Stop 5G România

Rulează videoul

La mulți ani fără 5G, România!

La mulți ani, România!
La mulți ani, români!
La mulți ani fără 5G, România!
 
De ce urăm acest lucru?
Pentru ca reteaua 5G este atac direct la siguranta nationala asa cum este definita in LEGEA nr.51/1991
Riscurile imense la care suntem expusi ca țara cu aceasta tehnologie militara, radiativa, poluatoare si nesigura din punct de vedere cibernetic, nu ne permit sa tacem, sa fim pasivi.
Acolo unde este risc este si alegere. Consimtamantul informat al poporului este cel care decide, nu o mana de functionari inconstienti, vanduti corporatiilor, presei platite cu bani grei de telecoame care mint, eludeaza legile, viciaza consimtamatul
Sanatatea, biodiversitatea mediului, libertatea si insasi suveranitatea fiecarui dintre noi si a intregului popor sunt asediate de acest monstru tehnologic numit subversiv 5G (dar reteau 5G incoporeaza tot ce este comunicatie wireless si utilizeaza multiple frecvente radio). Acolo unde este instalata o faza incipienta a acestei retele deja lucrurile degenereaza. Inca sunt multe tari europene care nu se grabesc sa instaleze reteaua, cele mai elocvente este cazul Frantei tara mama a unui dintre marile telecoame si cazul Bruxelului care gazduieste cele mai mari organizatii internationale.
 
Dragi români,
 
Veniti in Coalitia STOP 5G România si luptati pentru a apara Romania de azi si cea de maine, contribuiti cu tot ce puteti ( fiecare poate contribui la el la bloc, la el in oras si fiecare contributie conteaza), inca mai putem sa oprim aceasta crima impotriva umanitatii, numita reteaua 5G.
Semnati si distribuiti petitia colectiva https://tinyurl.com/rngy5g6
Semnati ca organizatie memoriile Coalitiei STOP 5G România https://tinyurl.com/yyln48uy
 
Atat pe aceasta pagina cat si pe situl stop5gromania.ro puteti vedea ce am reusit intr-un an o mana de oameni fara resurse materiale. Va dati seama ce putem face impreuna?!
 
Fiecare decident (proprietar imobil, primar, parlamentar, guvernant, avocat, judecator, parinte, profesor, medic, agricultor, student, ITst, preot s.m.a.) din tara asta trebuie sa stie ca tehnologia si reteaua 5G nu este pentru populatie, este pentru controlul si supravegherea populatiei. Putem dovedi cu argumente solide, obiective tot ce afirmam la https://tinyurl.com/yxsl8gd2
 
Cu 5G, omul devine un obiect in marele internet al lucrurilor!
Asta vrem sa ajungemin in numele unui fals progres, obiecte?
#STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.