Stop 5G România

Rulează videoul

15.03.2022 – Comunicat de presa 19-20 Martie zile ale Protestului Mondial impotriva proliferării 5G

COMUNICAT DE PRESĂ
În weekendul Echinocțiului, 19/20 martie 2022, oameni din întreaga lume se vor ridica pentru a cere oprirea imediată a 5G pe Pământ și în spațiu de dragul sănătății publice, al ecologiei și al libertății personale.
Mesajul nostru: „Nu ne dăm consimțimântul câtorva companii puternice furnizoare de tehnologie și sateliți să dicteze viitorul întregii vieți de pe Pământ.”
Evenimentele vor varia de la demonstrații, flash mobs la standuri în parc și evenimente pe plajă, conferințe, evenimente locale.
5G/satelit/internetul lucrurilor/date/AI implică fabricarea, utilizarea și lansarea a mii de sateliți în spațiu, milioane de transmițători noi pe Pământ și trilioane de gadgeturi, dispozitive, aparate și „lucruri” IoT care împreună reprezintă una dintre cele mai mari amenințări generate de oameni din toate atacurilor asupra sănătății și mediului de pâna acum.
Deși este promovată publicului ca o modalitate de a aborda schimbările climatice, amprenta tehnologică globală uriașă este ea însăși o contribuție majoră la devastarea mediului. În plus, infrastructura 5G de pe Pământ și în Spațiu va crea o rețea de supraveghere digitală planetară inevitabilă, care va reprezenta o amenințare uriașă la adresa libertății și autonomiei personale.
5G și sateliții joacă, de asemenea, un rol esențial în armamentul și utilizarea comercială a spațiului pentru a crește letalitatea războiului.
Protestatarii se opun folosirii a trilioane de dolari cheltuiți pentru război și cer ca banii să fie cheltuiți în programe care abordează nevoi esențiale al umanitații precum foamea în lume, poluarea, mediul și pacea.
În timp ce se opun proliferării tehnologiilor wireless, oponenții 5G/sateliți acceptă conexiuni sigure prin cablu pentru majoritatea utilizării internetului și a telecomunicațiilor, rezervând comunicatiile electronice mobile pentru situații de urgență și servicii esențiale care nu sunt posibile prin fire.
Pentru mai multe informații și imagini cu proteste, vizitați grupul Facebook Global Action to Stop 5G și site-ul web Safe Tech International:
Vă rugăm să vedeți acest scurt, dar emoționant anunț video:
Acest scurt videoclip abordează planurile de a crea un Internet al lucrurilor subacvatice (IOUT) prin conectarea oceanelor la sateliți în bandă largă, transformându-le astfel în oceane „inteligente”, provocând suferințe nespuse mamiferelor marine și întregii vieți marine: https://www.youtube.com/watch?v=wq7jh2o2rDM
De asemenea în cadrul manifestărilor locale și naționale din 19-20 Martie 2022 se va promova și susține prin semnături Initiativa Cetățenească Europeană Stop (((5G))) – Să fim conectați, dar și protejați: https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.