Stop 5G România

Rulează videoul
doctors stop 5G

Medicii din Europa și din întreaga lume cer multă precauție!

Apelul International al Medicilor 2012  la  10 ani de la “Apelul   Freiburg “ din 2002doctors stop 5G
Radiațiile câmpurilor electromagnetice emise pe frecvențe radio (wireless) prezintă risc de sănătate. Medicii cer  multă precautie.
Mai mult de 1000 de medici au semnat „Apelul Freiburg” în 2002.  A fost tradus în mai multe limbi. Un număr de 36.000 de persoane din întreaga lume  au susținut avertismentul cu privire la pericolele  radiațiilor de radio-frecvență.

I.Dovezi:
În ciuda tuturor avertismentelor  noi  și noi technologii wireless sunt  introduse în viețile noastre de zi cu zi: rețele de telefonie  mobilă, TETRA, LTE, telefoane fără fir, Wi-Fi, monitoare pentru copii,  radio TV digitală  și multe altele. Toate aceste tehnologii wireless interferă  cu creşterea  numărului  straturilor și densităților  câmpurilor electromagnetice.

Viaţa oamenilor, animalelor şi a plantelor este controlată de  câmpurile electromagnetice din natură. Cu frecvenţe, de la cele  extrem de mici la cele  foarte mari, câmpurile  electromagnetice tehnice pot interfera PUTERNIC  cu  metabolismul. Inițial, capacitatea naturala de vindecare a organismului, în încercarea sa de a mentine homeostazia, va corecta dezechilibrele prin mecanisme de control fin reglate. Stresul  electromagnetic prelungit, cu toate acestea, poate duce la o depreciere cronică a acestui important răspuns homeostatic  si  favorizează  îmbolnăvirile .

Studiile științifice demonstrează în mod repetat că câmpurile electromagnetice pot afecta procesele de auto-reglare  și produc efecte biologice adverse, inclusiv: creşterea  permeabilităţii   a barierei de protecție hemato-encefalică, schimbari în activitatea undelor cerebrale, eliberare dezechilibrată de neurotransmitatori si hormoni (în special creșterea hormonilor de stres ), depreciere sistemul imunitar, deteriorarea materialului genetic, și fertilitatea redusă, pentru a numi doar câteva dintre exemplele bine stabilite. Stresul oxidativ celular s-a dovedit a fi un  efect al expunerii la radiatii-o cauză majoră a multor boli . Un număr impresionant de tulburări al sănătăţii mentale  sunt în creștere la o rată îngrijorătoare, inclusiv depresiile, sindromul Burnout precum și de somn, tulburări de anxietate şi de panică.

Acest lucru este, de asemenea, evident şi pentru un număr de alte boli: accident vascular cerebral la persoanele mai tinere, tulburări neurologice degenerative (de exemplu debut precoce a  sindroamelor de demenţă), dureri de cap, tinitus, autism, tulburări de învățare, probleme de concentrare, și tulburări de comportament (ADHD) observații empirice sugerează că majorarea expunerilor radiații de radio-frecvență numără printre factorii cruciali de mediu, care sunt responsabile pentru o creștere constantă în alergii, piele probleme, sindroame dureroase, sensibilitate la infecții, hipertensiune arterială, aritmii cardiace metabolic tulburări și tulburări multi-sistem. Modele observabile ale relațiilor temporale și spațiale între debutul acestor simptome și tulburări și începutul unei expuneri la câmpuri electromagnetice (de exemplu, în vecinătatea unei antene de comunicaţii nou instalate  sau după utilizarea intensivă a telefonului celular) sugerează că acestea sunt legate cauzal. Asocierea dintre utilizarea telefonului mobil / sau a telefonului fără fir  și o creștere clară a tumorilor cerebrale a fost în mod repetat documentată  în literatura științifică.

Copiii și adolescenții sunt  cei  mai vulnerabili la leucemie. De altfel, tumorile cerebrale sunt al doilea cel mai frecvent cancer  la copii.  În Europa rata de cancer in randul adolescentilor a crescut cu 1,5 la sută în fiecare an.   În Anglia  tumorile  localizate în lobul frontal şi în lobul temporal  la copii a crescut semnificativ din 1999 până în 2009. Copii au dezvoltat  un comportament  din ce în ce mai adictiv în utilizarea telefoanelor lor mobile și a altor  dispozitive on-line. Numeroase apeluri și rezoluții, au indicat necesitatea de  protecție specială a copiilor și adolescenților, ca, de exemplu, cea a  Agenției Europene de Mediu a făcut în toamna anului 2011.
Numărul celor care suferă de electrohyper-sensibilitate este în continuă creștere. Cei care sunt afectați, au simptome severe la câmpuri electromagnetice care se pot dezvolta imediat sau la mai multe  ore după expunerea la câmpuri electromagnetice tehnice. Suedia a recunoscut electrosensibilitatea  ca o deteriorare funcţională.

Parlamentul European a solicitat statelor membre „, să urmeze exemplul Suediei,” și al guvernatorilor statelor  SUA  cu privire la consecințele grave ale electrohypersensitivităţii.  Asociatia Medicala austriacă a lansat un ghid pentru diagnosticarea și tratarea problemelor de sănătate legate de Cămpurile ElectroMagnetice  și boli.

