Stop 5G România

Rulează videoul

Efectele 5G asupra sănătății: 7 studii de caz din Suedia

Efecte 5G asupra sănătății: 7 studii de caz ce prezinta simptomele in urma amplasarii antenelor 5G în Suedia

În perioada 2023 și ianuarie 2024, șapte studii de caz au fost publicate în reviste științifice privind efectele asupra sănătății ale expunerii la radiația 5G reală de la stațiile de bază. Studiile, care par a fi primele din lume care studiază efectele expunerii reale la 5G asupra sănătății, arată toate că 5G este dăunător sănătății umane. 5G provoacă o expunere semnificativ mai mare la radiații în comparație cu generațiile anterioare de tehnologie de telefonie mobilă.

Studiile de caz au fost realizate în Suedia de Mona Nilsson de la Fundația suedeză pentru protecția împotriva radiațiilor și dr. Lennart Hardell de la Fundația suedeză de cercetare pentru mediu și cancer. Ei au investigat prevalența simptomelor care au fost identificate timp de 50 de ani ca fiind cauzate de expunerea la niveluri ridicate de radiații similare cu cele emise de stațiile de bază 5G. Simptomele au fost numite sindrom de microunde sau boală de radiofrecvență și au fost descoperite încă din anii 1960 în studiile asupra persoanelor expuse la locul de muncă la radiații cu microunde/radiofrecvență. Aceste simptome s-au dovedit, de asemenea, a fi legate de expunerea la stalpi de telefoane mobile și stații de bază în studiile privind starea de sănătate a persoanelor care locuiesc în vecinătatea stațiilor de bază și a stâlpilor de telefoane mobile ale generațiilor anterioare de telecomunicații, în principal 2G și 3G.

În general, primele șapte studii de caz au arătat că 5G crește enorm expunerea oamenilor la radiațiile cu microunde și, în majoritatea cazurilor, că 5G poate provoca simptome foarte severe ale sindromului de microunde într-un timp scurt.

Rezumatul celor șapte studii de caz

1. 5G pe acoperiș chiar deasupra unui apartament al unui bărbat și al unei femei în vârstă de 60 de ani. Măsurătorile înainte și după instalarea 5G pe acoperiș au arătat că 5G a provocat o creștere masivă a radiațiilor în apartament. Radiația maximă măsurată cu 5G: peste 2 500 000 μW/m2. 3G/4G era în aceeași poziție înainte de schimbarea la 5G. Persoanele studiate au suferit de oboseală, dificultăți de somn, impact emoțional, sângerări nazale, creșterea tinitusului, amețeli, urmate de probleme ale pielii (senzație de arsură, furnicături la nivelul pielii mâinilor și brațelor), probleme de concentrare, probleme de echilibru, afectarea memoriei pe termen scurt. , confuzie, tendință la depresie, simptome cardiace și pulmonare (palpitații, senzație de greutate în piept) și o senzație de căldură în corp. Simptomele au devenit atât de severe în câteva zile după ce 5G a fost implementat, încât ambii s-au mutat definitiv din apartament. Link către articol

2. 5G de pe acoperiș chiar deasupra birourilor studiate unde doi bărbați lucrau și stăteau peste noapte. Radiația maximă măsurată de la 5G: 1 180 000 μW/m2. Ambii bărbați au dezvoltat în cele din urmă simptome tipice ale sindromului de microunde, în principal dureri de cap, dureri articulare, tinitus, oboseală anormală, tulburări de somn, arsuri ale pielii, anxietate și probleme de concentrare. Simptomele au dispărut în cele din urmă după ce cei doi bărbați au părăsit definitiv biroul pentru case/birouri cu niveluri mult mai scăzute de radiații. Din nou, 3G/4G era disponibil în aceeași locație fără ca bărbații să întâmpine probleme majore. Link către articol.

3. Stație de bază 5G la 60 de metri de apartamentul studiat în care locuia o femeie de 50 de ani. Cea mai mare radiație măsurată pe balcon în direcția stației de bază 5G: peste 2.500.000 μW/m2. În interiorul apartamentului, cea mai mare a fost de peste 700.000 μW/m2. În câteva zile, femeia a dezvoltat simptome ale sindromului de microunde: cefalee, amețeli, probleme de echilibru și de concentrare, greață, pierderi de memorie, confuzie, oboseală, anxietate/anxietate, presiune în piept, tuse, sângerări nazale, probleme cu pielea, probleme pulmonare, puls ridicat și neregulat, dureri articulare și dificultăți de somn. Ea a ales să se mute din apartament după o perioadă scurtă de timp din cauza severității simptomului. 3G/4G a fost disponibil în aceeași locație înainte ca în studiile de caz anterioare. Link către articol.

