Stop 5G România

Rulează videoul
Implementari comerciale in Romania februarie 2020

2020 – Situația curentă a implementării 5G în România. Cum încă putem opri 5G în România?

România, mobilizează-te, dacă vrei sa nu ajungi lagăr!

??? În timp ce multe tări, membre ale Uniunii Europene, inclusiv tările vecine nouă sunt precaute în privința tehnologiei 5G și nu promovează implementarea comercială, din nefericire, în România în ultimele luni pe harta implementărilor comerciale 5G pe lângă București, Cluj, Iași, Timișoara, Oradea care aveau implementările din 2019, au apărut noi orașe Craiova, Brașov, Sibiu, Predeal, Sinaia, Bușteni, Năvodari.

Reamintim tuturor că nu întâmplător, țara și orașul unde își au sediile numeroase instituții internaționale (ex. UE, NATO), unde locuiesc și lucrează decidenții celor mai importante organizații mondiale (1000 organizații internaționale, 2000 corporații conform wikipedia), BELGIA are ZERO implementări 5G, iar BRUXELLES A OPRIT 5G din start spunând că locuitorii săi nu sunt cobai pentru tehnologii experimentale!

FRANȚA are ZERO implementări comerciale 5G
OLANDA are ZERO implementări comerciale 5G
NORVEGIA are ZERO implementări comerciale 5G
SUEDIA are ZERO implementări comerciale 5G
CEHIA și SLOVACIA au ZERO implementări comerciale 5G
BULGARIA are ZERO implementări comerciale 5G

Vă recomandăm sa consultați frecvent harta interactivă actualizată să fiți informați corect cu realitatea din teren, nicidecum urmărind declarațiile presă ale corporațiilor și funcționarilor iresponsabili. Adresa web a hărții este la https://www.speedtest.net/ookla-5g-map

CE TREBUIE SĂ ȘTIM ȘI SĂ SPUNEM ROMÂNILOR

Operabilitatea tehnologiei 5G prin infrastructura telecom depinde de acordul nostru, al proprietarilor și al comunităților locale.

Cantitatea mare de spectru radio suplimentar necesar lui 5G depinde de opoziția noastră, a cetățenilor, de a nu se utiliza benzi noi de frecvențe, a nu se utiliza cantități suplimentare de spectrul radio deoarece este o resursă naturală limitată, proprietate publică a poporului român.

Standardele actuale de protecție a populației la radiațiile electromagnetice sunt menținute deliberat permisive și învechite pentru a permite funcționarea ”legală” a tehnologiilor wireless nocive vieții.

Încă se mai poate face ceva în a ne opune acestei tehnologii invazive și nocive, implicându-ne activ și susținut!
Care sunt problemele reale cu 5G se gasesc sintetizat la http://stop5gromania.ro/care-sunt-problemele-reale-si-riscurile-tehnologiei-5g-de-ce-spunem-stop-5g/

Alte țări și orașe au reușit! Și noi putem!

Este nevoie de mobilizarea noastră!

Tăcerea și pasivitatea noastră e complicitară acestei crime impotriva umanității, numită 5G!

25-26 Aprilie Protestul Mondial STOP 5G

? Call to Action: Organizează, Participă, Distribuie, Invită Prieteni, contribuie la Discuție în evenimentul din România
Detalii pe facebook la https://www.facebook.com/events/473889333289157/

Ce este de făcut în continuare pentru a opri această monstruozitate tehnologică?

? Nu permiteti instalarea de antene pe proprietatea dvs. indiferent ce minciuni susțin ei. Multi au dat jos antenele prin hotarari judecatoresti, chiar daca initial isi dadusera acordul.
? Angajati responsabilitatea tuturor decidentilor care permit 5G pe proprietatea dvs, la locurile de joaca sau educare a copiilor, la serviciu, in cladirile publice- biserici, spitale, scoli, institutii ale statului s.a.
? Refuzati sa utilizati abonamente sau oferte 5G.
? Monitorizați, documentați nivelul radiațiilor din localitatea de domiciliu (sunt aparate și aplicații disponibile spre cumparare).
? Fotografiați antenele nou apărute, înregistrați video instalarea antenelor și dialogul cu cei care instalează si publicati peste tot, inclusiv la presa.
? Documentați, fotografiați, înregistrați video și publicați pe internet toaletările/tăierile abuzive de copaci.
? Inregistrați mărturiile celor care încep să se simtă rău în zonele cu 5G.
? Depuneți acțiuni juridice în instanța
judecătorească.
? Depuneți petiții și memorii autoritățiolor centrale și locale.
?Comentați în conturile rețelelor de socializare ale politicienilor (primarii si candidatii la primarii, membrii guvernului, liderii partidelor politice, membrii Parlamentului, europarlamentari, grupuri publice ), distribuiți materiale informative aducând în atenție subiectul implementării abuzive a tehnologiei 5G
? Participați activ la dezbaterile și consultările publice organizate local destinate implementării 5G.
? Participati in numar mare la protestele organizate, tipariti si distribuiti apropiatilor pliante, organizati flashmoburi inregistrate si distribuite pe retelele de socializare, tricouri cu mesaje si multe altele pe care fiecare le poate face daca vrea.
? Organizați sau participați susținut la conferințe, campanii de informare a cetățenilor cu privire la riscurile pe care aceste tehnologii (wireless, 5G, etc.) le prezintă la adresa vieții, drepturilor omului și mediului înconjurător.

Informați-vă și dați mai departe astfel încât lumea să afle. Există opinii avizate despre acest subiect, riscurile sunt clar punctate prin studii și declarațiile unor persoane de specialitate din țară și din toată lumea.
Fiecare share poate ajuta ca aceste informații să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați.
Implicați-vă ca voluntar, susținător, donator în campania STOP 5G România află cum la http://stop5gromania.ro/fii-voluntar-sustine-doneaza/

#STOP5GRomânia #SePoate

1 thought on “2020 – Situația curentă a implementării 5G în România. Cum încă putem opri 5G în România?”

  1. Se pare ca in aceasta perioada in care suntem tinuti in case(prin aceasta asa zisa criza) in Bucuresti si in alte orase din tara se instaleaza pe shestake noi antene 5G … are cineva poze sau filmari(din ultimele 3 saptamani cu asa ceva) ? sunt foarte importante pentru ca va veni o vreme cand ii vom actiona in justitie si ne trebuie probe
    Va multumesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.