Stop 5G România

Rulează videoul

03.06.2021 – Notificare senatori si Memoriu L169/2021-Legea memorandumului cu SUA

NOTIFICARE ASOCIATIA CIVICA DREPTATE HUNEDOARA

TRADARE, INALTA TRADARE, GENOCID si CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, inclusiv colaborationism împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranității, a integrității sau a independenței României

NOTIFICARE CETATENI

Doamnelor/Domnilor Senatori,

Coalitia STOP 5G România va transmite urmatoarea notificare prin care va punem in vedere ca L 169/2021 Proiect de Lege privind adoptarea unor măsuri referitoare la infrastructuri informatice și de comunicații de interes național şi condiţiile implementării rețelelor 5G, este profund nociv pentru lezează cel putin doua drepturi fundamentale ale poporului roman: dreptul la viata si dreptul la sanatate.

Va supunem astfel atentiei in memoriul atasat neclaritati si vulnerabilitati existente in acest proiect de lege care au probabilitate mare de a genera pagube uriase materiale si nemateriale, la adresa vietii, libertatii si sanatatii, suveranitatii poporului roman, pagube pe care tot poporul roman le-ar putea suporta daca nu revizuiti acest proiect.

Siguranta si securitatea cetateanului si a natiunii nu sunt reglementate si urmarite printr-o  o lege cu un titlu si continut prost, precar si intentionat fundamentat si redactat pentru a fi atacate sau eludate facil ulterior adoptarii. Un proiect de lege adoptat de prima camera parlamentara  printr-o viciere a procedurilor ce se impun, printr-o tehnica legislativa deficitara, care nu intruneste exigentele de claritate, precizie si previzibilitate, incompatibila cu principiul fundamental privind respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor, prevazut de art. 1 alin. (5) din Constitutie. Acest demers nu este decat un atac la adresa poporului roman si la adresa Romaniei.
Un proiect de lege al carui parcurs legislativ este controversat si lipsit de transparenta decizionala, versiuni presupuse actualizate in urma consultarilor si pretinselor dezbaterilor publice, versiuni care sunt in fapt nemodificate dar tinute la secret luni de zile, cu avize date formal sau inconsecvent cum este avizul initial negativ CES si cel final favorabil pe acelasi text de lege  aflat acum la Senat si trecut in procedura de urgenta in Parlament este cel putin spus vicierii de consimtamant daca nu exces de putere si incalcarea principiilor statului de drept. Un proiect de lege care da puteri discretionare unor iresponsabili care in mod dovedit si  forma continuata incalca Constitutia României.
Tehnologia 5G opereaza in mod ilicit pe teritoriul Romaniei in lipsa unei legislatii si a unor reglementari clare, etice, morale si pentru protectia vietii.
Aceasta este dovada faptului ca institutiile Statului Roman in complicitate si colaborationism a permis si faciliteaza noua tehnologie invaziva 5G dand prioritate profitului si controlului unor entitatii multinationale transtatatle, uzurpand astfel suveranitatea poporului roman si distrugerea Statului National Roman.

Atasat este MEMORIUL cu observatiile si amendamentele propuse pentru a fi sustinute de catre dvs. intru adoptarea unei forme care sa confere validitate si aplicabilitate si cel mai important protejarea autentica a intereselor Romaniei si romanilor.

În temeiul dispozițiilor art. 51 – Dreptul la petiționare, art. 54 (1) – Fidelitatea față de țară este sacră, art. 55 (1) – Cetățenii au dreptul și obligația să apere România, art. 2 (1) – Suveranitatea națională aparține poporului român, art. 3 – Teritoriul, art. 22 – Dreptul la viata și la integritate fizica si psihica art. 52 (1) – Dreptul persoanei vătămate de o autoritate publică, art. 29 – Libertatea conștiinței, art. 30 – Libertatea de exprimare, art. 31 – Dreptul la informație, art. 34 – Dreptul la ocrotirea sanatatii, din Constituția României,

Vă notificăm că:

Suveranitatea națională aparține poporului român (art.2(1) Constituție) – adică, titularul natural și de drept al puterii politice este poporul român, care își alege reprezentanți prin alegeri libere.

Funcțiile deținute de acești reprezentanți sunt pe bază exclusiv de mandat dat de către poporul român, este limitat în timp și atribuții, mandat care se revocă de către cel care l-a dat, respectiv, de popor;

Fidelitatea față de țară este sacră (art. 54 (1) Constituție);

Avem dreptul, obligația și libertatea de a ne apăra țara, neamul și pământul strămoșesc (art. 55(1) Constituție);

Avem dreptul și libertatea de a ne apăra viața individuală și pe cea a copiilor noștri (art.22, 23 și 26 Constituție);

Avem dreptul și libertatea de a ne întruni, de a ne manifesta libertatea conștiinței și de a ne exprima liber (art. 39, 29 și 30 Constituție);

Astfel, …“în România, demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane, dreptatea și pluralismul politic, reprezintă valori supreme, în spiritul tradițiilor democratice ale poporului român… și sunt garantate”. (art.1(3)Constituție).