4. Doua statii de baza 5G la 50 si 70 de metri de apartamentul studiat. Cea mai mare radiație măsurată în apartament la fereastra cea mai apropiată de stațiile de bază 5G: 1.200.000 μW/m2. Trei persoane dintr-o familie care locuiesc în apartament au raportat diferite grade de simptome diferite incluse în sindromul de microunde. Cele mai frecvente au fost problemele de somn, oboseala, problemele de concentrare, afectarea memoriei pe termen scurt și deficiența vizuală. Link către articol.

5. Statie de baza 5G la 20 de metri de apartamentul studiat la aceeasi inaltime. Cea mai mare radiație măsurată: peste 3.180.000 μW/m2. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a dezvoltat rapid simptome severe de sănătate tipice sindromului de microunde: dureri de cap severe, furnicături și arsuri în organism, probleme severe ale inimii sub formă de puls ridicat și neregulat și durere în zona inimii, afectarea memoriei pe termen scurt, anormale. oboseală, probleme de somn și tendință la depresie. După o săptămână, bărbatul nu a mai putut locui acolo din cauza severității simptomelor sale. Din nou, 3G/4G a fost într-o poziție similară de mulți ani. 5G a dus la o deteriorare dramatică a sănătății. Link către articol.

6. Stalp cu antene 5G studiat de 24 de metri inaltime la 125 de metri de cabana inchiriata de o familie formata din doi adulti si trei copii cu varsta intre 4-8 ani. Lipsește măsurarea radiațiilor în momentul șederii. Măsurătorile două luni mai târziu au arătat un maxim de 43 400 μW/m2. Cu toate acestea, se poate presupune în mod rezonabil că radiația a fost semnificativ mai mare în timpul șederii familiei, din cauza multor mai mulți oameni care și-au petrecut vacanța în zonă, comparativ cu momentul în care a fost făcută măsurarea când zona era mai mult sau mai puțin goală. În 24 de ore, familia a suferit simptome severe tipice sindromului de microunde: toți copiii, cu excepția unuia, au avut dureri de cap. Mama avea un puls ridicat și neregulat, amorțeală în mâini și picioare și furnicături în corp. Tatăl a avut dificultăți de respirație și presiune în piept. Pe lângă problemele de somn și durerile de cap, copiii au avut dureri de stomac și diaree (doi copii), iar al treilea copil a avut o erupție cutanată. Toate simptomele au dispărut după ce familia s-a întors la reședința permanentă fără catarge 5G în cartier. 3G/4G a fost disponibil în aceeași locație de câțiva ani fără ca familia să se confrunte cu probleme de sănătate în timpul sejururilor anterioare. Link către articol.

7. Catarg 5G și stație de bază 5G la o distanță de 538 de metri și 489 de metri de o casă în care locuiește un cuplu de 80 de ani. Radiația maximă măsurată în casă de la catargele 5G: 166.700 μW/m2. Ambele persoane studiate au dezvoltat simptome diferite legate de sindromul de microunde în grade diferite după lansarea 5G în zonă. Link către articol.

Rezumatul radiațiilor măsurate

Studiile 2 și 3 au folosit un contor care putea măsura până la 2 500 000 μW/m2. Prin urmare, radiația RF reală ar fi putut fi considerabil mai mare. Studiul 5 a folosit un contor care putea măsura până la 3.180.000 μW/m2. În studiile 1, 3, 5 și 6 simptomele au fost foarte severe.

Mai jos este o scurtă prezentare a rezultatelor maxime de măsurare ale celor șapte studii de caz:

Studiu de caz Plasare 5G      Distanță 5G                  Radiație RF maximă de vârf in μW/m2
1                        Peste               5 m (acoperiș)                          > 2 500 000
2                       Peste               2,8 m (acoperiș)                        1 180 000
3                       Opus               60 m (acoperiș)                        > 2 500 000
4                       Vizavi de        50 și 70 m (acoperiș)              1 200 000
5                        Opus             20 m (acoperiș)                         > 3 180 000
6                        Opus             125 m (catarg)                           43 400 (după ședere)
7                        Vizavi de      538 și 489 m (catarg + acoperiș) 166 700

sursa https://mdsafetech.org/2023/11/20/5g-health-effects-5-case-reports-of-health-symptoms-after-5g-cell-towers-placed-in-sweden/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.