Stop 5G România

Rulează videoul

LEGEA SIGURANȚEI la 5G

PATRU PAGINI ALE LEGII FACUTE PE GENUNCHI DE vandutii ANCOM ca sa isi faca ei parte, NU POT FI NUMITE STANDARDE SERIOASE DE SIGURANTA NATIONALA LA 5G.
 
STANDARDELE NU TREBUIE SA SE REZUME DOAR LA HUAWEI, STANDARDELE TREBUIE SA ACOPERE MULT MAI MULTE ASPECTE.
 
„Legea securității IT 2.0” din Germania peste 100 de pagini https://dip21.bundestag.de/dip21/btd/19/261/1926106.pdf
in timp ce legea similara din România are doar 4 pagini
http://www.mt.gov.ro/web14/documente/acte-normative/versiuni_imbunatite/2020/proiect2020-09-02-173747.pdf
 
INADMISIBI!!!
 
27.01.2021 Berlin: (hib / STO) Guvernul federal a prezentat proiectul „Legii securității IT 2.0”, care va fi pe ordinea de zi a plenului Bundestag joi din această săptămână. Cu această „a doua lege pentru creșterea securității sistemelor de tehnologie a informației” (19/26106 ), cadrul de reglementare creat prin Legea securității IT din iulie 2015 urmează să fie extins „în conformitate cu mandatul din acordul de coaliție pentru perioada legislativă a 19-a”. Sursa: https://www.bundestag.de/presse/hib/819040-819040
 
Citam din comunicatul nemtilor „În propunere, guvernul federal subliniază că asigurarea securității cibernetice și a informațiilor este o problemă cheie pentru stat, economie și societate, care depind de funcționarea tehnologiei informației și comunicațiilor, în special în vederea creșterii digitalizării tuturor domeniilor vieții . Atacurile cibernetice reprezintă, prin urmare, un potențial mare de risc pentru stat, economie și societate, prin care calitatea atacurilor devine din ce în ce mai sofisticată și, prin urmare, mai periculoasă pentru toți cei afectați. Oficiul Federal pentru Securitatea Informației (BSI) a observat o creștere constantă a malware-ului; Peste 100 de milioane de variante noi sunt adăugate în fiecare an. Răspândirea în creștere a dispozitivelor Internet of Things (IoT) agravează situația.”
 
Varianta legii similare din Romania publicata pe 20.09.2020 ce se frasuneste in Guvern si porneste spre Parlament nu tine cont de rigorile și observațiile trimise de societatea civica.
 
NU E DE JOACA LA 5G si noi am semnalat cu sibiect si predicat.
 
Petiția noastra http://stop5gromania.ro/14-08-2020-petitie-mtic/
Memoriu societatii civile http://stop5gromania.ro/raspuns-coalitia-stop-5g-romania-catre-mtic/
Puncte de vedere preluate in avizul initial de CES Romania http://stop5gromania.ro/consiliul-economic-social-achieseaza-la-pozitia-coalitiei-stop-5g-romania
 
#STOP5GRomânia #PentruSiguranțaNațională

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.