Vă notificăm că, în calitate de reprezentanți ai cetatenilor – salariați plătiți de către noi, poporul român, aveți obligația să apărați drepturile, libertățile și interesele țării și ale neamului românesc, respectând și aplicând dispozițiile imperative ale Legii Suverane a Statului român – Constituția României.

Pe cale de consecință, pentru toate notificările mai sus învederate și pentru nealterarea eticii și moralității, raportat la o justă cauză, în condiții de legalitate, vă cerem imperativ respectarea Constituției României pe care ați încălcat-o, sens în care, înțelegem să facem uz de toate căile prevăzute de lege pentru reglementarea de urgență a acestei situații.

În cazul în care veți ignora această notificare, vom considera atitudinea dumneavoastră un act de rea-credință, precum și dovada indubitabilă a faptului că ați avut și aveți intenția de a încălca în continuare, în mod flagrant atât Legea fundamentală a țării – Constituția României, precum și legile subsecvente care reglementează în mod imperativ exercitarea libertății și a dreptului de a dispune de tine însuți, a dreptului de proprietate, precum și a tuturor celorlalte drepturi cetățenești.

Altminteri ne forțați, împotriva voinței noastre să facem uz de toate procedurile legale pentru anchetarea, sanctionarea si demiterea dumneavoastra si acelor care au contribuit la aceste demersuri legislative, precum și împotriva oricărei persoane și/sau instituții de stat sau private care se fac vinovate de această situație.

Prezenta notificare este înștiințarea dumneavoastră și punerea în întârziere cu privire la dispozițiile legale încălcate, situația de fapt creată precum și prejudiciul iminent ce s-a generat asupra societății, economiei, securității naționale și siguranței vieții, astfel încât să nu puteți spune că nu aveți cunoștință de situația învederată.

Solicităm imperativ să respectati si aplicați Principiul Precauției, prevazut de tratatul Uniunii Europene si de legea 137/1995, așa cum au procedat și alte state sau orașe europene în privința tehnologiei 5G și spectrului de frecvente radio necesar pentru 5G și să opriți toate demersurile necesare realizării operabilității tehnologiilor 5G.
Retragerea proiectelor care se refera la 5G trimiterea lor in consultare publica reala pe o perioada extinsa conform legislatiei in vigoare privind transparenta decizionala, organizarea unor dezbateri publice ample pe aceasta tema, avizul specialistilor din afara ANCOM, a institutiilor si organizatiilor din domeniul sanatatii publice si protectiei mediului, a CSAT, respectarea Conventii Aarhus stipulata de legea nr 86/2000.

Va solictam comunicarea de îndată a numărului de înregistrare acordat prezentei notificări si a memoriului anexat ca parte integranta.

Coaliția STOP 5G România

Website: Stop5gromania.ro,

Email: contact@stop5gromania.ro,

Coaliția STOP 5G România este o mișcare civică, fără formă juridică, formată prin asocierea a peste 80 de organizații semnatare a Memoriului Național și a zecilor de mii de cetățeni români care au semnat petițiile împotriva implementării iresponsabile a tehnologiei 5G, care este deja în desfășurare. Detalii despre membrii http://stop5gromania.ro/membri/.

Misiunea Coaliției STOP 5G este de a PROTEJA drepturile constituționale ale cetățenilor României, printre care: dreptul la viață, dreptul la sănătate, dreptul la un mediu curat, dreptul la proprietate, dreptul la intimitate etc., iar deciziile să fie luate în conformitate cu consimțământul informat al cetățenilor. Acțiunile noastre vizează OPRIREA DEMERSURILOR legate de promovarea cu celeritate a implementării rețelei 5G în România, în absența studiilor și a dovezilor care să-i justifice necesitatea și siguranța. Această tehnologie este invazivă, nesustenabilă, experimentală și dovedit a fi dăunătoare întregului ecosistem.

Coaliția STOP 5G are ca scop responsabilizarea tuturor actorilor sociali și politici, pentru angajarea răspunderii instituțiilor statului, a funcționarilor și a tuturor factorilor de decizie. Susținem și promovăm necesitatea de a respecta drepturile constituționale, prin APLICAREA PRINCIPIULUI PRECAUȚIEI, care protejează viața și sănătatea oamenilor precum și a mediului natural și securitatea națională a României.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.