Stop 5G România

Rulează videoul

Audienta Publica Partidul PNL Craiova – 22.10.2021

 
Comitete Cetatenesti Locale cu participarea Ing. Madalina Apostol, Dr. Geanina Hagima (Dragnea), Aurelian.ro si a reprezentantului PNL Florescu Marinel au prezentat problematicile a 4 proiecte de lege aflate in Parlament. care sub pretextul legislatiei europene introduc prin legi organice sau ordinare niste masuri absolut abuzive, impotriva umanitatii, impotriva democratiei constitutionale, impotriva suveranitatii. Sunt proiecte de lege care converg catre IDENTITATEA DIGITALA (ID) si SOCIAL SCORE, instrument de CONTROL SI OPRESIUNE.
 
PLx 399/2017 – v@kkinarea obligatorie a intregii populatii
PLx 393/2021 – certificatul digital de v@kkinare
PLx 428/2021 – facilitarea infrastructurii 5G
L494/2021 – v@kkinarea obligatorie a personalului sanitar
 
Dat fiind faptul ca nu au vrut sa dea adresa de email, nici nu au vrut sa ia legatura direct cu noi incalcand flagarnt legea 96/2006 atunci le vom trimite si retrimite tuturor petitia pe PLx 428/2021 pe toate caile posibile astfel incat sa avem probe scrise ca noi i-am petitionat. Vom pune si numerele de telefon si e bine sa ne trimiteti si noi o copie a mesajului trimis sa avem in arhive. http://stop5gromania.ro/18-10-2021-petitie-camera-deputatilor-pe-plx-428-2021
Articolul 39Relația cu cetățenii
(1) Deputații și senatorii organizează în cadrul birourilor parlamentare din circumscripția electorală activități specifice relațiilor publice și audiențelor acordate cetățenilor.
(2) Deputații și senatorii pot acorda audiențe cetățenilor și în alte circumscripții electorale decât cele în care au fost aleși, în cadrul altor birouri parlamentare, la solicitarea titularilor acestora, sau în alte spații publice corespunzătoare.
(3) Deputații și senatorii se pot adresa în scris, prin intermediul birourilor parlamentare, organelor administrației publice centrale și locale, pentru a transmite sau a se informa asupra solicitărilor și petițiilor cetățenilor din circumscripțiile electorale în care au fost aleși, pentru rezolvarea, în conformitate cu prevederile legale, a problemelor acestora sau pentru a obține informații cu caracter public necesare exercitării mandatului.
(4) Organele administrației publice centrale și locale sunt obligate să răspundă în termen de 30 de zile de la primirea solicitărilor scrise ale deputaților și senatorilor.
 
ATENTIE Inregistrarea video nu are prima parte completa de aceea puteti urmari fisierul audio cu prima parte integrala
 
#STOP5GRomânia #PentruViațăSuveranitateDemocrație

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.