Stop 5G România

Rulează videoul
5G cea mai mare amenintare militara

5G cea mai mare amenintare militara

„Cea mai mare amenințare nu ține atât de sisteme de arme, cât de tehnologii precum 5G sau inteligența artificială”

În contextul în care Rusia anunță mereu că dezvoltă noi și noi arme, iar China duce un amplu proces de înarmare și dotare cu sisteme noi dezvoltate, Jones consideră că în continuare „avansul tehnologic e în Vest”.

„Sunt convins că acest avans e mare. Chiar și-așa, nu cred că există probabilitatea unui conflict convențional armat. Suntem într-o zonă competitivă în ceea ce înseamnă cyber și tehnologiile înalte. Autocrațiile – prin abilitatea lor de a lua decizii rapide – sunt o amenințare formidabilă la adresa democrațiilor”, consideră generalul american, președinte emerit al Atlantic Council.

„Cred că cea mai mare amenințare nu ține atât de sisteme de arme, cât de tehnologie precum tehnologia 5G sau inteligența artificială și modul în care autocrații se vor folosi de tehnologie să penetreze democrațiile noastre. Asta e amenințarea momentului”, este de părere Jones.

Jones susține că lumea trebuie să întâmpine tehnologia 5G, dar că aceasta trebuie să fie sigură. „Aspectul de siguranță la tehnologia 5G trebuie să fie cel mai important”, spune fostul comandant al trupelor NATO din Europa.

sursa: https://tinyurl.com/u388l53

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.