, vom trai si vom vedea si chiar auzi din gura multor oficiali ca de la fascicolele 5G suntem efectiv distrusi neurologic.
 
Motivul pentru care luptam sa intarziem si chiar sa oprim proliferarea 5G in Romania este ca tarile care au impanzit pamantul cu 5G vor incepe sa aduca probe imbatabile care sa activeze principiul precautiei si la fel cum a fost la azbest sa se intample si cu 5G, sa fie retrase de pe piata.
 
Lupta si tu pentru libertatea neurologica a ta si a copilului tau si implica-te in actiuni civice. Pe pagina noastra STOP 5G România gasesti multe modalitati prin care poti sa o faci: petitii, dezbateri, fluturasi, proteste, actuni locale la primarie/consiliu/DSP, campanii de informare si multe altele.
 
#STOP5GRomânia
#PentruSuvernaitateaNeuronală
#ÎmpreunăSePoate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.