Profesionistii din sanatate la nivel mondial fac observații care sunt în concordanță cu noile descoperiri științifice. Efectele adverse ale câmpurilor electromagnetice și deprecierea fundamentală a mecanismelor de control biologic se pot produce cu mult sub limitele de expunere actuale și au fost demonstrate, în unele cazuri de zeci de ani.

Grupul internațional BioInitiative lucru (2007) a documentat o gamă largă de riscuri pentru sănătate bazat pe mai mult de 1500 de studii științifice. De atunci numeroase studii au confirmat rezultatele îngrijorătoare și dovedește că limitele actuale de expunere care iau în considerare numai daunele cauzate de efectele termice sunt inadecvate.

In numeroase apeluri și rezoluții în ultimii ani, un număr  tot mai mare de oameni de stiinta de experți și medicii au indicat riscurile pentru sănătate asociate cu expuneri la radiațiile de radio-frecvență. În 2008, Comitetul pentru protecția împotriva radiațiilor rus RNCNIRP a dat avertizarea cu privire la grave și consecințe ireparabile ale radiațiilor electromagnetice în special pentru copii, și din nou în 2011, a intensificat avertismentul. Agenția Europeană de Mediu a solicitat măsuri de precauție de urgență în 2009. Parlamentul European a repetat acest apel, de asemenea, în 2009. Într-o rezoluție unanimă în 2011 (n.e. Rezoluția CE 1815), Consiliul European cere abandonarea politicilor de comunicare fără fir care sunt considerate nesustenabile în forma lor actuală.

II. APEL

Ca medici și oameni de știință, facem apel prin prezenta la colegii noştri, la liderii federali, la reprezentanții Statului, precum și la administrațiile locale; dar, de asemenea, la întreaga comunitate, să ia măsuri și să pună în aplicare următoarele strategii de precauție, care respectă drepturile fundamentale ale omului:

1.Protejați inviolabilitatea domiciliului prin minimizarea nivelurilor de radio-frecvență de expunere, care pătrund în casă prin pereții proprii.

2.Asigurați-vă că expunerile la radiaţiile de radio frecvenţă sunt considerabil mai mici, precum și limitele de expunere care să protejeze autentic omul și natura de efectele biologice negative ale câmpurilor electromagnetice. Orice extinderea în continuare a tehnologiilor fără fir este iresponsabilă.

3.Utilizarea exclusivă a soluțiilor cu fir în domeniul casnic și în instituțiile publice, în special în grădinițe, școli, colegii, universități, case de îngrijire, și spitale.

4.Eliminarea şi reproiectarea echipamentelor care emit continuu, cum ar fi telefoanele fără fir, internet wireless, acces (Wi-Fi), și contoarele inteligente wireless, astfel încât acestea să funcționeze și să emită radiații de radio-frecvență numai la cerere, atunci când sunt utilizate.

5.Oferirea de protecție specială pentru copii și adolescenți. Copiii cu vârsta sub 8 nu ar trebui să utilizeze telefoane mobile și telefoane fără fir; copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 8 si 16 nu ar trebui să utilizeze telefoane mobile sau să le folosească doar în caz de urgenţă. Telefoanele mobile și fără fir nu pot fi instrument de publicitate pentru copii şi adolescenţi.

6.Atașarea vizibilă a etichetelor de avertizare împreună cu instrucțiuni de siguranță pentru reducerea expunerii la radiația telefoanelor mobile și altor dispozitive fără fir, inclusiv în manuale de utilizare. Important!!! NU ţineţi dispozitivul mobil lângă corp atunci când este pornit!!!

7.Marcajul în mod clar al zonelor protejate pentru persoanele electrohypersensitive; stabiliţi zonele publice fără acoperire și făra emițători wireless, în special în transportul public, similar zonelor pentru nefumatorii.

8.Promovarea dezvoltării de tehnologii de comunicații și de consum de energie electrică, mai mult compatibile cu sănătate. Promovarea soluțiilor cu fir.cablu/fibră optică pentru aplicaţiile de uz casnic și facilitățile publice. Utilizarea reţelelor cu fibră optică ca bază a tehnologiei moderne, durabile și performante care satisface cererea tot mai mare a rate tot mai mari de transmisie de date.

9. Asigurarea de fonduri guvernamentale pentru cercetare industrială independentă și de educație care să nu ascundă descoperirile stiintifice si medicale despre riscurile potențiale, ci mai degrabă pentru a clarifica aceste riscuri.
În același timp, facem apel, de asemenea, la toti cei cărora le pasă de sănătate și de mediu:
Consumați înțelept comunicațiile wireless și contribuiți astfel la reducerea nivelului de expunere. Favorizaţi tehnologiile de comunicare prin fir. Informați-vă și transmiteţi aceste cunoștințe familiei, vecinilor, prietenilor și politicienilor. Implicati-vă și faceți o diferență în așa fel încât protecția sănătății umane și a mediului să nu fie afectată și limitată de interesele comerciale.

http://freiburger-appell-2012.info/media/International_Doctors_Appeal_2012_Nov.pdf

sursa foto https://www.jrseco.com/doctors-in-germany-protest-against-5g/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.